Už DOST!
- Damon
- Test driver
Jo pánové pěkně se to čte . Tohle tkhle tohle jinak.Ale já si to taky musím uspořádat a ne jen napsat jak to má být.
Snažím se to dávat dohromady ale fakt to nejde hned.
Jen předělání galerie mi zabralo dost času.
Další věci jsou v plánu ale nejsem robot.Teď bude i Křivka.Taky nějaká starost.
To když je někde něco OT spec. téma tak to smáznu.Ale nejde jen o nováčky.Protože když někam napíšu bude přesunuto ,už nic nepište tak se to tam stejně mastí.
Fóru věnuji dost času ale přeházet příspěvky či roztřídit není zrovna málo práce.
Jo a odchylování od tématu včas chytit není žádná prdel a pak j¨sou třeba 2 věty OT a další půlka OT půl OK a f¨další k tématu vázaná na tu poloviční odpověď.
A už si představím ty řeči já neměl odpověď OT atd.
A pravidla už mám od Jiri02 tuším ale kdo čte pravidla??
Takže vydržet.
Snažím se to dávat dohromady ale fakt to nejde hned.
Jen předělání galerie mi zabralo dost času.
Další věci jsou v plánu ale nejsem robot.Teď bude i Křivka.Taky nějaká starost.
To když je někde něco OT spec. téma tak to smáznu.Ale nejde jen o nováčky.Protože když někam napíšu bude přesunuto ,už nic nepište tak se to tam stejně mastí.
Fóru věnuji dost času ale přeházet příspěvky či roztřídit není zrovna málo práce.
Jo a odchylování od tématu včas chytit není žádná prdel a pak j¨sou třeba 2 věty OT a další půlka OT půl OK a f¨další k tématu vázaná na tu poloviční odpověď.
A už si představím ty řeči já neměl odpověď OT atd.
A pravidla už mám od Jiri02 tuším ale kdo čte pravidla??
Takže vydržet.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
kdybych ti to vyčítal, tak ti tam dám úplně jiného smajlazewl píše:....... Ale uz me taky parkrat nastvalo, ze mi nekdo parkrat vycital par veci, viz
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... pic&t=4838
Ale vsechno v dobrymne ze me budete kamenovat za muj nazor
![]()

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně sdílím názor se Stigim a ostatními, že to chce víc moderátorů.
Foki asi moc jako admin fóra nepracuje a v podstatě celý to má na bedrech Damon a to se prostě nedá dělat v jednom člověku. Mám zato že už někdy před rokem se tady nadhodilo to že by mělo být více moderátorů ale zase to utichlo.Já se taky klidně hlásím

Foki asi moc jako admin fóra nepracuje a v podstatě celý to má na bedrech Damon a to se prostě nedá dělat v jednom člověku. Mám zato že už někdy před rokem se tady nadhodilo to že by mělo být více moderátorů ale zase to utichlo.Já se taky klidně hlásím

-
- Zkušený
jsem nováček souhlasím co napsal zewl ,prošel jsem diskuze jiných značek a nejsme na tom vůbec špatně ba naopak ale zlepšovat je stále co, musí být víc lidí kdo to trochu řídí a usměrňují ale bez násilí atd...
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- Damon
- Test driver
Teď bych ještě nechal vše v klidu. O foru bych se rád pobavil na Křivonosce. To to ještě vydrží.
Jinak když už jsme u těch zdvojených témat tak tohle by mohlo být celé tady:
SPUŠTĚNO- zde je možné napsat připomínky
že
Jinak když už jsme u těch zdvojených témat tak tohle by mohlo být celé tady:
SPUŠTĚNO- zde je možné napsat připomínky
že

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
- bjuty
- Pokročilý
Dámy a pánové, toto je diskuze a ukočírovat to není možné. Vždy se při jednom dotazu nebo odpovědí na něj budou lepit další. To je normální. Nedokážu si představit že začneme diskutovat o plynovém pedálu a na fotce budou vidět krásné tuningové pedály brzda a spojka. V tu chvíli se založí nové vlákno tuningové pedály. Majitel se zmíní o shopu a už bude nové vlákno o věcech z toho shopu a ......
A to nemluvím o "rejpání", "srandičkách", "poučování", "zdravení" atd...
Vše prostě k tomu patří. Každý zásah je cenzurou a řízením. Jsem pro, ať se IQ projeví a my (všichni !!!) víme s kým máme tu čest. Kdo chce, nebo potřebuje pomoc a kdo se jen baví a je LÍNÝ, nebo neví jak a na co se ptát.
PS: mě to taky vadí a prokousávání se mnoha stránkami s mnoha dotaz hledat jednu odpověď je strašné. (nemluvě o fotografiích), ale to je web, to je diskuze, to je člověk.
A to nemluvím o "rejpání", "srandičkách", "poučování", "zdravení" atd...
Vše prostě k tomu patří. Každý zásah je cenzurou a řízením. Jsem pro, ať se IQ projeví a my (všichni !!!) víme s kým máme tu čest. Kdo chce, nebo potřebuje pomoc a kdo se jen baví a je LÍNÝ, nebo neví jak a na co se ptát.
PS: mě to taky vadí a prokousávání se mnoha stránkami s mnoha dotaz hledat jednu odpověď je strašné. (nemluvě o fotografiích), ale to je web, to je diskuze, to je člověk.
Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
pánové a čemu se tady divíte ?????? Né nováčkové ,ale Vy tady zasíráte fórum různýma kravinama .Jak se tady mají ty nováčkové orientovat ,když třeba téma XY má 20 stránek a z toho je 5 odpovědí k tématu a ostatní jsou různé keci od místních spamařů ,nic neříkající keci ,které určitě nepomůžou pisateli problému a ani ostatním v řešení problému na FF
.

