killerhammer - konecne clovek, ktory ma rad sturec
mozem tivsak rovno povedat ze prave na Sturci a obzvlast zo strany BB (Banska Bystrica) perfektne vynikne sila dieselu. Bracho mal benzin 2,0 a nechytil ma
Ja na mojom Fofe namam ziadne ESP ani trakcny takze na suchu si to uzivam. Skoda len tych pneu

Staci par-krat Sturec a su v .......
Anndy: 1. chcel som priame porovnanie pri jazde okolo 60 km/h a zrazu porebujes pridat. Ty na benzine pri 60 km/h mas asi 4.stupen. Ked potrebujes pridat tak asi supnes 2 aby si poriadne vypalil a ja iba stlacim plyn. Tu ma zaujima ci s dieslom vobec ujdem a o kolko. papierov by som mal ale prax moze byt ina. Zrychlovat max. do 120 km/h.
2. ten isty test akurat z rchlosti 80 km/h na 120 km/h.
3. No a potom oba testy este raz s tym, ze pri 60km/h nebudes mat 4 ale uz vopred zaradenu 2 a pri 80km/h bude mat uz vopred supnutu 3. Tu som najviac zvedavy ci mi benzinak neujde hned.
Nic narocne a ani motor sa nenadre. Nechchem ziadne sprinty lebo niekto zagumuje viac a druhy menej a vysledok moze byt hociaky. Staci ze 1. potiahnes na omedzovac a uz stracas, preto je podla mna lepsie testnut pruznost motora. takuto porovnavacku som totiz robil s mojou a vedla stala 1,8 tdci po chipe a vysledky boli zaujimave, tak som zvedavy ci benzinova 1,8 nie je fakt lepsia ako 1,8 TDCi.