Chiptuning benzin
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Vesti klapka na vykonu neprida, motor si veme stejne podle vahy kolik bude chtit, ale bude rychlejsi odezva. Samotny koncovy tlumic taky nic. Pokud chces zvysovat vykon tak musis delat zmeny co nejblize motoru, tj. od svodu. Uprav hlavu, vacky, vylesti kanalky, vlozku do origo. airboxu, svody, sport. kat., ladeny koncovy tlumic + uprava ecu mapy = rozumnejsi investice nez chip.
- stan
- Junior
Buongiorno
la ringrazio per averci contattati ma non produciamo i collettori per questo modello
L'incremento di cv montando centrale e posteriore sarà intorno ai 5-6 cv.
Per disponibilità di prodotti e prezzi dovrà contattare il nostro distributore nella sua regione
Gli indirizzi e numeri di telefono si trovano sul nostro sito http://www.supersprint.com
l'incremento del solo posteriore è sempre di 5 cv circa.
cordialmente
Supersprint srl
Katia
la ringrazio per averci contattati ma non produciamo i collettori per questo modello
Per disponibilità di prodotti e prezzi dovrà contattare il nostro distributore nella sua regione
Gli indirizzi e numeri di telefono si trovano sul nostro sito http://www.supersprint.com
cordialmente
Supersprint srl
Katia
ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jj, jak pisou... z toho je jasny, ze nerozumim ani slovostan píše:Buongiorno
cordialmente
Supersprint srl
Katia

UPDATE:

Naposledy upravil(a) stigi dne 25.04.2007 15:14, celkem upraveno 1 x.
- stan
- Junior
pokial viem tak aj zadny tlmic prida vykon, ale iba ladeny na brzde, ktoru supersprint ako jeden z mala vyrobcov vlastni (remus ju nema) takze ak garantuju ze stredny + zadny daju 5-6koni a iba zadny tiez cca 5koni tak by to nemal byt vymysel firmy ktora zvara vyfuky na kolene a ktore robia huuuu zvuk, na vyfuku mam napisane " performance exhausts, factory sound" ladene vyfuky s tovarenskym zvukom a musim povedat ze vyzera super, uz sa neviem zajtrajska dockat
potom dam vediet subjektivne pocity, napr. komplet vyfuk co robia na peugeot od zvodov po koniec da cez 20koni,

- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
2stan: netvrdim, ze neprida, ale nevim jestli tolik. Bez grafu z brzdy je to jen teorie. Pokud to vemu od svodu az po konec tak to je neco jineho, o tom diskutovat nemusime. Ja mam Remuse a ten garantuje narust vykonu 3-5%. Neduveruju tomu stejna jako Supersprintu,ale rad se necham presvedcit, ze to tak je.
- stan
- Junior
remusu by som ani ja nedoveroval, kedze ludia usli od Sebringu a zacali na kolene vyrabat kopie sebringov
, ved uvidim zajtra, ja s tym urcite na brzdu nepojdem a supersprint rocne urobi niekolko tisic dynotestov cize nemal by to byt vymysleny udaj, ale graf tam nie je

