To buď rád, že to aspoň šlo vyřešit tak jak má.
Dneska novej zážitek. Vracel jsem se od karosáře přes Olomouc, a abych se vyhnul hlavní tepně objížděl jsem město bokem kde není takovej frmol...Protože s BAUem se moc dobře nepopojíždí po kouskách, kvůli poměrně silně ostrýmu záběru spojky, tak jsem si budoval větší rozestup od auta přede mnou. Blížíme se ke kruháči - vjede na něj borec a protože každej už chtěl být pryč tak hned dva za ním to rozprděli. A co neudělal první borec na kruháči za dobrosrdečné a šlechetné gesto? Zacápl brzdu, zastavil v půlce kruháče a začal pouštět auta, co nám dávaly přednost

Ti dva za ním z toho málem udělali řetězovku - možná někdo z Vás napíše takovou tu prasečinu - "Musíš předvídat a počítat se vším" - tak velký prd

Já byl úplně v cajku, protože jsem si nechal rozestup, no ti dva za tím prvním mamlasem, těm vyloženě klaksony nestačily
Fakt nevím, jestli někdo je tak tupej, nebo blbne z toho vedra...

Mě fakt nehorázně vytočí, když někdo zastaví u kruháče na ostrůvku, kde není přechod - je to fakt prasečina první kategorie - ale budiž...Ale zastavit se v půlce kruháče a začínat pouštět auta

To už je velky špatny