Hodně ščestí s tém pertinaxem...!mira80 píše:uvidi se..filhou píše:Aby to nebylo po velky rane.

Hodně ščestí s tém pertinaxem...!mira80 píše:uvidi se..filhou píše:Aby to nebylo po velky rane.
Google najde podle názvu. Pak je potřeba tam zavolat.mira80 píše:ja chtel zavolat na telefonni cislo toho autohausu, ale ani google to podle telefonu nenasel..
a to jezdil majitel pres 1000km na servisy ? (500km je jedna cesta z holandských hranic)mira80 píše:dotycny mi poslal oscenovany technicak i servisku... ty kilometry 1.10.2009 sedi s tim, co mi vyjel fordzone..
ale neco mi porad nesedi a nevim co.. jednak to, ze fort etis vyjel jako registraci holandsko a tady je nemecko uz od pocatku, zda se..
muze byt cele toto zfalsovane ?
mira80 píše:no rikal jsem si, zda prvni registrace nebyla v holandsku a pak to zahy nebylo prodano do nemecka,
mira80 píše:aha, zacinam se uz orientovat, v tom nemeckem technicaku se nevyznam, ale nesedelo mi to jako celek...
tyhle figle jsou mi cizi, moc se v nich nevyznam, proto se ptam. Svoje auto jsem kupoval za ponekud jinych podminek...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů