Prasklé čelní sklo - zkušenosti
- Maca
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak lidi, píšu Vám čerstvou zkušenost. Jak jsem přebíral auto po výměně čelního skla, tak bylo vše OK.
Nicméně tehdy pršelo, vše se zdálo OK - dnes jsem objevil v levém dolním rohu v černém prostoru vrypy jakoby od šroubováku nebo něčeho takového. Ihned jsem zajel do servisu FORD F67 v Novém Jičíně. Zde se podívali, řekli, že by si toho všimli a že se mi to muselo stát někde venku - nejspíš vandalství. Marně přemýšlím, kdo by mi šroubovákem udělal 2 vrypy bez jakéhokoliv dalšího poškození. Vůz je garážovaný a za ten týden od převzetí nestál venku bez mého dozoru ani minutu. Samozřejmě odmítli, že by nesli odpovědnost a řekli, ať s tím pojezdím a pokud se to bude rozšiřovat, že se domluví v Autoskle, kde na to dají nějakou pryskyřici, která zabrání dalšímu šíření. Samozřejmě asi z mojí kapsy. Jelikož mám pojistku se spoluúčastí 10%, tak bych to viděl tak, že pokud se to bude šířit a cena za opravu v Autoskle bude víc než těch 10% spoluúčasti, tak bych nechal sklo na pojistku vyměnit znova. HOLT MOJE BLBOST, ŽE JSEM SI AUTO NEPŘEVZAL POŘÁDNĚ - TO JE POUČENÍ. Tenkrát ovšem pršelo, auto bylo na dešti a tak voda skryla ty vrypy.
Pokud budete mít pro mě jakoukolivradu, dejte vědět prosím. Uvítám cokoliv...
KAŽDOPÁDNĚ MOJE ZKUŠENOST - POŘÁDNĚ PŘEVZÍT VOZIDLO A NECHAT HO TŘEBA ODSTAVIT DO DÍLNY A VYSCHNOUT, ABY VODA NEZAKRYLA VRYPY NA SKLE!!!
Nicméně tehdy pršelo, vše se zdálo OK - dnes jsem objevil v levém dolním rohu v černém prostoru vrypy jakoby od šroubováku nebo něčeho takového. Ihned jsem zajel do servisu FORD F67 v Novém Jičíně. Zde se podívali, řekli, že by si toho všimli a že se mi to muselo stát někde venku - nejspíš vandalství. Marně přemýšlím, kdo by mi šroubovákem udělal 2 vrypy bez jakéhokoliv dalšího poškození. Vůz je garážovaný a za ten týden od převzetí nestál venku bez mého dozoru ani minutu. Samozřejmě odmítli, že by nesli odpovědnost a řekli, ať s tím pojezdím a pokud se to bude rozšiřovat, že se domluví v Autoskle, kde na to dají nějakou pryskyřici, která zabrání dalšímu šíření. Samozřejmě asi z mojí kapsy. Jelikož mám pojistku se spoluúčastí 10%, tak bych to viděl tak, že pokud se to bude šířit a cena za opravu v Autoskle bude víc než těch 10% spoluúčasti, tak bych nechal sklo na pojistku vyměnit znova. HOLT MOJE BLBOST, ŽE JSEM SI AUTO NEPŘEVZAL POŘÁDNĚ - TO JE POUČENÍ. Tenkrát ovšem pršelo, auto bylo na dešti a tak voda skryla ty vrypy.
Pokud budete mít pro mě jakoukolivradu, dejte vědět prosím. Uvítám cokoliv...
KAŽDOPÁDNĚ MOJE ZKUŠENOST - POŘÁDNĚ PŘEVZÍT VOZIDLO A NECHAT HO TŘEBA ODSTAVIT DO DÍLNY A VYSCHNOUT, ABY VODA NEZAKRYLA VRYPY NA SKLE!!!
-
- Nováček
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s Goldem. V autoservisu se oproti autosklům na Vašem autě akorát tak učí jak výměnu udělat. Stalo se mi něco podobného, kdy jsem potřeboval přezout gumy a tak jsem zajel do autoservisu, kde se nabídli, že to provedou na počkání a hned auto odvezli do dílny. Čekal jsem tam 3 hodiny !!! Už jsem z toho byl úplně nepříčetný a vedoucí se omlouval, že to nedělají tak často, tak proto to tak dlouho trvalo
Ńeuvěřitelné

