Vyhřívání předního skla
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyhrivane predni sklo
jovany: měnil jsem čelní vyhřívané na pojistku před měsícem přímo ve Ford Rašino Olomouc a konečná faktura 13775,-
Rozpis:
Sklo: 7713,-
Lepidlo sada: 2393,-
Těsnění čelního skla: 1305,-
Práce: 2068,-
Spotřebák: zbytek do těch 13775,-
Rozpis:
Sklo: 7713,-
Lepidlo sada: 2393,-
Těsnění čelního skla: 1305,-
Práce: 2068,-
Spotřebák: zbytek do těch 13775,-
-
- Nováček
Volal sem včera ještě do servisu, kterej se přímo specializuje na autoskla a tam mi říkal, že se i s prací do 10 000,- vejdu..tak nevim jestli mám jít do Forda a zaplatit víc a nebo k nim.
Ford Focus 1.6 16V r.v.2002 HTB
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jovany: tak teď nevím jestli ti jde jen o výši pojistné částky nebo o výměnu čelního .... v cenách se vůbec neorientuji, možná foki by mohl říct, za kolik se dá sehnat sklo + příslušenství. těžko říct kde ten servis bere matroš, když je tak levný
a práce skoro zadarmo
to už vůbec nechápu 
pak dej vědět jak jsi pořídil, docela mě to zajímá.

pak dej vědět jak jsi pořídil, docela mě to zajímá.
-
- Zkušený
- junior
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
mám známého co dělá přímo v sekuritu(dělají skla i pro Froda) zkusím zjistit cenu jen tak orientačně na co že to bylo????
JUNIOR
MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

-
- Nováček
na Ford Focus 1.6 16V r.v. 2002 HTB...
To Mira: Uzavřel sem si teď pojistku a mám to sklo trochu prdlý, takže ho budu měnit. Musim ale počkat 3 měsíce od uzavření pojistky, jinak bych musel doplácet víc. Snad se mi do tý doby nevysype
To Mira: Uzavřel sem si teď pojistku a mám to sklo trochu prdlý, takže ho budu měnit. Musim ale počkat 3 měsíce od uzavření pojistky, jinak bych musel doplácet víc. Snad se mi do tý doby nevysype

Ford Focus 1.6 16V r.v.2002 HTB
- kemo
- Junior
Neoriginál se často dává Pilkington a to nemám pocit, že by byla nekvalitní značka.
Za co chtějí u fordu za práci 2600 za nové okno nevím, z laického hlediska je to práce tak hodinku.
Kolik stojí Pilkington se můžeš podívat i v Autokelly, ale tam netuším nakolik to odpovídá ceně stejného skla v servisu.
Za co chtějí u fordu za práci 2600 za nové okno nevím, z laického hlediska je to práce tak hodinku.
Kolik stojí Pilkington se můžeš podívat i v Autokelly, ale tam netuším nakolik to odpovídá ceně stejného skla v servisu.
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
kemo: co se ceny za práci týče, tak u Fordu se jede na "normohodiny", tzn. pokud jim tabulky říkají "budete to dělat 4 hod." tak to vyjde na těch 2tis. a jestli si pohnou a budou to mít za hoďku, nebo lážo plážo 5 hod. je jedno .... aspoň tak mi to vysvětloval technik v servisu .... co dělat v autorizovaném nemusím, tak nedělám, ale to už je trošku mimo téma. sorry.
- kemo
- Junior
Tak už jsem s doděláním vyhřívaného čelního skla dobojoval a je namotnováno. Využil jsem zde míněné rady na ochotu servisů 1:10 udělat to zadarmo a opravdu to sedělo.
Rozdílová cena mezi normálním a vyhřívaným čelním sklem (když mám připojištění) byla 0Kč - 4500Kč. Hádejte jakou nabídku jsem vzal
Cena práce, materiálu atd. (kdybych si to celé platil sám) byla ve všech oslovených servisech do 10000.
Rozdílová cena mezi normálním a vyhřívaným čelním sklem (když mám připojištění) byla 0Kč - 4500Kč. Hádejte jakou nabídku jsem vzal

Cena práce, materiálu atd. (kdybych si to celé platil sám) byla ve všech oslovených servisech do 10000.
- sibari
- Nováček
Opýtam sa v tomto vlákne:Čo mám , ked mám tepelný kryt predného okna ?Vyhrievané čelné sklo mám,ale čo je to tepelný kryt ?
Môžu to byť vyhrievané ostrekovače čel.skla ? ? ?

