nie, prave preto mam o to vecsiu starost...enjoy píše:Ty si budeš nové auto v záruce servisovat sám?

nie, prave preto mam o to vecsiu starost...enjoy píše:Ty si budeš nové auto v záruce servisovat sám?
Nemusíš mat obavy je to v pohode. Čoho sa obávaš veď auto je v záruke a servisné prehliadky neurčujú konštrukteri počas obeda v kantíne medzi polievkou a fašírkou, len tak nejako baj očko.unicorn píše:Ahoj,
vcera som sa stal majitelom noveho FFIII 1.0 / 125k, co ma zarazilo bolo, ze servisny interval ma byt 20.000km, alebo po roku. Tych 20.000km sa mi zda hrozne vela. Ake informacie ste dostali vy, pri kupe tohto auticka? Nemala by byt minimalne prva vymena oleja po zabehnuti motora skor, napriklad cca 10.000km? aky olej do toho davate?
Start-stop vypinam okamzite po nastartovani jako ostatniunicorn píše:no s tym pocuvanim, mam problemstary FoFo I 1.8TDCi, som nikdy neriesil otacky, ten bolo pocut krasne. ale teraz v novom FoFo je tak ticho... asi budem jazdit bez radia kym si zvyknem na styl jazdy a potom to uz pojde samo..
edited: este jeden dotaz. aky mate nazor na start-stop system? pouzivat nepouzivat?
Ono to bude aj tým, že po určitom počte km (5-10 tis.) sa v riadiacej jednotke prepíšu mapy zo zábehových na finálne.Mirec.K píše:Materiály sú iné, technológie iné... No zábeh je stále potrebný. Každý kto kupuje nové, tak po čase povie, že tu klesla kúsok spotreba, tu to zas kúsok lepšie ide. A aj s ľuďmi, ktorí tvrdia, že to nezabehávajú, lebo to netreba, keď sa bavím po čase, tak v inej téme povedia, ako klesla spotreba, ako to ožilo. Takže, ak sa menia mierne vlastnosti, zábeh potrebný je a osobne by som nový motor nikdy "netrápil".
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host