- stan
- Junior
Every Supersprint system has been researched, designed and tested to insure additional power and to enhance overall performance. All design is validated by extensive testing which includes hours of dyno testing on Supersprint's Maha 4-wheel chassis dynamometer. In fact no other exhaust manufacturer, race team engine testing department or car manufacturer has the performance evaluating experience of Supersprint.
The Supersprint dyno performs over 1,000 test runs a year on a full range of automotive brands. We evaluate each manufacturer’s sports car models and all engine versions available.
The Supersprint dyno performs over 1,000 test runs a year on a full range of automotive brands. We evaluate each manufacturer’s sports car models and all engine versions available.
- stan
- Junior
skus pozriet http://www.remus.at a http://www.sebring.at , zeby podoba cisto nahodna ?, este aj stranku skopirovali, sebring zalozeny 1963 a remus zalozili v 1990
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ze vznikl Remus oddelenim od Sebringu vim taky, to neni nic neznameho.
Jak myslis, ze je ten vyfuk od Supersprintu ladeny? Na jake podminky? Seriovy motor, seriove svody, seriovy katalizator, seriovy stredni tlumic? Predpokladam, ze urcite nepocitaji s zadnou upravou na motoru a pokud ani se zbytkem a je to delany na zbyvajici seriove dily tak to stejne svym zpusobem ztraci smysl. Vymenis stredni dil za jiny nebo das nerezovy svody, sportovni kat. a najednou koncovy tlumic odladeny na brzde ty koniky a kroutak neprida.
Jak myslis, ze je ten vyfuk od Supersprintu ladeny? Na jake podminky? Seriovy motor, seriove svody, seriovy katalizator, seriovy stredni tlumic? Predpokladam, ze urcite nepocitaji s zadnou upravou na motoru a pokud ani se zbytkem a je to delany na zbyvajici seriove dily tak to stejne svym zpusobem ztraci smysl. Vymenis stredni dil za jiny nebo das nerezovy svody, sportovni kat. a najednou koncovy tlumic odladeny na brzde ty koniky a kroutak neprida.
- stan
- Junior
je to na seriovy motor, ale robia aj kategoriu A,
nechapem, to ako ak dam ostru vacku vylestim kanaly a kolega urobi iba chip a dalsi si da sportove sanie a dalsi kompressor,dalsi vyberie kat tak myslis ze existuje vyrobca ktory vsetky tieto upravy berie pri ladeni do uvahy a po tych upravach ladeny vyfuk nema zmysel? to ako keby si povedal ze ak das chip tak ti zvysi vykon o 10% ale ak pridas vacku tak uz to nema zmysel pretoze chip bol robeny na seriu a nie na take upravy, supersprint aj bastuck robia na 1,6 nahradu kat stredny a zadny tlmic, cize okrem zvodov a tie som videl iba u powersprintu, urcite ladeny vyfuk ma zmysel aj pri vacsich upravach motora a prida aj na vykone nech uz su upravy akekolvek, myslim ze je az nutne po takych upravach tam dat aj ladeny vyfuk
nechapem, to ako ak dam ostru vacku vylestim kanaly a kolega urobi iba chip a dalsi si da sportove sanie a dalsi kompressor,dalsi vyberie kat tak myslis ze existuje vyrobca ktory vsetky tieto upravy berie pri ladeni do uvahy a po tych upravach ladeny vyfuk nema zmysel? to ako keby si povedal ze ak das chip tak ti zvysi vykon o 10% ale ak pridas vacku tak uz to nema zmysel pretoze chip bol robeny na seriu a nie na take upravy, supersprint aj bastuck robia na 1,6 nahradu kat stredny a zadny tlmic, cize okrem zvodov a tie som videl iba u powersprintu, urcite ladeny vyfuk ma zmysel aj pri vacsich upravach motora a prida aj na vykone nech uz su upravy akekolvek, myslim ze je az nutne po takych upravach tam dat aj ladeny vyfuk
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Uz zaciname oba hodne teoretizovat. Kdybych tvrdil, ze to nema vubec zadny smysl tak bych si sam nechal seriovy a nic bych nemenil. Ale k veci... Ja jsem jen rekl, ze pokud mi garantuji narust vykonu XY% a ten vyfuk byl vyladeny pro zbyvajici dily seriove, tak po jejich vymene (jako priklad jsem uvedl stredni vyfuk atd.) ten narust takovy nebude a cele to ladeni koncoveho tlumice, tak jak bylo udelane z fabriky, svym zpusobem trochu ztraci smysl, protoze se stopro zmeni prubehy tlaku ve vyfukovem potrubi atd. atd. Proto by se taky melo vzdycky ladit konkretni auto. Po hardwarovych upravach se naladi RJ, resp. mapy v ECU.
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- PaJaS
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Když už tak hezky teoretizujete, tak já budu taky
Možná je to kravina, ale když jsem si tak prohlížel ty grafy z brzdy na stránkách supersprintu, přišlo mi, že největší nárust hodnot je ve většině případů stejně až ve vysokých otáčkách. Takže v běžnym provozu těch pár šemíků ze samotnýho koncovýho tlumiče stejně nebude poznat 

Ford Focus 1.8 TDCi - 74 kW - r.v. 2004
Ford Focus 2.0i Trend - 96 kW - r.v. 1998 - PRODÁN

Ford Focus 2.0i Trend - 96 kW - r.v. 1998 - PRODÁN