vcedula píše:iank musim napisat este jeden zazitok. Ked sme sa vracali spat, tak pri Seredi, ako sa schadza z mosta nad Vahom, dobehol zirafak jednu vytunovanu skodu 120 (alebo nieco take). Pozoroval som to z asi 200 m. Zirafak ho predbehol. Ale nanestastie, cesta zacala ist dole kopcom a 120 sa rozhodla zirafaka predbehnut. Dole kopcom to stacilo len na dobehnutie v lavom pruhu a naviac uz 120 nemala. Isli takto vedla seba asi 20 sec, potom to uz zirafak nevydrzal, dupol na to a zmizol v diali. Dobry zazitok na zaver....zirafak, keby ta predbehol, co by si spravil ?

Tak ta Skodovica bola ozaj odvazna a nebyt mojho "hendykepu" s mojim presvihnutym servisnym intervalom na olej o 2000 km,bol by som sa s nou pekne pohral,ale nechcel som motor zbytocne trapit.Predbehnut som sa vsak nemohol dat,aj ked som chvilku rozmyslal,ze mu spravim radost,ale moja cest a cest vsetkych Focusov bola v stavke,tak som to osolil a toho chudaka nechal v dialke.Inac....stava sa mi to dost casto,ze ma vseliaky tuningaci provokuju...

A pritom mam taku obycajnu seriovku,ako to nazval Foki.
Zraz hodnotit vyznam nema,lebo zakazdym je to pre mna neopakovatelny zazitok a moznost stretnutia fantastickych ludi.
Takyto bol aj tento.
Prilozim zopar fotiek a ked uz vsetci pisete o svojich favoritoch zrazu,tak pridam foto mojho favorita aj ja...

a par foteciek so zrazu,aj ked po tom Misokovom fotografickom"nareze" ani neviem,ci ich sem vkladat...