Ohodnocení / ocenění auta ... i dílů
- Slid
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ohodnocení auta
Auto vypada na fotce pekne, ale pokud bych ja byl kupujici a prijel bych se podivat, dokonce i ty penize bych za to chtel dat, tak rici mi ze si delal na necelych 30tis km vstriky, cerpadlo atd. Tak vykulim oci podekuju a utecu..... Pak dale resit, alternator nebo co si to resil, proste je to divne......
Kazdopadne drzim palce s prodejem, urcite kupce ma a existuji kupujici, co se pomalu nezajimaji o stav, ale zajima je vzhled a kolik sviti na budikach.
Kazdopadne drzim palce s prodejem, urcite kupce ma a existuji kupujici, co se pomalu nezajimaji o stav, ale zajima je vzhled a kolik sviti na budikach.
Mondeo, 2.0 TDCi 85kW, combi, r.v. 12/2006, EURO 4 + DPF, Futura X, Webasto
- TomFocus
- Test driver
jen, to celý nechápu..
Začnou mě problémy se vstřikama atd....tak to vezmu od začátku pokud je to stále dokola...vyčistit nádrž,potrubí,kont. čerpadla u odborníků, dám potřebný díly včetně některých vstřiků a musí být klid...pokud tankuju kvalitu a nejezdim na dementa. Altík čert vem...stát se může.
Kupci řeknu, že jsem do toho investoval a tečka. Stejně bych měl záruku od diesel servisu atd... Tam bych si to nechal třeba opravit už jen pro tu záruku.
Začnou mě problémy se vstřikama atd....tak to vezmu od začátku pokud je to stále dokola...vyčistit nádrž,potrubí,kont. čerpadla u odborníků, dám potřebný díly včetně některých vstřiků a musí být klid...pokud tankuju kvalitu a nejezdim na dementa. Altík čert vem...stát se může.
Kupci řeknu, že jsem do toho investoval a tečka. Stejně bych měl záruku od diesel servisu atd... Tam bych si to nechal třeba opravit už jen pro tu záruku.
- shibio
- Nováček
Zjistit cenu mého FF, Brno
Ahoj,
nevím kam to zařadit.
Ale našel by se prosím někdo z Brna, kdo by dokázal říct, jakou hodnotu má můj Focus?
Díky
nevím kam to zařadit.
Ale našel by se prosím někdo z Brna, kdo by dokázal říct, jakou hodnotu má můj Focus?
Díky
Ford Focus, 1,6 16V, 2002, benzín - prodám více info přes SZ.
Ford Mondeo 2,0 103 kw, 2007, Diesel
IN VINO VERITAS, in ganja charitas. In vagina - penis, wimbledon - tenis.
- pkadecka
- Test driver
Re: Zjistit cenu mého FF, Brno
Focus 1.6 benzín, r.v. 2002? 30-40 tisíc.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
- shibio
- Nováček
Dík.
Chtěl jsem mít nějakou představu.
Mám možnost ho za 40tis. prodat.
Chtěl jsem jen vědět jestli to není málo. Co sem v rychlosti mrknul na sauto.cz tak se tohle auto pohybuje furt kolem 50-70
Jsou tam vyměnění čidla, kotouče, pružiny,ložiska, nová baterka, pravidelná výměna oleje a všech filtru. Většinou všechno značky (a typy), co doporučují místní uživatelé fóra.
Servisní knížka - co mám to auto já, tak pravidelně vyplňovaná.
Ty velký "závady" dělaný u ford Carent v Brně. Ty drobnosti olej,filtry atd. známý.
Chtěl jsem mít nějakou představu.
Mám možnost ho za 40tis. prodat.
Chtěl jsem jen vědět jestli to není málo. Co sem v rychlosti mrknul na sauto.cz tak se tohle auto pohybuje furt kolem 50-70

