Politika z pr.. do pr..
-
Pet70
- Nováček

Re: Politika z pr.. do pr..
Souhlas , jenže slaboduchy budelipove nedokážou pochopit že když že někde vezme tak to tam musí někdo nalejt , jako na Slovensku jejich daň z převodu v bankách , hlavně že tam mají levnou dotovanou elektřinu kterou zaplati jinde a jinak , stejně je to marný , pitomci s nataženou rukou a koblihou to stejně mentálně nedají
Dneska jsem četl že Havlíček alokované prachy na jaderku na příští rok použije na něco jiného , prostě je zas někomu da.za.nejakej desátek do vesty jako Guptovi, dobytek
Jejich současný stranický čistky připomínají zdivočelého bolševika , no jo von je vlastně vede slovenskej cinnej stbak, to se nyní bude mstít , máme se na co těšit
Dneska jsem četl že Havlíček alokované prachy na jaderku na příští rok použije na něco jiného , prostě je zas někomu da.za.nejakej desátek do vesty jako Guptovi, dobytek
Jejich současný stranický čistky připomínají zdivočelého bolševika , no jo von je vlastně vede slovenskej cinnej stbak, to se nyní bude mstít , máme se na co těšit
-
Pet70
- Nováček

https://auto-mania.cz/ridici-i-obyvatel ... -okamzita/
"Fyalajiovej hnus fuuuj" prachy měli skončit u Bureše ,ne stavět tak ryrchle dálnice
"Fyalajiovej hnus fuuuj" prachy měli skončit u Bureše ,ne stavět tak ryrchle dálnice
- miki21
- Test driver

Zeptám se pro kamaráda v šatně: jak dlouho trvá stavba takové dálnice včetně příprav?
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Stanley_vy
- Člen klubu

Vyborna prace, zejmena, ODS!
Neni zac!U úseku D35 Janov – Opatovec trvala příprava zhruba 15 let před zahájením stavby.
Časová osa (orientačně)
cca 2008–2010 – první záměry, územní studie, začátek posuzování vlivů na životní prostředí (EIA)
2010–2018 – územní řízení, projektování, opakovaná doplnění EIA
2018–2022 – výkupy pozemků, stavební povolení, výběr zhotovitele
květen 2023 – zahájení stavby
Shrnutí
Příprava: přibližně 13–15 let
Samotná stavba: cca 2,5 roku
Celkem od prvního záměru po otevření: zhruba 16–18 let
-
Pet70
- Nováček

Tak řekni svymu kamarádovi , tvému majiteli , slovenkymu stbakovi udavači a pologramotu BurešoBabišovi at není líný a mrkne na stránky ředitelství silnic a dálnic, jako normální chytrý člověk nevolníci stbackej odpadmiki21 píše: 18.12.2025 19:51 Zeptám se pro kamaráda v šatně: jak dlouho trvá stavba takové dálnice včetně příprav?
edit ,.ty jsi tu psal něco o prezidentovi obušku a demonstraci v 89 , nebo se pletu?
jelikož vím že tvůj kámoš ze šatny je krapet slaboduchej tak třeba tady je to pěkné a pravdivé popsané v černé odkazů
https://cz.linkedin.com/pulse/fiala-vs- ... dim--cbmwe
-
Pet70
- Nováček

On ale jako nevolic a ne fanda svého majitele BurešoBabiše, míří na to že vše připravil Havlíček a slovenskej estébák , jenže se opět mýlí, jako vždy, co se týče politikyStanley_vy píše: 18.12.2025 20:10 Vyborna prace, zejmena, ODS!
Neni zac!U úseku D35 Janov – Opatovec trvala příprava zhruba 15 let před zahájením stavby.
Časová osa (orientačně)
cca 2008–2010 – první záměry, územní studie, začátek posuzování vlivů na životní prostředí (EIA)
2010–2018 – územní řízení, projektování, opakovaná doplnění EIA
2018–2022 – výkupy pozemků, stavební povolení, výběr zhotovitele
květen 2023 – zahájení stavby
Shrnutí
Příprava: přibližně 13–15 let
Samotná stavba: cca 2,5 roku
Celkem od prvního záměru po otevření: zhruba 16–18 let
- miki21
- Test driver

Kdo že můj kamarád? Majitel? Čteš si po sobě ty sračky, které tady zvracíš?
Jak moc musí mít někdo v hlavě nasráno, aby se takhle vyjadřoval. Jo inteligentní volič ods se pozná na první pohled.

Jak moc musí mít někdo v hlavě nasráno, aby se takhle vyjadřoval. Jo inteligentní volič ods se pozná na první pohled.
- miki21
- Test driver

Pet70: prohráli jste volby, už se s tím smiř. Nebo tady teď budeš 4 roky pravidelně kňučet a nadávat na Babiše a všechny ostatní?
-
Pet70
- Nováček

Tak nasráno nebo inteligentní, to si musíš vybrat , myšlenkové pochody ti nějak nejdou ale bavíš ty anoisticka roztleskávačkomiki21 píše: 18.12.2025 20:41 Kdo že můj kamarád? Majitel? Čteš si po sobě ty sračky, které tady zvracíš?
Jak moc musí mít někdo v hlavě nasráno, aby se takhle vyjadřoval. Jo inteligentní volič ods se pozná na první pohled.![]()
![]()
umis taky odpovědět na otázku nebo při své genialitě , strachu a studu se pochlubit koho jsi volil jen zase budeš ruzdupavat své myšlenkové exkrementy jako obvykle
- miki21
- Test driver

To inteligentní jsem mohl dát do uvozovek, abys to pochopil, ale to nevadí.
Tak co, jak dlouho budeš plakat?
Koho jsem volil, ti může být u prdele, když jste to prosrali. Postavit kampaň na babišbabišbabiš byla chyba a hloupost, už to pochop. Ale ty si stejně pojedeš to svoje, tak si to užij.
Koho jsem volil, ti může být u prdele, když jste to prosrali. Postavit kampaň na babišbabišbabiš byla chyba a hloupost, už to pochop. Ale ty si stejně pojedeš to svoje, tak si to užij.
-
Pet70
- Nováček

Volby prohrála Česká republika , díky takovým kolaborantům jako jsi ty , pokud faktům říkáš kňučení tak jsi ještě větší ignorant než jsem čekal,miki21 píše: 18.12.2025 21:11 Pet70: prohráli jste volby, už se s tím smiř. Nebo tady teď budeš 4 roky pravidelně kňučet a nadávat na Babiše a všechny ostatní?
jsi alespoň placenej že tu ze sebe veřejné děláš děvku tvému majiteli BurešoBabišovi , slovenskému stbakovi , udavači co si tě tu pase ?
-
Pet70
- Nováček

Fakta jsou antibureš ? Možná pro idioty, ne pro lidi co si dovedou ověřovat, to ale neznáš , tobě stačí slovo tvého pasáka,.uplakaného slovenského stbaka udavače a pologramota BurešoBabišemiki21 píše: 18.12.2025 21:37 To inteligentní jsem mohl dát do uvozovek, abys to pochopil, ale to nevadí.
Koho jsem volil, ti může být u prdele, když jste to prosrali. Postavit kampaň na babišbabišbabiš byla chyba a hloupost, už to pochop. Ale ty si stejně pojedeš to svoje, tak si to užij.![]()
Tím neříkám že jsi idiot,.ty anoistický genie
Takhle se tu můžeme kočovat donekonečna ,.nebo taky začneš odpovídat na otázky , nebo nejsi schopen na nic relevantně odpovědět?
Co třeba zadlužení, inflace, obsluha dluhu , navýšení důchodu , investice státu , to je ale asi na tebe moc ,.ty raději jen kopes než se konkrétně bavíš , genie ,.co
- miki21
- Test driver

Tak předně, kdo ti dal právo urážet ty, co volili jinak než ty máš představu? Byli jste 4 roky ve vládě, proč jste nezamezili tomu, aby s mohli lidi jako Babiš dostat do vysoké politiky? Proč jste nezměnili systém pobírání dotací, aby se nedaly zneužít? Jo, stříleli by jste se i do vlastních noh a došly by vám argumenty. Takhle ze sebe jenom děláte poražené, ukňučené šašky a věř, že pokud budete ještě chvíli pokračovat, tak lidem se to přežere a za 4 roky můžete dopadnout jako čssd, ksč a podobné párprocentní strany.
-
Pet70
- Nováček

Tak pokud já vím tak ČSSD i bolševici zanikli díky spojení s ukňouraným slovenským stbakem udavačem a pologramotem BurešoBabišem , to je ten který tě pase, pase tě za koblihu a slib že ti vrátí vše co ti fialovej hnus sebral , však to znáš , ne ?
Jo k tomu urážení , jednak v tvém případě to z mé strany to rozhodně není urážení , je konstatování faktu a fakt je ten že pokud něco kritizuješ tak si to musíš umět taky obhájit což ty nejsi schopen konstruktivně odpovědět na položenou otázku a uhnes, to se člověku s rovnou páteří nestává ,.i když člověku, v tvém případě to jsem si zapřeháněl , co ?
vezmeme ty dálnice a tvé trapné snahy o to že slovenskej stbak udavač a pologramot BurešoBabiš to připravil a Fiala to jen tupě postavil , každý rozumný člověk , /tebe se to tedy zatim netýká/ si dohledá fakta o stavbách dálnic , ty jako anoistickej génius věříš co ti vmanipuloval tvůj pasák, jen se to snažíš odlehčit stejně tupým kamarádem ze šatny, / je otázkou co v té šatně s kamarády děláš , že.? /tebe ani nenapadne napsat něco v tom smyslu , no ty vole ten skurvenej slovenskej stbak zase lhal , o tom že Fiala nic nepřipravil , naopak on toho udělal víc za 4 roky než já za 8 let , navíc co si budem , připravujou to lidi kteří jsou od toho placení , jen potřebujou nad sebou někoho kdo je popohani, řídí a to Havlíček jistě není a to je ono , musíš umět i uznat že se něco povedlo ne jen kopat kolem sebe co se nepovedlo , to ty ale neumíš , do té doby než si to priznas, tak pro mě budeš jen ubohá rohožka o kterou si rád kdokoli ocistim špinavý boty , nic jiného si zatím nezasloužíš
a ještě věc , každej si vybere už ty základní parametry, já se nechci znova povinně učit ruštinu , chci směřovat na západ ,
rád bych aby se mé děti , vnoučata měli dobře, abych se na měl dobře i já a rodina , vlastně všichni co nečekají s nataženou rukou se dobře mají , což ty zcela určitě nejsi , jsi jen ukrivdenej zapsklej závistivec zoufalec , zkus o tom přemýšlet a hlavně si ověřovat , potom tu nebudeš za prostituta kterého pase uplakaný slovenský stbak udavač a pologramot BurešoBabiš
jo a vol koho chceš , to je demokracie , jen se za sebe nesmíš stydět
Jo k tomu urážení , jednak v tvém případě to z mé strany to rozhodně není urážení , je konstatování faktu a fakt je ten že pokud něco kritizuješ tak si to musíš umět taky obhájit což ty nejsi schopen konstruktivně odpovědět na položenou otázku a uhnes, to se člověku s rovnou páteří nestává ,.i když člověku, v tvém případě to jsem si zapřeháněl , co ?
vezmeme ty dálnice a tvé trapné snahy o to že slovenskej stbak udavač a pologramot BurešoBabiš to připravil a Fiala to jen tupě postavil , každý rozumný člověk , /tebe se to tedy zatim netýká/ si dohledá fakta o stavbách dálnic , ty jako anoistickej génius věříš co ti vmanipuloval tvůj pasák, jen se to snažíš odlehčit stejně tupým kamarádem ze šatny, / je otázkou co v té šatně s kamarády děláš , že.? /tebe ani nenapadne napsat něco v tom smyslu , no ty vole ten skurvenej slovenskej stbak zase lhal , o tom že Fiala nic nepřipravil , naopak on toho udělal víc za 4 roky než já za 8 let , navíc co si budem , připravujou to lidi kteří jsou od toho placení , jen potřebujou nad sebou někoho kdo je popohani, řídí a to Havlíček jistě není a to je ono , musíš umět i uznat že se něco povedlo ne jen kopat kolem sebe co se nepovedlo , to ty ale neumíš , do té doby než si to priznas, tak pro mě budeš jen ubohá rohožka o kterou si rád kdokoli ocistim špinavý boty , nic jiného si zatím nezasloužíš
a ještě věc , každej si vybere už ty základní parametry, já se nechci znova povinně učit ruštinu , chci směřovat na západ ,
rád bych aby se mé děti , vnoučata měli dobře, abych se na měl dobře i já a rodina , vlastně všichni co nečekají s nataženou rukou se dobře mají , což ty zcela určitě nejsi , jsi jen ukrivdenej zapsklej závistivec zoufalec , zkus o tom přemýšlet a hlavně si ověřovat , potom tu nebudeš za prostituta kterého pase uplakaný slovenský stbak udavač a pologramot BurešoBabiš
jo a vol koho chceš , to je demokracie , jen se za sebe nesmíš stydět