já jovincent píše:se nesměju

teď jsem to viděl ve zprávách a být Ronnem, tak ho normálně vyrazím z týmu ha*zla jednohocajda píše:ALONSO je neskutečná KUR.A a ne a napišu to naplno je to KURVA doufám že s tím Denis něco udělá !!!
a tady http://moto.sport.cz/clanek/116401-alon ... arska.html jste to četli?
no pokud by to chudák Alonsík udělal jednou, pak bych to chápal,ale od doby co přestoupil do MCL tak se chová jako prase! ať si píše, říka kdo chce co chce!Foqus píše:mám pocit, že to byly dvě sviňárničky mezil piloty McLarenu. Tu první udělal Hamilton, když neuposlechl opakovaně toho, aby pustil Alonsa před sebe. Alonso pak nezapřel svůj jižanskej temperament, a pěkně mu to vrátil i s úroky. Čili ani jeden z nich v tom není nevině, ale odnesl to Alonso a McLaren. A Ron byl nasranej na oba, jak se mu tam perou a on s tím nemůže nic dělat. Po velké době je ale zase na co koukat, je vidět, že oba jezdci jsou pro vítězství ochotni udělat cokoliv, ale to tak bývá. V pozadí toho zůstává, že Ferrari je nějak mimo mísu.....
jj, Fernando to přehnal, ale jinak pěkný závod. Hamilton to zajel dobře a byl takřka neohrožený.cajda píše:Už jsem v F1 viděl hafo sviňáren, ale toto už bylo opravdu na přesdržku.Skubi píše:teď jsem to viděl ve zprávách a být Ronnem, tak ho normálně vyrazím z týmu ha*zla jednohocajda píše:ALONSO je neskutečná KUR.A a ne a napišu to naplno je to KURVA doufám že s tím Denis něco udělá !!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů