kombi, motor tdci 2.2, 6kvalt, vybava asi standardni (elektricka okna + zrcatka, esp, asr, klima, satelitni navigace (cernobila), destovy senzor, automaticka svetla, 6x airbag...)JohnDoe píše:Pokud nenapíšeš něco bližšího o tom autě (kombi/krátký, motor, stupeň výbavy) tak se těžko odpovídá. Zhruba 5 až 10 tisíc Euro.
viz Mobile.de
Elitecars s.r.o.
-
- Nováček
Re: Elitecars s.r.o.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
s 200t km do 6-8000e s 60t km od 10-15t e
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
FYI: pan "cars elite" / "auto elite" ted prodava pod znackou Dealer aut. servisů FORD z Německa, novy email: Fordkombi@seznam.cz
-
- Nováček
Zdravím všechny, když to tady čtu, je to docela sranda
, jak se dají vydělat slušný peníze. Koupit v Německu odlítaný Mondeo, novou servisní knihu, nechat si udělat razítko servisu a je pořádně vyděláno. Jo elitecars to je hošík. Taky přispěju malou zkušeností s ním. Prodává Mondea, u kterých uvádí, že mají najeto cca 60000km za pěkný ceny. Taky jsem si u něj vyhlídnul dvě auta a obě si prověřil, místo najetých cca 60000km, mělo jedno najeto 210000km a druhé 200000km. Přitom mi k oběma poslal servisní knihy s vyplněnýma servisníma záznamama. První věc bylo zavolat do těch servisů do Německa a bylo to jasný. Pak už přes známého jsem si zjistil skutečné kilometry. Jeslti bych mohl poradit, když nevíte co sním, podejte tresní oznámení. Falšování servisních knížek je u nás tresný. Možná by se o něj rádi začali zajímat i v Německu. Zajímalo by mě, jak dopadnete, tak dejte vědět.

- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
A to se nestydíš kupovat při svých příjmech auto v bazaru? To mondeo jsi kupoval pro Ivanu? Já myslel, že jezdí v Audi. 

F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
Ahoj vsem.
Moc autum nehovim a casova tisen me donutila koupit mondeo kombi v tomto bazaru. Jak to tady ctu, moc do zpevu mi neni. Prvni auto, ktery si koupim a takhle dopadnu
. Pridavam se k tem co psali, ze jeho vystupovani neni vubec profesionalni. Kdybych mel vice casu pri vyberu auta, urcite bych si ho tam nekoupil. Ti z Vas kteri premysli, "ruce pryc!!"
Nicmene auto jsem potreboval. S kamosem se nam pri koupi zdalo v poradku. Ale na technicky mi rekli, ze mam praskly zadni tlumic. To uz mi prislo zvlasti, kdyz je na tachaku kolem 70tkm. Jak jsem psal, autum nehovim, ale zda se mi hooodne divny, ze jsou tlumice v haji. A kdyz mi v servisu rekli, ze jeden tlumic stoji "bratru" krasnych 9000,-, nemel jsem ani chut je menit. V autorizovanym servisu jsem jeste nebyl a bojim se, ze otevru pandorinu skrinku. Snazil jsem se kontaktovat zakaznicke centrum v CR i DE, ale zadnou historii nikde nemaji. Na cebii mi rekli, ze mi zjisti vsechno mozny, ale historii vozu ne
. Tak Vam nevim, co s tim muzu delat. Poradite mi nekdo, jake kroky mohu v tomto pripade podniknout?
Predem dekuji
PS: Auto jinak jezdi bajecne a jsem s nim moc spokojen. Supr vybava a ultra velkej kufr me fakt dostavaj. Predtim jsem si vozil zadek ve formanovi, tak si dovedete predstavit, jak jsem z toho unesenej
.
Moc autum nehovim a casova tisen me donutila koupit mondeo kombi v tomto bazaru. Jak to tady ctu, moc do zpevu mi neni. Prvni auto, ktery si koupim a takhle dopadnu

Nicmene auto jsem potreboval. S kamosem se nam pri koupi zdalo v poradku. Ale na technicky mi rekli, ze mam praskly zadni tlumic. To uz mi prislo zvlasti, kdyz je na tachaku kolem 70tkm. Jak jsem psal, autum nehovim, ale zda se mi hooodne divny, ze jsou tlumice v haji. A kdyz mi v servisu rekli, ze jeden tlumic stoji "bratru" krasnych 9000,-, nemel jsem ani chut je menit. V autorizovanym servisu jsem jeste nebyl a bojim se, ze otevru pandorinu skrinku. Snazil jsem se kontaktovat zakaznicke centrum v CR i DE, ale zadnou historii nikde nemaji. Na cebii mi rekli, ze mi zjisti vsechno mozny, ale historii vozu ne

Predem dekuji

PS: Auto jinak jezdi bajecne a jsem s nim moc spokojen. Supr vybava a ultra velkej kufr me fakt dostavaj. Predtim jsem si vozil zadek ve formanovi, tak si dovedete predstavit, jak jsem z toho unesenej

- BoraBora
- Nováček
Ja sel z Formana do Focuse a uz to byl sakra rozdil takze ti uplne rozumimredback píše: PS: Auto jinak jezdi bajecne a jsem s nim moc spokojen. Supr vybava a ultra velkej kufr me fakt dostavaj. Predtim jsem si vozil zadek ve formanovi, tak si dovedete predstavit, jak jsem z toho unesenej.

-
- Nováček
Zdravím všechny nespokojené zákazníky ELITE CARS. Po koupi mého mondea něco divně vrzalo v zadním prostoru kufru a po vyskladnění se nic nezměnilo, dával jsem to za vinu právě zimním pneu které jsem dostal spolu s vozem. Realita však byla taková že totálně dosloužil zadní tlumič. Pan S mi po reklamaci odbyl s tím že to je běžné opotřebení a položil telefon. Ve Ford Hornát stojí úplně nový kolem 2000 kč, při této zastávce bych rovnou doporučoval nechat vyměnit olej a palivový filtr. Problém tkví v tom že v autorizovaném servisu nemají palivák odpovídající normám filtrovatelnosti pro systém vstřikování delphi tuším 2 mikrony, konkrétně ( delphi hdf 924 ), rádi vám tam však namontují nějaký jiný zmetek s tím že to montují do všech vozů což je z mého pohledu po přečtení vyjádření společnosti Delphi slušný problém protože tím padá veškerá záruka na vstřikovací systém který je na tolik náchylný že to může zničit vstřikovače paliva. Jeden ve Fordu stojí kolem 8 tisíc kč. Nerozumím tomuto jednání, nechápu jak je tohle vůbec možné.
Naposledy upravil(a) Narg dne 18.01.2011 09:23, celkem upraveno 1 x.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
vitám oba monďáky v klubu a preji hodne kilometru bez vaznejsích oprav . k tomu filtru mohu jen napsat ze ford drive dodaval filtry delphi ale od jiste doby chodi filtry bosch a nelze objednat ten puvodni . tak proto montují co jim ford dodá . to budes asi muset vznest dotaz na obchodni oddeleni FMC .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
Včera jsem kamaráda přemlouval, ať semnou zajede to tohoto bazaru. Rád bych se co nejdříve stal majitelem Ford Focus combi 1.6 16V. Ptal se mě, jestli jsem si projel internet a koukal na různé diskuze ohledně tohoto auta. Ráno jsem tu našel vás, zaregistroval se na tomto fóru a po 3 hodinách volal kamaráda, že nikam nejedeme
.
Ale můžu říci, že jsem opravdu šokován. Takhle jsem si nákup svého prvního rodinného auta nepředstavoval. Získal jsem po přečtení pár témat takovou paranou, že snad koupím auto nové
Teď ještě zjistit, kde na to vzít. Protože 250 000 na nové mi asi stačit nebude
Držím všem podvedeným palce, ať je nepotká rychlá oprava a sobě přeji, ať mě nepotkají stočené kilometry a falšovaná serviska.

Ale můžu říci, že jsem opravdu šokován. Takhle jsem si nákup svého prvního rodinného auta nepředstavoval. Získal jsem po přečtení pár témat takovou paranou, že snad koupím auto nové

Teď ještě zjistit, kde na to vzít. Protože 250 000 na nové mi asi stačit nebude

Držím všem podvedeným palce, ať je nepotká rychlá oprava a sobě přeji, ať mě nepotkají stočené kilometry a falšovaná serviska.
- JohnDoe
- Nováček
Před rokem jsem na tom byl stejně, sháněl jsem dlouhýho Focuse s benzínovým motorem. Se zmíněným "bazaristou" jsem byl v krátkém kontaktu a naštěstí pro mě mi oznámil, že dělá jen naftová auta. Poté jsem se zaregistroval tady a byl mi jako seriozní prodejce doporučen admin fóra Foki, který zas dělá převážně benzíny a navíc je stejně jako já z jihu. Koupil jsem od něj parádního černýho Focusa a musím říct, že i následná reklamace (pro Fokiho - to byla ta záhadná dírka na hadici u klimy a prasklý těsnění u serva loni v červnu) proběhla absolutně bez problému a od tý doby auto šlape jak hodinky a kromě nákupu zimních kol a pneu, kdy mi od Pešíčka z Třeboně poslali obuté disky se 4 otvory místo pěti
) jsem s autem neřešil jediný problém. Takže doporučuju obrátit se s poptávkou po autě na Fokiho.

Ferda - FoFoII kombi sport, 8/2005, 1.6 Ti-VCT 85kW, panther black.
Od 22.10.2010 baští LPG (AC Stag 300+, Tomasetto, Atrama - od každého něco)
Spotřeba LPG

Od 22.10.2010 baští LPG (AC Stag 300+, Tomasetto, Atrama - od každého něco)
Spotřeba LPG

-
- Nováček
Zdravim vsechny,
Po porade s pravnikem, zrejme vyrazim do pravniho sporu s panem S. Volal jsem mu totiz minuly tyden a jeho drzost a jistota byla na muj vkus az prilisna. Na to, ze mi prodal auto s padelanou servisni knihou mi rekl : “Ano jedna se tedy o podvod a muzete me dat k soudu.” Dalsi veta me vazne dostala: “Muzete si byt jisty, ze mi podvod nikdy nedokazou.” To ze jsem poukazal na padelanou servisku, mi sdelil, ze jsem koupil auto a ne kilometry. Takze vlastne rekl, ze to pretaci. To jsem mu ani nerekl, ze to dela on (tedy uz to mohl takhle koupit). Celkem sila.
Ted uz akorat sezenu papiry z nemeckeho servisu, ze tam to auto nikdy nebylo a odnesu to pravnikovi, aby se na to podival. Kdyby jste meli dalsi vec, kterou bych mohl pouzit proti panu S., tak me kontaktujte SZ
.
Co Vy? Sli by jste do takoveho soudniho sporu? Tedy nechat si vratit penize a vsechny vylohy a usly zisk?
Po porade s pravnikem, zrejme vyrazim do pravniho sporu s panem S. Volal jsem mu totiz minuly tyden a jeho drzost a jistota byla na muj vkus az prilisna. Na to, ze mi prodal auto s padelanou servisni knihou mi rekl : “Ano jedna se tedy o podvod a muzete me dat k soudu.” Dalsi veta me vazne dostala: “Muzete si byt jisty, ze mi podvod nikdy nedokazou.” To ze jsem poukazal na padelanou servisku, mi sdelil, ze jsem koupil auto a ne kilometry. Takze vlastne rekl, ze to pretaci. To jsem mu ani nerekl, ze to dela on (tedy uz to mohl takhle koupit). Celkem sila.
Ted uz akorat sezenu papiry z nemeckeho servisu, ze tam to auto nikdy nebylo a odnesu to pravnikovi, aby se na to podival. Kdyby jste meli dalsi vec, kterou bych mohl pouzit proti panu S., tak me kontaktujte SZ

Co Vy? Sli by jste do takoveho soudniho sporu? Tedy nechat si vratit penize a vsechny vylohy a usly zisk?
-
- Nováček
Ahoj, ne konkretne Elitecars, ale Sannycars v popredi s Jindrichem Esslem me napalili podobne. Tj. pri predani ukazal spatnou servisni knizku, ochmatany volant svalil na potici se ruce, nezminil bourani auta a halabala opravu (prave zadni rameno posunute)..
No zajima me, jak to dopadne, protoze zvazuju taky zalobu.
vice zde.
http://jindrichessl.cholerik.cz/
vice zde.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Cipous píše:Ahoj, ne konkretne Elitecars, ale Sannycars v popredi s Jindrichem Esslem me napalili podobne. Tj. pri predani ukazal spatnou servisni knizku, ochmatany volant svalil na potici se ruce, nezminil bourani auta a halabala opravu (prave zadni rameno posunute)..
vice zde.
ja se zeptam jen jaka tam byla cena za 2005 a výš
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých