nanopodložka na palubovku
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: nanopodložka na palubovku
hmm FF2 maju dost drsnu palubovku...
jedine ze by som to nalepil na radio 
- martyG
- Pokročilý

daj si to najprv vyskúšať na predajni, treba ale palubku predtým očistiť, aby nebola od tých všelijakých antistatických, silikónových a iných sprejov či utierok

Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
-
Culex42
neviem si predstavit navigaciu na strane spolujazdca na palubovke. pripada mi to ako nezmysel. zatial jedine rozumne vyuzitie bolo asi to na telefon pri riadiacej pake, ale inak neviem na co by mi to bolo :o(
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ja to planujem dat "na stojaka" niekde nalavo od radia, navigaciu mam v mobile a da sa pouzivat aj na vysku. zaroven to budem riesit ako navyse odkladaci priestor na telefon.
pristrojovku som iba raz zasieral nejakym pripravkom, inac tam len utieram prach, bozechran sajrajt na pristrojovku, uz nikdy vice !!
pristrojovku som iba raz zasieral nejakym pripravkom, inac tam len utieram prach, bozechran sajrajt na pristrojovku, uz nikdy vice !!
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak mam to. kupil som to tu : http://www.presne.sk za 6 evri. bohuzial na FF2 palubovke to nedrzi vobec, ani trochu. ale akonahle som to nalepil na radio, alebo na sklo, pripadne na ten hladky plast co je okolo saltpaky, tak to drzi jak svina. na kolmom povrchu pri divokej jazde tak krasne drzi aj mobil (109g). je to taka velmi makka az soplava guma, nieco ako kedysi byvali silikonove podlozky pod zapastie v podlozkach na mys
takze ak by to niekto chcel na FF1 alebo inde, predam mu to za 3 evri. uz je to trosku akoby zaprasene, ale drzi to stale jak cert.
takze ak by to niekto chcel na FF1 alebo inde, predam mu to za 3 evri. uz je to trosku akoby zaprasene, ale drzi to stale jak cert.
-
zirafak
- Test driver

- Wincenzou
- Pokročilý

Je to super, jenže se na to dost chytá prach, s tim se počítalo, takže se k tomu píše, že poté, co už nebude tak držet, stačí jí jen vymáchat ve vodě a je jako nová. S tím mám trochu problémy, drží dobře ale né tak dobře jako zezačátku. Máte s tím někdo zkušenosti? Umýváte jí jinak než ve vlažné vodě? Snad časem bude stále tak funkční...
- martyG
- Pokročilý

Ja ju opláchnem od prachu, ten zlezie dole všetok a zase drží ako nová... 
Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
-
zirafak
- Test driver

ma napadla jedna vecicka...kupil si za 6 a hned predavas za 3.Si iny prekupnikmisoo píše:tak mam to. kupil som to tu : http://www.presne.sk za 6 evri. bohuzial na FF2 palubovke to nedrzi vobec, ani trochu. ale akonahle som to nalepil na radio, alebo na sklo, pripadne na ten hladky plast co je okolo saltpaky, tak to drzi jak svina. na kolmom povrchu pri divokej jazde tak krasne drzi aj mobil (109g). je to taka velmi makka az soplava guma, nieco ako kedysi byvali silikonove podlozky pod zapastie v podlozkach na mys![]()
skoc mi du Summitu zobrat jedno st za 30 000 a ja ho dnes vecer zbehnem do Ba zobrat za 15 000.Benzin do Ba a spat platim
- martyG
- Pokročilý

- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no iba ak tak !zirafak píše:Benzin do Ba a spat platim![]()
![]()
nanodpolozku dam ocovi, v kangoo je hladkych plastov az az
- FrFill
- Pokročilý

Čau chlapy,tak sem si taky koupil tuto "vychytavku"
,lepí jako das ale pořad nevim kam ji
mam dat
Mužete sem nekdo hodit foto kam jste ji umístnily vy!
díkes
edit:pro FofoI
mam dat
Mužete sem nekdo hodit foto kam jste ji umístnily vy!
edit:pro FofoI
- Wincenzou
- Pokročilý

Foto nemám ale mám jí hned vedle volantu po levý straně, mezi volantem a tím panelem...je na ležato trochu ze šikma, když dám hned na začátek třeba ovladač od rádia tak skoro nevidím kontrolku ruční brzdy
takže jsem už měl párkrát špatný rozjezdy 
- FrFill
- Pokročilý

díkes dobrej tip
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
já ji získal jako cenu od sponzora nohejbalového turnaje v NJ a mám ji před spolujezdcem nad kastlíkem, tak aby nezasahovala do bagu. jo a drží jak luterská víra 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!