Jj, taky jsem kupoval desky u MJAuto... Ve vysledku spokojenost, ale:
Objednal jsem Ferodo PREMIERE, prisly Ferodo Target SL. Volam tam, pry Premiere se uz nedelaji, jsou nahrazene temi Target SL. Dyz jsem tohle overoval u distributora Ferodo tak na me jen valil oci. Nakonec slibili ze mi PREMIERE objednaji (zvlastni, dyz predtim tvrdili, ze se uz nedelaji, co?) a poslou kuryra, ktery ode me take prevezme ty Targety. To se take stalo. Bohuzel jakmile poslicek odjel, zvedave jsem balicek rozbalil a vykoukli na me Ferodo PREMIERE pro Peugota! Opet telefonat, opet domluvena vymena. To jsem si uz rikal ze tam kluci neco dobryho hulej dyz bali zasilky

Bohuzel ani na posledni pokus to nevyslo na 100%. Misto na adresu do prace poslali balik na adresu kde bydlim. Ja vsak desky na Pazouta mel pripravene a zabalene v praci. Zena sice balicek (tentokrat jiz spravny Ferodo PREMIERE pro FF) prevzala doma, bohuzel ten ktery mel putovat zpet nemohla vratit. MJAuto po me chteli abych desky vratil na sve vlastni naklady - nastesti pak uznali, ze po te anabazi co jsem absolvoval poslou kuryra jeste jednou, tentokrat na sparvnou adresu...
Takze tolik moje zkusenosti
Jinac souhlasim, cena, rychlost, etc... V tomhle jsou jedni z nejlepsich v CR... Jen by uz meli prestat s tim hulenim

Ford Focus kombi 1.6 16V ZETEC SE, 2002, tmave modra metaliza, LPG Landi Renzo Omegas + FlashLube, zimni: Goodyear Ultra Grip 7+; 185/65 R 14 86 T, letni: Michelin Energy E3A; 195/60 R 15 88 H