Ach ty ženy...

Moderátor:phofy
staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 13.04.2007 22:24

Tak za prvé jsem v šoku z toho, že jsme tu většina z jednoho města :o
A za druhé - teď vám řeknu co se stalo mně s tím rozjezdem dozadu. Zastavil jsem na konci Gregorové a dával přednost. Na Jawě 250. A za mnou zastavili policajti. A jak jsem mněl studený motor a chtělo to zdechnout, ten motor kopnul zpátky a prostě se točil obráceně. Ale já jsem o tom neměl tušení. No, a jak bylo volno tak jsem to osolil a napral jsem to do nich! :D Policajt vyběhl a prý - coto děláte! A jsem byl úplně zmatený než mi došlo, co se stalo!!! :o
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Obrázek
Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 29.04.2007 20:16

Tak přátelé, včera jsem přijel k Primě - Hypernově a všechna auta parkovala přes bílou čáru, prostě o půl auta posunuté. Tak jsem se zapíchl taky tak jak byla mezera.
A co myslíte, že se stalo :?: :?:
No jasně, vyšel jsem ven s nákupem a všechny ty auta už byly pryč a stálo tam jen to moje úplně jako na první fotce tohoto tématu. Prostě jeko nějaký degenere... :!: :idea: :!:

Obrázek
Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 29.04.2007 20:33

Vcera jsem honil po ValMezu autoskolu. Nekdo delal cvicne jizdy s privesem. Jako zadni svetla na privesu svitilo jen jedno napravo oranzove od blinkru. Pri odbocovani vpravo blikalo leve zadni brzdove. Kdyz po delsi jizde za troubeni a svetelne houkacky pribrzdili, tak jsem si uz nevsimal, zda se nejaka svetla rozsvitila. Vystoupil "trener" obleceny jako na motorku a neco tvrdil, ze ted na to prisli, ze se jim pohadaly zasuvky. Podle jeho reakce jsem si myslel, ze o tom vi od zacatku, kdyz vyjeli.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Fordik
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fordik » 29.04.2007 20:33

K té Corse. Já před pár dny přijel ke Kauflandu a všude plno,občas jedno místo mezi auty.Tam to přece nedám-nejsem magor.Ale dál od vchodu byly řady prázdné,tak sem zajel tam a měl řadu jen pro sebe :)
No ale nestačil sem ani vystoupit a vedle mě zaparkovalo mraky dalších aut.
Tím chci říct, že i když na parkingu nikdo nestojí tak to neznamená že tam nebude stát za 5minut!

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 02.05.2007 17:37

To Pelen: Tak to bílé fofo kombi (nedá se přehlédnout) parkovalo na Jugoslávské u pekárny. Pak dalo blinkr DOPRAVA 8O a vyjelo doleva.
Říkal jsem si - teda ten Pelen... 8O :lol: 8O :lol: 8O
Ne, neboj, již z dálky jsem viděl, že nemá podložky ani nálepku. :lol: :lol: :lol:

Obrázek

PedroH
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PedroH » 02.05.2007 22:57

staroch píše:Tak přátelé, včera jsem přijel k Primě - Hypernově a všechna auta parkovala přes bílou čáru, prostě o půl auta posunuté. Tak jsem se zapíchl taky tak jak byla mezera.
No jasně, vyšel jsem ven s nákupem a všechny ty auta už byly pryč a stálo tam jen to moje úplně jako na první fotce tohoto tématu. Prostě jeko nějaký degenere... :!: :idea: :!:
No když se podíváš na parkovištích u hypermarketů, tak není řídký jev, že většina lidí neparkuje "ve svém chlívku". Pak je to na tobě, jestli si lajzneš zaparkovat vedle nebo pojedeš jinam. Já osobně raději parkuji dále, než mezi takovýma blbcema, kteří navíc při vyjíždění nevidí vpravo, vlevo a klidně tě odřou!!!
Ford Focus 1,8 tddi 09/2001 facelift 2002. hatchback, stříbrný
Obrázek

Žij tak, abys toho později nelitoval!
Když tě někdo žádá o pomoc, neodmítej - nevíš, kdy ty budeš potřebovat pomoc od někoho jiného!!!

