EURO 2008 a fotbal-kvalifikace + MS 2010
- Stehnak
- Test driver

Re: EURO 2008 a fotbal-kvalifikace MS
Nevite kde sledovat dneska Chelsea pres net? Nejak se mi to nedari najit, diky.
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 -> 40 kWh 2012 / byly Ford Mondeo ST 220 2006; Ford Focus 1.6 16V 1999
-
pette
- Zkušený

konečně ten bordel rozpustili
ale těch keců co páni fotbalisti maji jen kdyby raději místo keců makali na hřišti a né na k..... 
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- Bobesh
- Junior

Já myslím, že to fotbalu může pomoct, ale je to cesta na dlóhou trať. Ještě vyčistit svaz. komisi rozhodčích. Za repre musí hrát Ti, co chtějí. Je sice fakt, že to pak bude místy k nekókání, ale to bylo i teď. Bohužel silná a dobrá generace skončila a uvidíme, co bude z následovníků.
- Stehnak
- Test driver

Kdo ví proč mají dneska Chelsea i Liverpool černé pásky??
EDIT> toz fotbal dneska masakrozni (CHE-LIV samo). Ani nevim jak to hrajou Ti nemecti zabari
EDIT> toz fotbal dneska masakrozni (CHE-LIV samo). Ani nevim jak to hrajou Ti nemecti zabari
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 -> 40 kWh 2012 / byly Ford Mondeo ST 220 2006; Ford Focus 1.6 16V 1999
- BAZOWSKI
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Mne sa zda, ze to mali o den skor koli tomuto: http://futbal.sme.sk/c/4391299/namiesto ... obeti.htmlStehnak píše:Kdo ví proč mají dneska Chelsea i Liverpool černé pásky??
Oni aj od vtedy nikdy nehraju zapasy 15.4. Vzdy si ich presunu, ak vychadza na tento den nejake hracie kolo.
- Stehnak
- Test driver

No jo, pravda... me este napadlo zemetreseni v Italii, ale bude to ta katastrofa na stadecu
Diky, Milos.
Diky, Milos.
-
čajda
- Test driver

Stehnak taky me napadla Italie, ale pasky nemeli Bayern a Barcelona tak jsem taky netušil proč. Taky děkuji za osvetleni 
- Bobesh
- Junior

jestli to nebylo k tý tragédii v Sheffieldu
- Milde
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vys je to vsak psane.. je to k te tragediiBobesh píše:jestli to nebylo k tý tragédii v Sheffieldu
-
stany
- Nováček

Stehnak píše:Nevite kde sledovat dneska Chelsea pres net? Nejak se mi to nedari najit, diky.
hodne prensu jak fotbal,hokeje(nhl) ve vyborne kvalite
zde:
http://atdhe.net/
Naposledy upravil(a) stany dne 17.04.2009 18:18, celkem upraveno 1 x.
-
stany
- Nováček