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- mansart
- Zkušený
Tak přidám vám se moji zkušenost.
Přední sklo mám pojištěné u ČP za 500,- bez spoluúčasti. Sklo jsem měl popraskané když sme se vraceli z dovolené. Asi po dvou měsících jsem se teda odhodlal to jít nahlásit. Během půl hodiny vše vyřízeno, nafoceno a řečeno kam to jít opravit. To jsem si samozřejmě vybral já-tedy jenom město. Pak mi řekli kde tam mají smluvního partnera. Druhý den jsem tam zajel a už o mě věděli a očekávali mě. Ve tři jsem si pro auto přišel zkontroloval a odjel. Bez placení a zbytečného protahování.
Takže s ČP jenom dobré zkušenosti....
Přední sklo mám pojištěné u ČP za 500,- bez spoluúčasti. Sklo jsem měl popraskané když sme se vraceli z dovolené. Asi po dvou měsících jsem se teda odhodlal to jít nahlásit. Během půl hodiny vše vyřízeno, nafoceno a řečeno kam to jít opravit. To jsem si samozřejmě vybral já-tedy jenom město. Pak mi řekli kde tam mají smluvního partnera. Druhý den jsem tam zajel a už o mě věděli a očekávali mě. Ve tři jsem si pro auto přišel zkontroloval a odjel. Bez placení a zbytečného protahování.
Takže s ČP jenom dobré zkušenosti....
- jamaka
- Test driver
Pokial nie su na kraji okna, tak v pohode. Jazdil som celu zimu na takomto a nic. A ak sa to urobi ako sa ma, tak ziadny problem.maarosh píše:Jsem slyšel,že prý jdou malé dirky opravit.Nemáte náhodou nějaké zkušenosti?Pokud možno dobré.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
-
- Test driver
Re: Prasklé čelní sklo - zkušenosti
chlapi, existuje nejaka domaca opravná sada? dnes som to schytal na dialnici ale je tam len otlak, bez praskliny (nafotim) a chcem to nechat urobit zavčasu 

- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Výměna okna čeká i mě. Mám tam prasklinku v levém horním rohu a hlavně jsem minulý týden pustil stěrače a musel jsem mít za nimy nějaký bordel a mám 3 pořádný škrábance přímo před očima. Ve dne to jde , ale večer se světlo z protijedoucích aut pěkně tříští až není nic vidět. Připojištění mám teď hledám nějaký šikovný servis v okolí.
- racetiger
- Junior
Domaci nevim,do toho bych nesel, kamos delal opravy direk do velikosti 10-20 hal.,davala se tam dovnitr nejaka chemie a pak se na to svitilo nejakou UV lampou aby to vytvrdlo.(Vetsinou tam co delaji skla vedi kde se to opravuje,pokud nedelaji sami - neradi rikaji , prichazeji o kseft).
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem byl v pneu servisu Obnova Jak Slaný...Taková síť a dělaj toho víc.Já si nechal doplnit klimu a dělaj tam i tyhle malý prasklinky oken.Tuším,že za 500,ale podmínka je,že je to čerstvý a není v tom usazený binec....Ale zkus se pozeptat v nějakém větším pneu servisu.Většina má tyhle blbůstky taky,aby se v okurkový sezóně uživili 

-
- Test driver
neviem čo robit, pretože mam poistene okno na 5000kc s 500korunovou spolučastou..
je to v podstate iba škrabnute, velkost asi ako hlavička špendliku...čo vy na to?
je to v podstate iba škrabnute, velkost asi ako hlavička špendliku...čo vy na to?
- jamaka
- Test driver
doma to sam neurobis. epoxy sa tlacia normalne tlakom do tej dierky a potom sa to UV zatvrdi. Ak vravis ze je to take malicke, tak v pohode daj urobit. ani to potom nezbadas. A aj tak je otazka ci by to poistovna uznala na vymenu skla (pokial by si mu teda nepomohol
)

3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003