Môžu to byť vyhrievané ostrekovače čel.skla ? ? ?
FOFO II ,Trend Clipper Combi ( 12/2005)
1,6TDCi 80kW,modrá ink (met),bez DPF,dovoz Belgicko
1,6TDCi 80kW,modrá ink (met),bez DPF,dovoz Belgicko
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mira píše:kemo: co se ceny za práci týče, tak u Fordu se jede na "normohodiny", tzn. pokud jim tabulky říkají "budete to dělat 4 hod." tak to vyjde na těch 2tis. a jestli si pohnou a budou to mít za hoďku, nebo lážo plážo 5 hod. je jedno .... aspoň tak mi to vysvětloval technik v servisu .... co dělat v autorizovaném nemusím, tak nedělám, ale to už je trošku mimo téma. sorry.
musim ze zastat miry , pokud nekdo prijede do autoskla a rekne chci nalepit okno , tak cena bude opravdu do cca 10t , pokud prijede a rekne chci na pojistovnu vymenit okno tak to bude kolem 11500kc , a protoze ford to dela z original veci tak je klidne mozne ze to bude o neco drazsi . resil jsem to minuly rok s radkem 1,8 16V , ode me by mel nalepene vytapene okno kolem 8000 on mel pojisteno na cca 6000 tak jsme rikaly ze by 2t doplatil a kdyz jsem se sel ptat do firmy tak mi bylo receno ze pokud je to pres pojistovnu tak jsou dane ceny materialu a prace a cena se bude pohybovat kolem 11-12t . coz jsem rekl ze nebude 6t doplacet .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- madbugie
- Zkušený
tak to potom vo forde maju "dobrych" normovačov s "ciachovanymi" stopkami...
ale pracovné normy a materialove spotreby vedia byt v niektorych pripadoch velmi flexibilne...
(sak sa tym zivim...)
ale pracovné normy a materialove spotreby vedia byt v niektorych pripadoch velmi flexibilne...

------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta

- martasak
- Junior
Ahoj, mohli byste mi taky poradit ?
Mám vyhřívané čelní sklo, auto je v záruce , a objevila se mi na něm malá, asi 1 cm vysoká úzká prasklinka, asi od nějakého kamínku (s malým kulatým středem. Kamarádi mi to radili vyměnit, než se to rozšíří, hlavně v zimě je tam prý nápor.
Mám to sklo připojištěné na 10000, rád bych se vešel do pojistky, nebo aspoň max. s nějakým malým příplatkem, ale chci postup, který neporušuje zár. podmínky a kde nebudu mít problém s uhrazením pojistného plnění.
Pokud byste měli přímo tip v Praze, ještě lépe
Díky
Mám vyhřívané čelní sklo, auto je v záruce , a objevila se mi na něm malá, asi 1 cm vysoká úzká prasklinka, asi od nějakého kamínku (s malým kulatým středem. Kamarádi mi to radili vyměnit, než se to rozšíří, hlavně v zimě je tam prý nápor.
Mám to sklo připojištěné na 10000, rád bych se vešel do pojistky, nebo aspoň max. s nějakým malým příplatkem, ale chci postup, který neporušuje zár. podmínky a kde nebudu mít problém s uhrazením pojistného plnění.
Pokud byste měli přímo tip v Praze, ještě lépe
Díky
Ford Focus II Style, do provozu 11/2007, 1.6 TDCi 80kW, dark grey, dovoz D. Galerie .
Spotřeba dlouhodobě 5.1 l/100 km (jsem už líný ty účtenky zadávat).
- kemo
- Junior
Jestli máš sklo připojištěné, tak nemusíš řešit věci typu shánění "viníka" a spol. Prostě si vyhlédni sympatické autosklo, které máš někde blízko (samotná výměna je tak na půl dne kvůli schnutí lepidla). Zajeď tam, poptej se, jestli se vejdeš do limitu připojištění a pokud jo tak je to nech vyměnit. Pokud ne, tak zajeď někam jinam. 10000 by na výměnu čelního skla z připojištění mělo stačit (mě stačilo). Většinou po tobě budou chtít velký techničák, řidičák a smlouvu o připojištění.martasak píše: Mám to sklo připojištěné na 10000, rád bych se vešel do pojistky, nebo aspoň max. s nějakým malým příplatkem, ale chci postup, který neporušuje zár. podmínky a kde nebudu mít problém s uhrazením pojistného plnění.
- martasak
- Junior
Mně šlo o to, zda to musí nebo nemusí jít přes Ford servis, když je to auto ještě v záruce.
Ford Focus II Style, do provozu 11/2007, 1.6 TDCi 80kW, dark grey, dovoz D. Galerie .