Chci donutit manželku na Angel Eyes ale zatím k tomu nemám dost pádný důvod.
Tak až prdnou tak se snad nechá ukecat.

buď v klidu, já to taky jen zkouším, ale pak je to stejně jen na mém zhodnocení situace, jestli jo nebo nezirafak píše:Ked tu tak citam,ze vsetko,co chcete do Focusov domontovat musia schvalovat manzelky,tak si radsej tu moju priatelku necham ako vecnu priatelku
JJ je to tak vždyť i tak mluvilo sposta členu na Pražském "mini" srazezirafak píše:Ked tu tak citam,ze vsetko,co chcete do Focusov domontovat musia schvalovat manzelky,tak si radsej tu moju priatelku necham ako vecnu priatelku
Taky bych chtěl Angel Eyes, jedině co mě odrazuje je ta cena.romosch píše:Taky pořád čekám kdy pujdou do věčných lovišt!
Tak až prdnou tak se snad nechá ukecat.![]()
![]()
![]()
![]()
Tady u nás je jeden prodává za 4500kč.Magic píše:Taky bych chtěl Angel Eyes, jedině co mě odrazuje je ta cena.romosch píše:Taky pořád čekám kdy pujdou do věčných lovišt!
![]()
![]()
![]()
Ale 9 tis. je stejně paletaPaJaS píše:Podívej se kolik stojí přední světla od Helly a uvidíš, že se Ti hned ta cena za AngelEyes tak hrozná zdát nebude![]()
![]()
Tak to bych bral hned, asi se začnu taky shánět po jetých. Nemáš nějaké fotky? Je jich údajně vícero druhů.romosch píše:Tady u nás je jeden prodává za 4500kč.Magic píše:Taky bych chtěl Angel Eyes, jedině co mě odrazuje je ta cena.romosch píše:Taky pořád čekám kdy pujdou do věčných lovišt!
![]()
![]()
![]()
To není tak hrozný bych řekl.![]()
![]()
Tak to Ti přeji pevné nervy.pelen píše:Nebo si ji zacni vychovavat k obrazu svemu.zirafak píše:Ked tu tak citam,ze vsetko,co chcete do Focusov domontovat musia schvalovat manzelky,tak si radsej tu moju priatelku necham ako vecnu priatelku
Ty xenony by se asi nijak nedaly doplnit do TP co ? Pokud jsou to orig. Focus, tak určitě bude možné je mít pouze na vozidle, kde byly od výroby. O Angel Eyes a TP se ani raději ani nebudu zmiňovat. Každopádně díky za info a rozšíření obzorů o cenách jetých Angel Eyes. Jen tak pro info, nevíš jaké se v nich vyskytují žárovky? Tuším, že se dají sehnat s blinkry, ale i bez. Tj. něco pro nás se starším modelem s integrovanými blinkry v nárazníku.romosch píše:A nebo tady prodává přímo xenony.
Ale nevím co jsou zač!
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5416134
Za 8000kč
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů