Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici
- jaroš1
- Nováček

Re: Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici
Ještě k tomu měření v Přerově: Měřil auto s pokovenýma sklama a naměřil 16.5 a majitelka povídá , že to není možný a on jé já jsem to měřil s čočkou na folie a přehodil čočku a naměřil 52.8!!Docela rozdíl ne?Takže když budou chtít tak se mě zdá neprojde nikdo.
Ford Focus 5dv. 1.6TDCI 2006 Deep Navy
- pbjun
- Test driver

No tak jako tak by neprosla takze nove skla 
- Cowley
- Zkušený

pokud je to auto homologovany, tak proste projit musi. Ta vyhlaska o pruhlednosti plati uz fakt dlouho (10 let nejmin). Takze pokud si tam nekdo nenalepi folii od vietnamcu - jako jsem mel na jednom z predchozich aut
- nemel by mit problem.
- FUGAS
- Test driver

Ty voe, ještě mě zm*dej, že nechci platit pokuty a uvedl jsem svoje auto do stavu vyhovujícímu předpisůmliskanet99 píše:Tyve tohle me desne toci - jak folie nemam tak mam chut si je nalepit uz jen z hecu a pri kontrole proste stahnout predni vokna. Ale snad jeste vic me rozciluje jak nekdo po cesku rezignuje uz dopredu a sundavaFUGAS píše:Tak dneska jsem to z toho předku preventivně sundal, více v mém vlákně...
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 14#p718814(( to me fakt mrzi pac to auto si mel moc pekny - raci to sundej vsude takhle to vypada hrozne
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
je: BMW 323i coupe
- pbjun
- Test driver

Hele, ja se snazim pokuty nedostavat, jelikoz mi prijde nespravedlive, ze ty policajty platim z mych dost vysokych dani a jeste bych mel sve tezce vydelane penize ze kterych uz sem dane zaplatil dat zase policajtum! Kdyby mi stat za pokuty ty dane vracel tak bych na to trochu zmenil nazor, ale platit jiz jedou zaplacene se mi nelibi z principu... Takze sem to taky sundal...
- Cowley
- Zkušený

mne osobne pripada dodrzovani technickych podminek docela spravne, napriklad ve srovnani s buzeraci okolo lekarnicek. Jsou to precijenom spis technicke normy, nez buzeracni. A tak nejak mi pride docela dobre ze se po silnicich nepohybuje moc nebrzdicich polorozpadlych vraku z kterych neni videt 
- liskanet99
- Junior

Mno co dodat, zaplatil si za folie / uz pri nalepovani si porusil technicky stav, ale to ti nevadilo. V televizi a na foru udelali bububu tak si je preventivne sundal na predku. Auto vypada jak dodavka a zrejme budes cekat na dalsi povel od establishmnetu, ktery ti naridi to sundat i vzadu.... si proste slusny clovek co neleni a plni narizeni.FUGAS píše:Ty voe, ještě mě zm*dej, že nechci platit pokuty a uvedl jsem svoje auto do stavu vyhovujícímu předpisůmliskanet99 píše:Tyve tohle me desne toci - jak folie nemam tak mam chut si je nalepit uz jen z hecu a pri kontrole proste stahnout predni vokna. Ale snad jeste vic me rozciluje jak nekdo po cesku rezignuje uz dopredu a sundavaFUGAS píše:Tak dneska jsem to z toho předku preventivně sundal, více v mém vlákně...
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 14#p718814(( to me fakt mrzi pac to auto si mel moc pekny - raci to sundej vsude takhle to vypada hrozne
Taky z toho nemám radost, ale už když jsem to tam dával lepit jsem do toho šel s vědomím, že to jednou třeba budu muset sundat...
Ja ulicnik kteryho uz tyhle vymyslenosti stvou - jediny ucel vybrat co nejvic na pokutach a zaplatit co nejdriv tyhle za.rany meraky aby zbylo co nejdriv na odmeny cajtu.
Nebo snad vazne veris, ze vymahani toho narizeni po letech prislo z uslechtile myslenky, "chranit a pomahat"??
Ford Focus II, r.v.2005, 1.6 Ti-VCT Titanium, Aquarius Blue Galerka
Mercedes-Benz Vaneo, r.v.2003, 1.9i Ambiente Stříbrná
-
KUTY
Fugino asi nechce mat problemy pri pripadnej kontrole apod. Nic viac za tym netreba hladat.
-
milan26
- Junior

Já to sundám až mě chytnou, změřej a budou mi chtít dát pokutu 2 - 5.000
Já jsem v Praze za 9 let co jezdim s black foliema na různých autech toto nikdy nezažil, takže asi tak
Jinak pracuju jako střihač na zpravodajstvý a ještě jsem nestříhal o těchto kontrolách a to jak tady u mě v Praze, tak u krajanků ( kraje ) Takže ono to zas tak horké nebude
(zatim)
Až něco bude, dám vědět
Ono taky hodně dělá Evropská Unie a ty jejich evropské směrnice pro státy ... 
Až něco bude, dám vědět
- fleguso
- .

To Fugas:Plně chápu,taky šly dolů(předek).Nemíním si dělat zbytečný problémy a každá tisícovka je dobrá.
Nyní:Mondeo ST220 V6 3.0 sedan blue performance
Bylo:Mondeo ST200 V6 2.5 kombi
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 54&t=27828
Bylo:Mondeo MKI 1.8 HB
Bylo:Mondeo MKI 1.6 HB
Bylo:Sierra 2.0
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ja si to dával na auto a věděl jsem že to nemuže byt ale beru to tak že na technické dam radší borcovi 500-1000 třeba než to sundavat a lepit zpět za 1500 třeba
a když jsem si to daval před rokem zakazane to bylo taky policajti mě už parkrat zastavili nikdy nic neřekli a jen tím že teď všude to rozmazavají v telce to strhnout?!
-
milan26
- Junior

Klvys Asi tak nějak
Já zas přez známého jezdim do STK a dám 2.000 nebo vždy o 500 ,- více a je to cajk a dokonce jsem tam naposled cca před 4 roky z5 nemusel ani autem
Alee pššt
Uvidíme jak po tom půjdou
Ale nebudem si nalhávat
vypadá to pak hrozně 
Uvidíme jak po tom půjdou
- davemomo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no u nás existuje technická kde ti auto proleze skoro se všim, když to trochu mázneš, ale folie ti tam prostě nenechaj projít, věř tomu že teď, když maj benga ty měřáky, si to jentak nelajznou, páč když tě chytnou bezprostředně po technický, tak můžou mít ty technici velkej problém 
Ford Mondeo MK3 Titanium X (ST paket) 2,2 TDCI GALERKA
koupím jednu zadní a 2přední krytky ST prahu před FL
- fleguso
- .

Přesně tak
Nyní:Mondeo ST220 V6 3.0 sedan blue performance
- liskanet99
- Junior

A na STK uz sou vybaveny tema merakama? Nerekl bych. Kdyz mas atest za sklem tak co?
Ford Focus II, r.v.2005, 1.6 Ti-VCT Titanium, Aquarius Blue Galerka