Umístění povinné výbavy
- Ahmed
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem nemyslel situaci, kdyz se nic v kufru neveze, ale , kdyz se veze plny kufr.Ahmed píše:Po ruce pro me znamena v aute. Lekarnicku mam nahore a ke zbytku se dostanu zvednutim koberce. Nemuzu v tom kufru zase vozit vsechno, to bych tam pak nic nedal.

Pak napriklad vykladejte narovnane zbozi na cestu, abyste se dostali k otevreni vika rezervy a vytahli napriklad trojuhelnik.
-
- Test driver
Když tam budeš vozit všechno tak už tam nic dávat nemusíšAhmed píše:Po ruce pro me znamena v aute. Lekarnicku mam nahore a ke zbytku se dostanu zvednutim koberce. Nemuzu v tom kufru zase vozit vsechno, to bych tam pak nic nedal.

A to s těmi kondomy to jsem slyšel v radiu že v některé z byválých CCCP zemí (nevzpomenu si, možná to je uplně někde jinde

- martinsk
- Pokročilý
Vďaka TDCi. Ale našiel som to aj na: http://www.fordclubpolska.pl/porady.php ... us&type=52
- martinsk
- Pokročilý
Čo to tam máš za kábel čo ti ide od trojuholníka okolo žiaroviek?TDCi píše:martinsk píše:Nemáte niekto návod ako urobiť držiak na trojuholník v combi, alebo nejaké foto ako je to tam pripevnené. Videl som to v inom combi a nestihol som si to poriadne obzrieť. Mal tam aj uložené žiarovky.Skubi píše:jo jo , zlatý kombík, ten to má jak říká Ahmed na bocích pod polstrováním
- TDCi
- Nováček
Bateriový senzor.Chráni batériu pred vybitím pri pripojení spotrebičov.Používam to na autochladničku.Už sa to tu niekde rozoberalo.martinsk píše:Čo to tam máš za kábel čo ti ide od trojuholníka okolo žiaroviek?TDCi píše:martinsk píše: Nemáte niekto návod ako urobiť držiak na trojuholník v combi, alebo nejaké foto ako je to tam pripevnené. Videl som to v inom combi a nestihol som si to poriadne obzrieť. Mal tam aj uložené žiarovky.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jo taky jsem teď nedávno někde viděl ten testtonmen píše:to Skubi: jěště k těm lékarničkám. Jedna přece jen vyhovuje .Je to od fa.Hartman Rico a je v takové červené taštičce.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Endrju
- Nováček
- lupo66
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já mám lekárničku takový polštářek mám to uložené spolu z výstražnou vestou na levém boku v kufru jak je tam to vybrání.Trojuhelník a hever mám u rezervy a mám jenom rezervu na dojetí tak tam mám dost místa.Lékárničku nekontroluju vezmu ji do lekárny a magistra se podívá co je prošlé a za mírný poplatek dodá nové věci.
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 2/2000 - Hatchback - Silver 63 - 0 Rh+

Galeriehttps://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a

Galeriehttps://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a

-
- Test driver
vesta v kufrylupo66 píše:Já mám lekárničku takový polštářek mám to uložené spolu z výstražnou vestou na levém boku v kufru jak je tam to vybrání.Trojuhelník a hever mám u rezervy a mám jenom rezervu na dojetí tak tam mám dost místa.Lékárničku nekontroluju vezmu ji do lekárny a magistra se podívá co je prošlé a za mírný poplatek dodá nové věci.

- tonmen
- Nováček
Jestli vůz není používán k podnikatelským ůčelům, není v ČR povinnost mít ve vozidle reflexní vestu.zirafak píše:vesta v kufrylupo66 píše:Já mám lekárničku takový polštářek mám to uložené spolu z výstražnou vestou na levém boku v kufru jak je tam to vybrání.Trojuhelník a hever mám u rezervy a mám jenom rezervu na dojetí tak tam mám dost místa.Lékárničku nekontroluju vezmu ji do lekárny a magistra se podívá co je prošlé a za mírný poplatek dodá nové věci.To je na pokutu