teda člověče ty mě chceš zvyklat co???Wolf2 píše:Optimální na jízdní komfort je 15" kolaBlaaana píše:zatim jste mi všichni potvrdili,že jsou nejoptimálnější 16´..jentak dál

nene nechciBlaaana píše:teda člověče ty mě chceš zvyklat co???Wolf2 píše:Optimální na jízdní komfort je 15" kolaBlaaana píše:zatim jste mi všichni potvrdili,že jsou nejoptimálnější 16´..jentak dál
Neboj to zvládnu,já už jsem na svym autě měla tolik rozebranejch věcí toby ses divil.Ale je tam pojišťovák co???Wolf2 píše:nene nechciBlaaana píše:teda člověče ty mě chceš zvyklat co???Wolf2 píše:Optimální na jízdní komfort je 15" kola![]()
![]()
,možná bude lepší to nechat na Křivonosku a tam ti milerád zapujčím své kola a můžeš se projet ,samo ,když si je sundáš
![]()
taky tam byli smajlíci ale to by nemuselo dobře dopadnout.Zrovna jsem zničila nedavno gumu.Wolf2 píše:kola ti pujčím ,ale auto to se nepujčuje ,sama jsi to tady někde psalaBlaaana píše:a to bys mi fakt dovolil si půjčit kola???A co rovnou auto???Wolf2 píše:ano je ,bez bezpečnostních matek ani ťuk ,ale klíč mám![]()
![]()
![]()
Dík a je škoda, že jsi nesehnala modrýho, mohla jsi být v naši grupěBlaaana píše:tvoje fofo je dokonalý.Původně jsem chtěla modrou barvu ale nesehnali jsme.Jinak dík za info ještě mrknu na foŕu.Fuks píše:Už se to tady řešilo, tak pohledej. Mám v TP povolený i 17", ale rozměr 7,5Jx16 ET 35 jsem si nechal zapisovat do TP dodatečně.Blaaana píše:ještě by mě zajímalo,jestli máte někdo problémy na STK nebo s bengama když máte 16´.Povolený jsou jen 15´nebo ne?
Dekuji za pochvalu, delam co muzu, ale je to porad malo. Tuning i styling je o financne, zejmena na focuse, hodne narocny a nejde vsechno resit ze dne na denBlaaana píše:sytigi máš nádherný kolečka a nejenom je celý fofo moc krásný.Já právě taky potřebuju jezdit každej den a ještě k tomu to chci mít krásný.
Kola do TP zapíšou i 17, já je tam mám a nikomu to nevadí, bohužel na autě mám zatím je 14, ale snad nejpozději příští rok půjdu nejspíš do 16, vypadají pěkně, nezruinuje mě cena pneu, a sedět budou na silnici taky dobře s menším odporem než 215mm u 17.stigi píše: Dekuji za pochvalu, delam co muzu, ale je to porad malo. Tuning i styling je o financne, zejmena na focuse, hodne narocny a nejde vsechno resit ze dne na denRekl bych, ze ty 16" se daji na normalni jezdeni bez problemu pouzit. Nenech se zvyklat na 15", mohla by jsi toho litovat. Puvodne jsem chtel jit do 17", ale protoze jsem chtel mit aspon kola zapsane ve velkem TP tak jsem zustal u 16", ktere nebyl problem zapsat.
a to zapsaní do TP neni to moc drahý???stigi píše:Dekuji za pochvalu, delam co muzu, ale je to porad malo. Tuning i styling je o financne, zejmena na focuse, hodne narocny a nejde vsechno resit ze dne na denBlaaana píše:sytigi máš nádherný kolečka a nejenom je celý fofo moc krásný.Já právě taky potřebuju jezdit každej den a ještě k tomu to chci mít krásný.Rekl bych, ze ty 16" se daji na normalni jezdeni bez problemu pouzit. Nenech se zvyklat na 15", mohla by jsi toho litovat. Puvodne jsem chtel jit do 17", ale protoze jsem chtel mit aspon kola zapsane ve velkem TP tak jsem zustal u 16", ktere nebyl problem zapsat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů