koupě forda
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
- Junior
-
- Junior
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
- Junior
- masox
- Pokročilý
Ahoj Foki, tak jsem si vzpoměl opsat tu VINku, tak ti ji tu pisnu, a jestli budeš mit chvilku čas koukni na to. Jestli je pro tebe rychlejší to poslat e-maulem tak mi to stačí - ladislav.racz@centrum.cz.
Dík
Tady je to VINko - WFO(0)FXXWPDFXE37267.
V závorce je nula - nevím co to je jestli pismeno nebo číslo.
Dík
- masox
- Pokročilý
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
mas to tammasox píše:Ahoj Foki, tak jsem si vzpoměl opsat tu VINku, tak ti ji tu pisnu, a jestli budeš mit chvilku čas koukni na to. Jestli je pro tebe rychlejší to poslat e-maulem tak mi to stačí - ladislav.racz@centrum.cz.
Dík

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- masox
- Pokročilý
Foki vysvětli mi prosím pár nejasností. nevím, nechci to nějak kritizovat, protože tomu až tak nerozumím, ale pár věcí mi v tom nehraje.
Na výpise je S KRYTEM STŘEŠNÍHO OKNA - ale střešní okno nemám,
dále pak na jedne stránce se píše PNEUMATIKY 185/62X14 nebo S 8 REPRODUKTORY, ale na druhé stránce PNEUMATIKY 205/60X15 a SE 4 REPRODUKTORY.
A co mě nejvíc zaskočilo uvádí se tu S TACHOMETREM V MÍLÍCH - mám normální s KM.
Je třeba možné že tam puvodní majitel udělal nějaké úpravy?
Jo a ještě tady ty alarmy nebo co to je - S POPLAŠNÝM SYST. SKENUJÍCÍ INTERIÉR nebo S OBVODOVÝM AUTOALARMEM.
Znamená to že tam má fungovat nějaké zabezpečení, nebo je to napsáno u všech výpisů, aniž by to kdy na autě bylo, natož aby to fungovalo?
Dík za informace.
dále pak na jedne stránce se píše PNEUMATIKY 185/62X14 nebo S 8 REPRODUKTORY, ale na druhé stránce PNEUMATIKY 205/60X15 a SE 4 REPRODUKTORY.
A co mě nejvíc zaskočilo uvádí se tu S TACHOMETREM V MÍLÍCH - mám normální s KM.
Jo a ještě tady ty alarmy nebo co to je - S POPLAŠNÝM SYST. SKENUJÍCÍ INTERIÉR nebo S OBVODOVÝM AUTOALARMEM.
Znamená to že tam má fungovat nějaké zabezpečení, nebo je to napsáno u všech výpisů, aniž by to kdy na autě bylo, natož aby to fungovalo?
Dík za informace.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
pokud by tam byl alarm tak to ma na sloupach takove male mrizky , na ty kola jsem ted koukal taky a nechapu , je to vyrobeno pro holandsko a vyrobeno v spanelsku . tak jestli to spanele nezblblimasox píše:Foki vysvětli mi prosím pár nejasností. nevím, nechci to nějak kritizovat, protože tomu až tak nerozumím, ale pár věcí mi v tom nehraje.
Dík za informace.

vsechny ostatni vyrobene v nemecku sedeli . zeptej se higiligi - dokonce jsme nasli menic na CD .

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Junior
Foki, co øíkáš na tohle? Maj ho v Nìmecku u Forda, jen mám strach z tìch najetejch kilometrù! Co myslíš, je to hodnì?
FORD Focus Futura 2 Turnier Kombi / Van
Preis
Erstzulassung 8/2001
Kilometerstand
Kraftstoff Benzin
Zylinder 4
Gänge 5
Türen 5
Fahrzeugart Gebrauchtwagen
Außenfarbe Silber met.
Getriebeart Handschaltung
Sitze 5
kW/PS 74/101
Hubraum 1596 cm³
Leergewicht 1203 kg
Angebotsnummer 12978
HU-Prüfung 8/2006
Fahrzeugausstattung
ABS, Airbag, Alufelgen, Beifahrer Airbag, Elektr. Fensterheber, Klima, Nebelscheinwerfer, Radio/Cassette, Seitenairbags, Servolenkung, Wegfahrsperre, Zentralverriegelung
Weitere Informationen
ABS, Klimaanlage, el. Fensterheber vorne, Nebelscheinwerfer, Leuchtweitenregulierung, Drehzahlmesser, Servolenkung, Lenkrad in Höhe und Reichweite einstellbar, Audiosystem 4000 Radio/Cassette, 5-Gang Getriebe, Fahrersitz höhenverstellbar, geteilte umklappbare Rücksitzbank, 3. Kopfstütze hinten, 3. Bremsleuchte, Gepäckraumabdeckung, Fahrer- und Beifahrerairbag, Seitenairbags vorne, Zentralverriegelung mit Fernbedienung, Leichtmetallfelgen, Dachreling, Stoßfänger und Außenspiegel in Wagenfarbe, Inzahlungnahme und Finanzierung ab 5,5% möglich, Irrtümer und Zwischenverkauf vorbehalten
FORD Focus Futura 2 Turnier Kombi / Van
Preis
Erstzulassung 8/2001
Kilometerstand
Kraftstoff Benzin
Zylinder 4
Gänge 5
Türen 5
Fahrzeugart Gebrauchtwagen
Außenfarbe Silber met.
Getriebeart Handschaltung
Sitze 5
kW/PS 74/101
Hubraum 1596 cm³
Leergewicht 1203 kg
Angebotsnummer 12978
HU-Prüfung 8/2006
Fahrzeugausstattung
ABS, Airbag, Alufelgen, Beifahrer Airbag, Elektr. Fensterheber, Klima, Nebelscheinwerfer, Radio/Cassette, Seitenairbags, Servolenkung, Wegfahrsperre, Zentralverriegelung
Weitere Informationen
ABS, Klimaanlage, el. Fensterheber vorne, Nebelscheinwerfer, Leuchtweitenregulierung, Drehzahlmesser, Servolenkung, Lenkrad in Höhe und Reichweite einstellbar, Audiosystem 4000 Radio/Cassette, 5-Gang Getriebe, Fahrersitz höhenverstellbar, geteilte umklappbare Rücksitzbank, 3. Kopfstütze hinten, 3. Bremsleuchte, Gepäckraumabdeckung, Fahrer- und Beifahrerairbag, Seitenairbags vorne, Zentralverriegelung mit Fernbedienung, Leichtmetallfelgen, Dachreling, Stoßfänger und Außenspiegel in Wagenfarbe, Inzahlungnahme und Finanzierung ab 5,5% möglich, Irrtümer und Zwischenverkauf vorbehalten
-
- Junior
- masox
- Pokročilý