tak si dejte scuka na pumpě za Vyškovem a můžeš jet z Přerova na Kojetín a na D1 ,tak jak jsme to měli původně dohodnuto s opicakem, což tady najdeteExciteFF píše:Já jsem chtěl vyjíždět v pátek ráno.Záleží kudy pojedeš jestli přes Ol tak bych se připojilLexie píše:Tak to vypada, ze v patek budu z Ostravy vyrazet uplne sama. To jsem zvedava, jeslti trefim![]()
![]()
Jdu studovat mapu radeji uz ted, kdyby nekdo chtel vyjizdet v patek brzo rano se mnou, dejte pls vedet
![]()
K Ř I V O N O S K A 2 0 0 7 - kdo, kdy. kudy jede?
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

-
ExciteFF
- Junior

To by taky šlo.Však uvidím jestli se s Lexie domluvím.Já nevím jestli nebudu v Ol.vyzvedávat ještě jednoho klukaSkubi píše:tak si dejte scuka na pumpě za Vyškovem a můžeš jet z Přerova na Kojetín a na D1 ,tak jak jsme to měli původně dohodnuto s opicakem, což tady najdeteExciteFF píše:Já jsem chtěl vyjíždět v pátek ráno.Záleží kudy pojedeš jestli přes Ol tak bych se připojilLexie píše:Tak to vypada, ze v patek budu z Ostravy vyrazet uplne sama. To jsem zvedava, jeslti trefim![]()
![]()
Jdu studovat mapu radeji uz ted, kdyby nekdo chtel vyjizdet v patek brzo rano se mnou, dejte pls vedet
![]()
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
JJJ, pojedu Hranice, Olomouc, Brno, Humpolec, Pelhrimov, Jind. Hradec a Hluboka.ExciteFF píše:Já jsem chtěl vyjíždět v pátek ráno.Záleží kudy pojedeš jestli přes Ol tak bych se připojilLexie píše:Tak to vypada, ze v patek budu z Ostravy vyrazet uplne sama. To jsem zvedava, jeslti trefim![]()
![]()
![]()
Akorat ne skrz Olomouc ale uz po te dalnici, ale to je urcite samozrejme...
-
ExciteFF
- Junior

To je super tak nějak jsem to myslel i já.A v kolik tak budeš vyjíždět??Lexie píše:JJJ, pojedu Hranice, Olomouc, Brno, Humpolec, Pelhrimov, Jind. Hradec a Hluboka.ExciteFF píše:Já jsem chtěl vyjíždět v pátek ráno.Záleží kudy pojedeš jestli přes Ol tak bych se připojilLexie píše:Tak to vypada, ze v patek budu z Ostravy vyrazet uplne sama. To jsem zvedava, jeslti trefim![]()
![]()
![]()
Akorat ne skrz Olomouc ale uz po te dalnici, ale to je urcite samozrejme...
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
ExciteFF
- Junior

Lexie píše:No predpokladam, ze z Ostravy vyjedu tak v 6 rano. Ale rikam dopredu, ze jsem ridic zacatecnik a hlavne jezdim podle predpisuExciteFF píše:To je super tak nějak jsem to myslel i já.A v kolik tak budeš vyjíždět??![]()
![]()
takze kdyz 50 tak 50 apod.
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No to bych snad stihnout mohlaExciteFF píše:Lexie píše:No predpokladam, ze z Ostravy vyjedu tak v 6 rano. Ale rikam dopredu, ze jsem ridic zacatecnik a hlavne jezdim podle predpisuExciteFF píše:To je super tak nějak jsem to myslel i já.A v kolik tak budeš vyjíždět??![]()
![]()
![]()
To vůbec nevadí.Tak pojedu za tebou
![]()
.Takže když vyjedeš v šest ráno z Ostravy a pojedeš podle předpisů
tak by jsi mohla být kolem půl osmé v OL???
-
ExciteFF
- Junior

Když pojedeš po dálnici normálně na Olomouc tak na konci dálnice za Olomoucí je tam benzínka OMV velká nemůžeš ji minoutLexie píše:No to bych snad stihnout mohlaExciteFF píše:Lexie píše: No predpokladam, ze z Ostravy vyjedu tak v 6 rano. Ale rikam dopredu, ze jsem ridic zacatecnik a hlavne jezdim podle predpisu![]()
![]()
![]()
To vůbec nevadí.Tak pojedu za tebou
![]()
.Takže když vyjedeš v šest ráno z Ostravy a pojedeš podle předpisů
tak by jsi mohla být kolem půl osmé v OL???
![]()
Kde tam je nejaka benzuinka, na ktere bychom se mohli scuknout? Juknu se do mapy, at se pak poradne domluvime
Jinak ja na Krivce nikdy nebyla, tak snad az sjedem z dalnice nebudem bloudit
![]()
Jinak na Křivce jsem taky nebyl,ale cestu tam znám tak snad nebude problém
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
nebo se můžete potkat tady
- Přílohy
-
- pumpa u Olomouce1.jpg (48.91 KiB) Zobrazeno 2870 x
-
- pumpa u Olomouce2.jpg (26.06 KiB) Zobrazeno 2866 x

- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
[quote="ExciteFF]
Když pojedeš po dálnici normálně na Olomouc tak na konci dálnice za Olomoucí je tam benzínka OMV velká nemůžeš ji minout
[/quote]
No ja jsem expert, dojedu do brna a furt budu hledat tu benzinku
Takze predbezne tam, az se tam pririti stribrnak, co ma auta plne ruce a nevi jak zabrzdit, tak to jsem jaaaa

Když pojedeš po dálnici normálně na Olomouc tak na konci dálnice za Olomoucí je tam benzínka OMV velká nemůžeš ji minout
No ja jsem expert, dojedu do brna a furt budu hledat tu benzinku
-
ExciteFF
- Junior

No ja jsem expert, dojedu do brna a furt budu hledat tu benzinkuLexie píše:[quote="ExciteFF]
Když pojedeš po dálnici normálně na Olomouc tak na konci dálnice za Olomoucí je tam benzínka OMV velká nemůžeš ji minout![]()
![]()
Jinak na Křivce jsem taky nebyl,ale cestu tam znám tak snad nebude problém![]()
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jj OMV, první pumpa když se mine OlympiaExciteFF píše:Skubi díky za super zobrazení a pokud se nepletu tak jsi nám znázornil tu benzinku,kterou jsem myslel.Měla by to být ta OMV...

- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Takze Olympii v Olmiku beru jako zachytny bod a za ni mam hledat onu benzinku... Pisu si a snad to neprejeduSkubi píše:jj OMV, první pumpa když se mine OlympiaExciteFF píše:Skubi díky za super zobrazení a pokud se nepletu tak jsi nám znázornil tu benzinku,kterou jsem myslel.Měla by to být ta OMV...
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ty přes Olomouc nepojedeš a k Olympii s rychlostní taky nesjížděj, pokračuj pořád na Brno, mineš Olympii a dojedeš až k benzínce, která je v mírném stoupáníLexie píše:Takze Olympii v Olmiku beru jako zachytny bod a za ni mam hledat onu benzinku... Pisu si a snad to neprejeduSkubi píše:jj OMV, první pumpa když se mine OlympiaExciteFF píše:Skubi díky za super zobrazení a pokud se nepletu tak jsi nám znázornil tu benzinku,kterou jsem myslel.Měla by to být ta OMV...![]()
![]()
- Přílohy
-
- pumpa u Olomouce1.jpg (51.37 KiB) Zobrazeno 2807 x
Naposledy upravil(a) Skubi dne 14.07.2007 19:11, celkem upraveno 1 x.