Jsme zatím jediní, kteří tam tu kontrolku majíjenda píše:Jo, já ji tam mám taky a občas mi krátce peoblikne, tažný mám taky, nikdy jsem k tomu nepřikládal souvislost

myslím,že foki má pravdu,už jsem něco podobného viděl u felicie,Byla to jako kontrola připojených směrovek na vozejku nebo co,když auto bylo solo,tak problikla jen při zapnutí/vypnutí blinkrů,ale kdzž byl připojenej vozejk,tak blikala taky,teda jestli si to pamatuju dobře.Zkus to někde s vlekem a uvidíš.Hurvajs píše:Víte někdo, k čemu je kontrolka umístěná přímo ve spínači varovných blikačů? V manuálu o ní není ani slovo a ani není na tom spínači nakreslená. Všiml jsem si, že když zapínám blinkry (normální, ne výstražné) a i když je vypínám, tak ta kontrolka někdy krátce problikne zelenou barvou.Když ale zapnu výstražné blinkry, tak nebliká, bliká jen ten trojúhelník na spínači. Poraďte někdo...
Hurvajs píše:Jsme zatím jediní, kteří tam tu kontrolku majíjenda píše:Jo, já ji tam mám taky a občas mi krátce peoblikne, tažný mám taky, nikdy jsem k tomu nepřikládal souvislost
Aha, tak super, konečně jsi to nabeton potvrdilAhmed píše:Je to tak, ve Fordu nabizi dva druhy toho spinace. Nouzovy blikac bez tazneho zarizeni, nouzovy blikac s taznym zarizenim
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host