-
- Test driver
Když už jste to nakousli, tak se přidám.
Podle mě je tohle fórum takhle „živý“ a takhle funguje právě proto, že se tady probírají i různý kraviny a ty nic neříkající kecy jsou (nebo aspoň do teď byly) tady možný. Co se technických dotazů týče, tak už tady bylo probráno asi úplně všechno, takže by se za každým novým dotazem klidně mohla automaticky vkládat červená věta „Tohle už tady bylo, hledej šmudlo!!!“. Jenomže to by byl podle mě přesně začátek konce tohohle fóra. Omezit se jenom na techniku, zakázat „nic neříkající kecy“ a začít buzerovat ? – takový fóra už tady jsou, ale koho to baví? Já osobně se sem většinou chodím odreagovat od práce a kdyby se tu zavedl podobný režim, tak čus…
Ještě k těm opakujícím se dotazům. Mě zas tak nevadí, že se opakujou, protože za tu dobu co téma leželo někde třeba tři měsíce mrtvý, tak se mohl najít někdo s novými nápady, poznatky a zkušenostmi o kterých bychom se těžko dozvěděli (samozřejmě, že v některých tématech nikdo nic nového nevymyslí). Problém je určitě se zakládáním duplicitních témat – tím se dělá velkej bordel. Takže za mě – klidně se ptát znova, ale pokračovat v již založeným threadu, kterej už pravděpodobně někde existuje, jenom ho najít.
Ale jak píše Damon určitě se něco chystá a určitě o tom bude řeč na Křivuli.
Podle mě je tohle fórum takhle „živý“ a takhle funguje právě proto, že se tady probírají i různý kraviny a ty nic neříkající kecy jsou (nebo aspoň do teď byly) tady možný. Co se technických dotazů týče, tak už tady bylo probráno asi úplně všechno, takže by se za každým novým dotazem klidně mohla automaticky vkládat červená věta „Tohle už tady bylo, hledej šmudlo!!!“. Jenomže to by byl podle mě přesně začátek konce tohohle fóra. Omezit se jenom na techniku, zakázat „nic neříkající kecy“ a začít buzerovat ? – takový fóra už tady jsou, ale koho to baví? Já osobně se sem většinou chodím odreagovat od práce a kdyby se tu zavedl podobný režim, tak čus…
Ještě k těm opakujícím se dotazům. Mě zas tak nevadí, že se opakujou, protože za tu dobu co téma leželo někde třeba tři měsíce mrtvý, tak se mohl najít někdo s novými nápady, poznatky a zkušenostmi o kterých bychom se těžko dozvěděli (samozřejmě, že v některých tématech nikdo nic nového nevymyslí). Problém je určitě se zakládáním duplicitních témat – tím se dělá velkej bordel. Takže za mě – klidně se ptát znova, ale pokračovat v již založeným threadu, kterej už pravděpodobně někde existuje, jenom ho najít.
Ale jak píše Damon určitě se něco chystá a určitě o tom bude řeč na Křivuli.
- bjuty
- Pokročilý
Souhlasím. Nejsem tady jako mechanik, ale jako uživatel, majitel a řidič FF, ale FF bych měl i bez tohoto fóra. Já jsem tady, proto že jsou tady prima lidi s podobnými problémy a názory. Protože je mi tu dobře (není to už jediné fórum kam chodím, ale na některé jdu s odporem a pouze za účelem získání informací). Tady budu (pokud to admin dovolí) i když už nebudu mít FF (
- stát se může všechno). S lidičkami, které jsem poznal jak osobně na srazech, tak zde na fóru bych rád zůstal!!!
Proč ??? Protože je to tu jako když se sejde parta lidí a prostě se baví. Nikdo mě v hospodě neokřikne, zeptám-li se několikrát na to samé, akorát se zepta na mé důševní zdraví.
A tak to má být, to je FÓRUM.
Děkuji za to zakladatelům a skalním přispěvatelům tohoto fóra.

Proč ??? Protože je to tu jako když se sejde parta lidí a prostě se baví. Nikdo mě v hospodě neokřikne, zeptám-li se několikrát na to samé, akorát se zepta na mé důševní zdraví.
A tak to má být, to je FÓRUM.
Děkuji za to zakladatelům a skalním přispěvatelům tohoto fóra.

Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005