Hodinky
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hodinky
Hodinky som prestal nosit ked som mal 19 a kupil som si prvy mobil (ooo nokia 5110). Prve (PRIM) som nosil na zakladnej a na strednej, CASIO som mal v prvom rocniku na vyske (potom prisiel mobil). Posledne CYRIL RATEL som kupil asi pred 3 rokmi, ked ma posadla hodinkova mania, drzalo ma to ale len par mesiacov, takze spolu s ostatnymi odpocivaju na suchom a tmavom mieste
.

FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- postak
- Test driver
- Cogito
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
takový jsem měl podobný od Jagermaisteru 

kladenské stříbro se sosákem na benzín 1.6 16V trend, 3-doors hatchback, r.v. 2000, Suntek 35, 16" Goodyear Hydragrip / Simota filter

- Damon
- Test driver
Nešel jsem fotku našich Invict od Jasia,vlevo Kasi vpravo moje.
Snad to Kasimu neva.
Snad to Kasimu neva.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
@Postak - Stary otec, ktory mi ich daroval, pracoval ako veduci polesia. Niekto ich moze povazovat za bezcenny crep, pre mna su ale z celej trojice najcennejsie
.

FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- postak
- Test driver
Já to nemyslel zle, ba právě naopak. Určitě jsou skvělé už jen proto, jak vypadají. Já si nedělal srandu. Asi si to špatně pochopil, ale asi bych to pochopil stejně, kdyby mi to někdo napsal tak jako já tobě. Sorrygeorgi píše:@Postak - Stary otec, ktory mi ich daroval, pracoval ako veduci polesia. Niekto ich moze povazovat za bezcenny crep, pre mna su ale z celej trojice najcennejsie.

- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
@postak - sorry ak to tak vyznelo, bral som to uplne v pohode.
A prikladam este jedny Heuery, ktore by potrebovali servis, akurat skoda, ze mi nehovoria "pane"
.
A prikladam este jedny Heuery, ktore by potrebovali servis, akurat skoda, ze mi nehovoria "pane"

- postak
- Test driver
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
tak pánové,
nikdy jsem nebyl příznivce hodinek. Všechny darované (zvláště ty dámské, které jsem dostal od babičky k osmým narozeninám), jsem si hezky vystavil, ale žádné na ruku nenandal. Z velké části to bylo také tím, že na mé chabé ruce se prostě žádné hodinky neudržely, sjížděly a padaly.
Jak už jsem tady jednou vyprávěl, přišel rok 2010 a bylo potřeba udělat pár změn. Jednou byla investice do hodinek. Takových, které se mi budou líbit a které na ruce budu i nosit, ať to stojí co to stojí, klidně i miniaturní řemínek a takových, které budu dětem ukazovat a vytýkavě říkat "vidíš, vidííš? 20 let je mám a tys své zničila za dva dny!
".
Mám rád téma československa, historie..a tak volba značky byla jasná - PRIM. V současné chvíli jsou v ČR dvě firmy "prim", jedna se hádá s druhou, soudí .. ale tohle bych tady nerad rozmazával. Nicméně volba byla jasná - pořídím si nějaké fešné primky
Vybíral jsem si na stránkách nějaké libé chronografy s určitým cenovým stropem, stříbrné, černé se žlutou, černé.. Nemohl jsem se rozhodnout pro ty pravé, a tak odkaz na stránky jsem poslal známé, která o pár chvil poslala odkaz na jedny konkrétní. Prý, ať nic dál nehledám, že tyhle jsou nejkrásnější jaké kdy široko daleko viděla. Vůbec jsem netušil, kde je na stránách našla..V první chvíli jsem je zavrhl. "Dyť se ke mně nehodí!". Navíc vysoko převyšovaly cenový strop.. Na druhý den jsem se na ně podíval znova, pak zas.. v práci debatoval s kolegy..a zase koukal..a bylo vymalováno. Hurá do Ostravy pro ně
Přes Sikorův most jsem je nesl v té truhličce jako největší poklad, přes Ostravici opatrně, abych o ně hned nepřišel..V autě jsem si je okamžite musel nasadit a celou cestu do Karviné jsem prošoféroval jako správný rapéér
s levou rukou v poloze 12:00
. Jsem rád, že jsem si vybral zrovna tyto. Nedokážu si představit, že bych začal nosit nějaké jiné. Těší mne, že se líbí i ostatním. V práci si je často lidé prohlížejí a mrmlají jak jsou udiveni, že prim ještě vyrábí. Ze dvou třetin chválí hodinky především muži. No.. co se dá dělat
Jsou vyrobeny z ušlechtilé kartááčované oceli, s duálním číselníkem. Jeden větší,druhý menší. Lidé se na ně často ptají a já odpovídám, že ten menší je ostravský - není na něj hned dobře vidět. Pražský je větší a tak hned vidím, jak moc musím spěchat, abych byl někde včas. Z krátkého pohledu na hodinky se také dozvím den v týdnu a kokrétní datum. Neocenitelné v práci, v životě a nad ránem v hospodě.

