Teď jsi se do mě opřel, socka mě bohužel do práce neodveze, neboť nejede tam kam bych potřeboval. Mimochodem na zimních gumách jezdím (viz příspěvky výše), pokoušel jsem se jen o teoretickou úvahu a mám rád trochu té svobody abych si mohl rozhodnout kdy si dám letní nebo zimní gumy. Nelíbí se mi když mi úřady moc kecají do života. Pak nepotřebujeme ani občanský průkaz, jelikož velký a moudrý stát za nás vše správně rozhodne a my budeme jen poslouchat jak ty ovce. Za těch 26 let co mám řidičák jsem najezdil cca 450 000 km bez nehody a za tu dobu už vím že pokud se řidiči nebudou k sobě navzájem chovat s respektem a nebudou dodržovat nějaká elementární pravidla, žádné direktivní rozhodnutí státu nehodovost nesníží.Wolf2 píše:pokud budou mít všichni v zimním období zimní gumy ,tak pak se můžem bavit o vinících a postiženýchChceš jezdit v zimě ,tak měj zimní ,jestli na to nemáš ,tak radši jezdi sockou
Čajdův příspěvek je bohužel také pravdivý, za nehodami stojí nezodpovědní řidiči, kteří přecenili svoje schopnosti ať na zimních nebo letních pneumatikách.
Je evidentní že na svobodu rozhodování máme diametrálně odlišné názory a ani další diskuze je zřejmě nesblíží, proto navrhuji si naše názory ponechat a a věnovat se plodnější diskusi v jiných částech tohoto fóra.
HOWGH!!