Chelsea si podle londýnského tisku vyhlédla náhradu za brankáře Petra Čecha (26). Vedení klubu ztratilo trpělivost s nespolehlivými výkony českého reprezentanta a do klubu chce v létě přivést Brazilce Gomese z Tottenhamu, píše Evening Standard. Vedení Chelsea ovšem tyto informace popírá.
Šestadvacetiletý Čech dostal v posledních dvou zápasech sedm gólů a ani v předchozím průběhu sezony nebyly jeho výkony oslnivé.
Naopak Gomes se po nepovedeném začátku angažmá v Tottenhamu, kam přišel loni v červnu, dostal v posledních měsících do skvělé formy.
Podle médií dala Chelsea jasně najevo, že chce do týmu přivést dalšího brankáře.
S osmadvacetiletým Gomesem má navíc skvělé zkušenosti dočasný trenér Chelsea Guus Hiddink, který ho vedl v PSV Eindhoven.
Nizozemský kouč sice už v létě v Londýně nemusí být, ale i přesto má podle listu hlavní slovo při hledání nových posil.
"Gomes je výjimečný a hlavně jeho zásluhou PSV postoupil do semifinále Ligy mistrů (v sezoně 2004/05). Nemá strach a má fantastické reflexy," řekl na Gomesovu adresu před časem Hiddink.
Klub ovšem tyto informace popírá. "Ten, kdo to říká, se mýlí. Není na tom ani kousek pravdy," řekl Guus Hiddink včera na tiskové konferenci."
Trenér také popírá, že by Petr Čech bojoval se ztrátou sebedůvěry. "I nejlepší brankáři na světě mají právo dělat chyby. Petr je inteligentní hráč a má svůj vysoký standard."
Fanoušci se postavili za Čecha. "Uteklo mi, že je zase apríl?" ptá se jeden z nich v diskusi listu Evening Standard. Jiný píše: "Jak někoho může napadnout vyměnit nejlepšího brankáře za největšího zoufalce?"
snad to nebude,tak horke
sem fanousek Arsenalu a v sobotu,doufam,ze Petr jeste nebude ve sve obvykle forme,ale pro repre se musi dat dohromady
Šestadvacetiletý Čech dostal v posledních dvou zápasech sedm gólů a ani v předchozím průběhu sezony nebyly jeho výkony oslnivé.
Naopak Gomes se po nepovedeném začátku angažmá v Tottenhamu, kam přišel loni v červnu, dostal v posledních měsících do skvělé formy.
Podle médií dala Chelsea jasně najevo, že chce do týmu přivést dalšího brankáře.
S osmadvacetiletým Gomesem má navíc skvělé zkušenosti dočasný trenér Chelsea Guus Hiddink, který ho vedl v PSV Eindhoven.
Nizozemský kouč sice už v létě v Londýně nemusí být, ale i přesto má podle listu hlavní slovo při hledání nových posil.
"Gomes je výjimečný a hlavně jeho zásluhou PSV postoupil do semifinále Ligy mistrů (v sezoně 2004/05). Nemá strach a má fantastické reflexy," řekl na Gomesovu adresu před časem Hiddink.
Klub ovšem tyto informace popírá. "Ten, kdo to říká, se mýlí. Není na tom ani kousek pravdy," řekl Guus Hiddink včera na tiskové konferenci."
Trenér také popírá, že by Petr Čech bojoval se ztrátou sebedůvěry. "I nejlepší brankáři na světě mají právo dělat chyby. Petr je inteligentní hráč a má svůj vysoký standard."
Fanoušci se postavili za Čecha. "Uteklo mi, že je zase apríl?" ptá se jeden z nich v diskusi listu Evening Standard. Jiný píše: "Jak někoho může napadnout vyměnit nejlepšího brankáře za největšího zoufalce?"
snad to nebude,tak horke
sem fanousek Arsenalu a v sobotu,doufam,ze Petr jeste nebude ve sve obvykle forme,ale pro repre se musi dat dohromady
- killerhammer
- Test driver

SVK-CZE 2:2
nejako sme tento zapas na fore odignorovali
no co hovorite na zapas?
podla mna sme mali obrovske stastie (slovaci) a vdakabohu(rozhodcovi) za bod
nejako sme tento zapas na fore odignorovali
no co hovorite na zapas?
podla mna sme mali obrovske stastie (slovaci) a vdakabohu(rozhodcovi) za bod
-
Radek 1.8 16V
- Test driver

O týhle kvalifikaci se ze zřejmých důvodů asi moc bavit nechceme...proto ta ignorace. 
A proč myslíš štěstí??? Kromě pár minut na začátku a na konci, kdy do vás naši bušili, mě přišli Slováci fotbalovější, dynamičtější, bylo na nich vidět, že chtějí hrát a že je to baví (i když tentokrát se ani našim snaha nedá upřít!) a hlavně dobře bránili. A proč myslíš díky rozhodčímu??? S tou penaltou snad nebylo co řešit - prostě zkrat
a jasná penalta!!!
A proč myslíš štěstí??? Kromě pár minut na začátku a na konci, kdy do vás naši bušili, mě přišli Slováci fotbalovější, dynamičtější, bylo na nich vidět, že chtějí hrát a že je to baví (i když tentokrát se ani našim snaha nedá upřít!) a hlavně dobře bránili. A proč myslíš díky rozhodčímu??? S tou penaltou snad nebylo co řešit - prostě zkrat
- killerhammer
- Test driver

bola tam penalta aj na Vasej strane
teraz si presne nespomeniem ale tusim skrtel alebo durica zbural v sestnastke Vasho utocnika zozadu a bez lopty
bolo to este za stavu 1:0 alebo 0:0 tusim, podla mna to bola jasna penalta
teraz si presne nespomeniem ale tusim skrtel alebo durica zbural v sestnastke Vasho utocnika zozadu a bez lopty
bolo to este za stavu 1:0 alebo 0:0 tusim, podla mna to bola jasna penalta
-
Radek 1.8 16V
- Test driver

Bylo tam pár "nepísknutelných" nastřelených rukou, ale tohohle jsem si ani nevšim a myslím, že ani tady se o tom nijak nemluví.