nikdy jsem nebyl příznivce hodinek. Všechny darované (zvláště ty dámské, které jsem dostal od babičky k osmým narozeninám), jsem si hezky vystavil, ale žádné na ruku nenandal. Z velké části to bylo také tím, že na mé chabé ruce se prostě žádné hodinky neudržely, sjížděly a padaly.
Jak už jsem tady jednou vyprávěl, přišel rok 2010 a bylo potřeba udělat pár změn. Jednou byla investice do hodinek. Takových, které se mi budou líbit a které na ruce budu i nosit, ať to stojí co to stojí, klidně i miniaturní řemínek a takových, které budu dětem ukazovat a vytýkavě říkat "vidíš, vidííš? 20 let je mám a tys své zničila za dva dny!

Mám rád téma československa, historie..a tak volba značky byla jasná - PRIM. V současné chvíli jsou v ČR dvě firmy "prim", jedna se hádá s druhou, soudí .. ale tohle bych tady nerad rozmazával. Nicméně volba byla jasná - pořídím si nějaké fešné primky

Jsou vyrobeny z ušlechtilé kartááčované oceli, s duálním číselníkem. Jeden větší,druhý menší. Lidé se na ně často ptají a já odpovídám, že ten menší je ostravský - není na něj hned dobře vidět. Pražský je větší a tak hned vidím, jak moc musím spěchat, abych byl někde včas. Z krátkého pohledu na hodinky se také dozvím den v týdnu a kokrétní datum. Neocenitelné v práci, v životě a nad ránem v hospodě.

- Road
- Člen klubu
to kozlow pekne, ja myslel, ze primky se uz nevyrabi... 

- solfan
- Test driver
kaaaamo, pokial nemas diamantove brajtlingy, tak si nula, tak bacha na mna...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yMw6cmubpWI[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yMw6cmubpWI[/youtube]
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

- Wapelinhu
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
22 let jsem hodinky nenosil, nepotřebova jsem je. Je to bez 2 měsíců rok, co mám tyhle Timexi a nemůžu si je vynachválit a představit, že bych šel bez nich

Ford Focus Titanium, 5dver., 1.6 TDCI, 80kw., rv. 2008, černá metalíza

předchozí auto: ford focus 1.8D., 66KW., r.v 2000., třídvéř

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
- Wapelinhu
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Černý auto = černý hodinky .... Jedu si to svoje
ale dík

Ford Focus Titanium, 5dver., 1.6 TDCI, 80kw., rv. 2008, černá metalíza

- Cowley
- Zkušený
kozlik: dobrej vyber, Primky jsou jedna z mala znacek co si docela udrzuji kvalitu...i kdyz ja preferuju trochu klasictejsi modely
Kazdopadne super.