Jsou tam vyměnění čidla, kotouče, pružiny,ložiska, nová baterka, pravidelná výměna oleje a všech filtru. Většinou všechno značky (a typy), co doporučují místní uživatelé fóra.
Servisní knížka - co mám to auto já, tak pravidelně vyplňovaná.
Ty velký "závady" dělaný u ford Carent v Brně. Ty drobnosti olej,filtry atd. známý.
Ford Focus, 1,6 16V, 2002, benzín - prodám více info přes SZ.
- pkadecka
- Test driver
Bez lepšího popisu ti nikdo lepší odhad ceny neudělá. Kolik to má najeto? Když už jsi měnil pružiny a ložiska, tak asi dost. Jak to rezne a vůbec jak je na tom karoserie? Je to odřené, promáčklé plechy apod.? Co prahy, jak reznou? Má auto nějaké závady?
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
- solfan
- Test driver
Re: Nacenění auta
ak je v dobrom stave (bez korozie, pripadne minimalna), udrziavany, bez vaznej zavady, tak si myslim, ze zacat na 55000 je ok.
ak je to krap, tak ber 40
ak je to krap, tak ber 40

Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003

- pkadecka
- Test driver
Kolik byste dali za moje auto:
Ford focus r.v. 2002, benzín 1.6 74kW, kombi, modrá metalická. Výbava: přední okna v elektrice, klimatizace, vyhřívané čelní sklo. Auto má najeto 203 000km. (Nemám to jak doložit, já ho mám od 130 000 km.)
Plusy: auto je plně pojízdné, zachovalé, nekuřácké. Po stránce koroze slušné, blatníky a spodky dveří perfektní, trochu reznou jen konce prahů, to jsem zatíral a přestříkal, ale je to mírně jiný odstín, takže je to vidět. Na spodku auta se nějaká rez najde. Úplně nový katalyzátor MTS (stál přes 4000, účtenku mám), jinak výfuk je starý dva roky a je to taky značka MTS. Výfukář, co mi měnil kat, se o něm vyjádřil pochvalně, že je to kvalita, co něco vydrží. Nové svíčky, kabely, vzduchový filtr. STK do 04/2017. Plní EURO 3, takže při převodu auta zatím bez poplatku. Autorádio má slot na SD kartu a přehrává MP3. Pneumatiky jsou skoro nové, kupované 07/2015 a mají najeto pár tisíc. (Mám k autu i sadu zimních kol, tam jsou pneu rok staré, tj. jeté jednu zimu a opět minimální nájezd.) Automatické rozsvěcení světel (režim denní svícení, doděláno podle schémat ford). Na palubce vyvedené napájení na USB konektor a z něj mám USB kablík do navigace. Taky je tam umístěné kolečko pro přísavku, celkem pěkná vychytávka, navigace je lépe dostupná, než kdyby byla na skle. V autě je nainstalovaná bluetooth handsfree sada. Asi tak před rokem měněné komplet přední brzdy (= kotouče+destičky) a zadní destičky. Před dvěma lety nové lanovody ruční brzdy. Před 3 lety a 40 000km nová spojka.
Mínusy: před 3 lety měněný motor za kus z vrakoviště, údajně s 90 000km, já jsem najel dalších 40 000km, tzn. motor má 130 000km, ale opět, nemám to jak doložit. Dělaly se samozřejmě i rozvody. Motor bere trochu oleje, cca 0,5l/1000km 5W40. U těchto motorů nic neobvyklého a při výměně oleje (2 měsíce zpátky) mi v servisu řekli, že to ještě jde. Taky se pochvalně vyjádřili, jak pěkně motor běží, že už takový dlouho neslyšeli. Někdy zlobí centrál, tj. po zamknutí se auto hned odemkne, je to hrozně nahodilá chyba, neobjeví se třeba několik měsíců. Když ano, je potřeba místo dálkou zamknout klíčem (a chvíli se s ním prát, auto asi 3x zkusí odemknout, pak to vzdá a je potřeba oběhat všechny dveře a zamknout ručně). Nejspíš to bude nějaká prkotina, kterou jsem zatím neměl potřebu řešit (vždycky se to zase samo opravilo). Z vyhřívaného skla některé proužky netopí (hlavně u spolujezdce) a to bylo cca před rokem měněné