Fordik
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fordik » 03.05.2007 01:08

PedroH píše:
staroch píše:Tak přátelé, včera jsem přijel k Primě - Hypernově a všechna auta parkovala přes bílou čáru, prostě o půl auta posunuté. Tak jsem se zapíchl taky tak jak byla mezera.
No když se podíváš na parkovištích u hypermarketů, tak není řídký jev, že většina lidí neparkuje "ve svém chlívku". Pak je to na tobě, jestli si lajzneš zaparkovat vedle nebo pojedeš jinam. Já osobně raději parkuji dále, než mezi takovýma blbcema, kteří navíc při vyjíždění nevidí vpravo, vlevo a klidně tě odřou!!!
Vidíš,to sem si vzpomněl na ženskou která vyjížděla z řady stojící kolmo k chodníku skoro v centru Prahy.Já si jdu klidně kolem a tu slyším vytočený motor a jak někdo stojí na spojce.Kouknu a ženská kolem 45 vyjíždí a přitom bere komplet bok auta co stálo vedle ní svým předním nárazníkem.To auto mohlo jít na výměnu boku a to celého.A víte co milá paní? Ani se nevylezla z toho svého,dokončila couvání,zařadila jedničku a odjela.
Bejt to moje auto,tak ji v tu chvíli hodím dlažební kostku do okna.

PedroH
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PedroH » 03.05.2007 10:45

Fordik píše:
PedroH píše:
Vidíš,to sem si vzpomněl na ženskou která vyjížděla z řady stojící kolmo k chodníku skoro v centru Prahy.Já si jdu klidně kolem a tu slyším vytočený motor a jak někdo stojí na spojce.Kouknu a ženská kolem 45 vyjíždí a přitom bere komplet bok auta co stálo vedle ní svým předním nárazníkem.To auto mohlo jít na výměnu boku a to celého.A víte co milá paní? Ani se nevylezla z toho svého,dokončila couvání,zařadila jedničku a odjela.
Bejt to moje auto,tak ji v tu chvíli hodím dlažební kostku do okna.
Švagrovi nacouval do dveří "kloboukář" a jal se odjíždět. Tak švagr vyskočil a s rozběhem mu ukopl zrcátko na straně řidiče se slovy "to máš za to hajzle" a spokojeně se vrátil k autu. Dědek prý hleděl jak tele na vrata a radši rychle odjel. Oprava dveří naštěstí stála pár kaček - u známého v servisu :lol: :lol: :lol:
Obrázek

Když tě někdo žádá o pomoc, neodmítej - nevíš, kdy ty budeš potřebovat pomoc od někoho jiného!!!

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 03.05.2007 11:01

:lol: :lol: :lol: Dobře mu tak. Doufám, že tedy do něj nikdy nenacouvu. Dědek z toho musel mít smrt.
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 03.05.2007 20:25

PedroH píše:
Fordik píše:
PedroH píše:
Když nám bylo 16, tak kamarádovi, který jel na fichtlu nedal přednost dědek v trabantu. Nic moc se nestalo, kamarád trochu spadl. Ale :!: dědek vyletěl z auta a prý: Mazej domů hajzle, než na tebe zavolám policajty! :!: A odjel. Až po chvíli si kámoš uvědomil, že nehodu zavinil ten dědek. :idea:

Obrázek

PedroH
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PedroH » 03.05.2007 22:03

ono ne nadarmo se říká, že nejlepší obrana je útok... :lol: :lol: :lol:
Obrázek

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 31.07.2007 12:35

Tak mi dnes nějaký dobrý přítel s červeným autem pokřtil levý předek.
Díky bohu, že nic moc. Jen asi jako když přejede po laku šmirglem. Nevím, jsetli to bylo už před batrákem, ale všimnul jsem si toho až u Tebenu na parkovišti. Musím se podívat, jestli nemá některý z čevených sousedů sotpy aquamarine.
Ach jo, kam to fofo mám parkovat.

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“