Auto někdy déle startuje, resp. v tu chvíli pomáhá pustit klíček a natočit to znovu. Napodruhé to chytá hned. Od výměny motoru se mi nestalo, že by auto nenastartovalo nebo mě někde nechalo.
Ford focus r.v. 2002, benzín 1.6 74kW, kombi, modrá metalická. Výbava: přední okna v elektrice, klimatizace, vyhřívané čelní sklo. Auto má najeto 203 000km. (Nemám to jak doložit, já ho mám od 130 000 km.)
Plusy: auto je plně pojízdné, zachovalé, nekuřácké. Po stránce koroze slušné, blatníky a spodky dveří perfektní, trochu reznou jen konce prahů, to jsem zatíral a přestříkal, ale je to mírně jiný odstín, takže je to vidět. Na spodku auta se nějaká rez najde. Úplně nový katalyzátor MTS (stál přes 4000, účtenku mám), jinak výfuk je starý dva roky a je to taky značka MTS. Výfukář, co mi měnil kat, se o něm vyjádřil pochvalně, že je to kvalita, co něco vydrží. Nové svíčky, kabely, vzduchový filtr. STK do 04/2017. Plní EURO 3, takže při převodu auta zatím bez poplatku. Autorádio má slot na SD kartu a přehrává MP3. Pneumatiky jsou skoro nové, kupované 07/2015 a mají najeto pár tisíc. (Mám k autu i sadu zimních kol, tam jsou pneu rok staré, tj. jeté jednu zimu a opět minimální nájezd.) Automatické rozsvěcení světel (režim denní svícení, doděláno podle schémat ford). Na palubce vyvedené napájení na USB konektor a z něj mám USB kablík do navigace. Taky je tam umístěné kolečko pro přísavku, celkem pěkná vychytávka, navigace je lépe dostupná, než kdyby byla na skle. V autě je nainstalovaná bluetooth handsfree sada. Asi tak před rokem měněné komplet přední brzdy (= kotouče+destičky) a zadní destičky. Před dvěma lety nové lanovody ruční brzdy. Před 3 lety a 40 000km nová spojka.
Mínusy: před 3 lety měněný motor za kus z vrakoviště, údajně s 90 000km, já jsem najel dalších 40 000km, tzn. motor má 130 000km, ale opět, nemám to jak doložit. Dělaly se samozřejmě i rozvody. Motor bere trochu oleje, cca 0,5l/1000km 5W40. U těchto motorů nic neobvyklého a při výměně oleje (2 měsíce zpátky) mi v servisu řekli, že to ještě jde. Taky se pochvalně vyjádřili, jak pěkně motor běží, že už takový dlouho neslyšeli. Někdy zlobí centrál, tj. po zamknutí se auto hned odemkne, je to hrozně nahodilá chyba, neobjeví se třeba několik měsíců. Když ano, je potřeba místo dálkou zamknout klíčem (a chvíli se s ním prát, auto asi 3x zkusí odemknout, pak to vzdá a je potřeba oběhat všechny dveře a zamknout ručně). Nejspíš to bude nějaká prkotina, kterou jsem zatím neměl potřebu řešit (vždycky se to zase samo opravilo). Z vyhřívaného skla některé proužky netopí (hlavně u spolujezdce) a to bylo cca před rokem měněné

Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
- solfan
- Test driver
necakaj, ze ti nejaky servis, gumy a pod nejako extra dvihnu cenu. kazdopadne to pomoze pri rozhodovani sa kupcovi, takze sa tym mozes odlisit od ostatnych (ak mas dolozitelne faktury a pod, na dobre slovo ti asi tazko niekto uveri).
osobne si myslim, ze ak ti niekto ponukne 50 000,- tak ber a utekaj
Ale asi o nieco menej.
kazdopadne sa v podobnom stave 2005 (ff2) vedia kupit za 80 000,- takze nemozes cakat zazraky.
osobne si myslim, ze ak ti niekto ponukne 50 000,- tak ber a utekaj

Ale asi o nieco menej.
kazdopadne sa v podobnom stave 2005 (ff2) vedia kupit za 80 000,- takze nemozes cakat zazraky.
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003

Focus I 3D, 1.6i, 2003

- pkadecka
- Test driver
Tak na pneumatikách je vidět, že jsou málo jeté, navíc je na nich kód roku a týdne výroby. Na katalyzátor mám fakturu (ostatně bude na něm minimální koroze, je tam měsíc), na kabely, svíčky a filtr myslím taky.
Kdyby mi někdo nabíd 50 000, tak bych mu i dotankoval plnou nádrž a přidal nějaký olej na dolévání
Objevila se pěkná mazda 6, tak se rozmýšlím: koupit-nekoupit, sežrat-nesežrat...
Kdyby mi někdo nabíd 50 000, tak bych mu i dotankoval plnou nádrž a přidal nějaký olej na dolévání

Objevila se pěkná mazda 6, tak se rozmýšlím: koupit-nekoupit, sežrat-nesežrat...
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
- tmx
- Nováček
Ahoj, já letos v únoru prodal svoje (1.8 2002) nakonec přes aukro za 38300 plus 3500 Kč za letní gumy na nichž bylo najeto asi 3000 km (stejnému člověku). Mělo 242 tisíc km doložitelných, dobrou výbavu (autoklima, PP, sada praktik, zámek zpátečky, autorádio Sony s USB, atd.). Všechno bylo funkční, hodně věcí vyměněných, serviska a faktury na všechno, na druhou stranu z vnějšku za ta léta celkem obité.
Za 49 tisíc ani následně jen 43 se nikdo skoro ani neozýval (asi 3 zájemci, žádný se nakonec nepřijel ani podívat), proto aukro. Takže cokoliv nad 40 tisíc ber a kola prodej zvlášť.
A to aukro to jistí, prodal jsem tak už v pohodě 2 auta.
Za 49 tisíc ani následně jen 43 se nikdo skoro ani neozýval (asi 3 zájemci, žádný se nakonec nepřijel ani podívat), proto aukro. Takže cokoliv nad 40 tisíc ber a kola prodej zvlášť.

Ex: Ford Focus Combi 1.8 85kW, 2002, modrá Metropolis
Nyní: Hyundai i30 HB 1.6 MPI 88kW, 2014
Nyní: Hyundai i30 HB 1.6 MPI 88kW, 2014
- pkadecka
- Test driver
Byl se na to podívat jeden zájemce, řek bych, že byl celkem nadšený stavem auta. Až na ten centrál, kterej zrovna nešel.
Nejlepší bylo "máte servisku" já "nemám, ale mám notýsek, kam si všechno píšu" von "cože fakt?!" a pak jsem předčítal, co se na autě kdy dělalo, včetně kdy se měnil olej apod.
Taky jsme to byli projet a on mi pak chtěl dát něco za projetej benzín, tak jsem se zasmál, navíc při pohledu do peněženky zjistil, že tam nemá žádný papírový, tak tam lovil nějaký kováky, no povídám, ať to nechá bejt, že to jde vždycky na vrub prodávajícího
Nejlepší bylo "máte servisku" já "nemám, ale mám notýsek, kam si všechno píšu" von "cože fakt?!" a pak jsem předčítal, co se na autě kdy dělalo, včetně kdy se měnil olej apod.

Taky jsme to byli projet a on mi pak chtěl dát něco za projetej benzín, tak jsem se zasmál, navíc při pohledu do peněženky zjistil, že tam nemá žádný papírový, tak tam lovil nějaký kováky, no povídám, ať to nechá bejt, že to jde vždycky na vrub prodávajícího

Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
- pkadecka
- Test driver
Hoši, kdybyste si dávali inzerát na prodej, tak tam jasně napište, jestli jsou druhý kola v ceně. Já jsem to tam blbec dal tak nejasně, že si to každej vyloží jinak a jsou s tím pak nepříjemnosti 

Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
- hunger
- Pokročilý
No jestli jsou litý tak je být tebou prodám zvlášť, vzhledem ke geniální konstrukci přední nápravy u Mazdy 6 budeš potřebovat každou korunu, nemá smysl měnit části a celá stojí kolem 30 000, a samozřejmě, že druhovýroba bohužel neexistuje, jinak je to skvělý auto gratuluju ke koupi.
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- enjoy
- Test driver
Jsem to v rychlosti kliknul do googlu a vyskočilo tohle http://www.mroauto.cz/produkt/1604443/s ... 36-mesicu/
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi