takže vdaka tomu,že som v septembri nebol doma,ale dlhodobo vo Francuzsku, prvotný termín padol,ale cez víkend sme sa rozhodli,že to nenechame tak a skusime teda Silvester
jednoznačne je najlevnejšia varianta letiet s british airways,ale kedže nemali pre nas vhodne terminy, vybrali sme si KLM, poletíme cez Amsterdam 30.12 a nazad 9.1 (presne na moje narodky)...
vdaka vaším radám sme si vybrali letisko JFK, už len kvoli tomu,že je od našeho vybraneho apartmanu v Brooklyne len 20 km (ja viem nič moc..ale Manhattan je fakt drahy)
auto si sice prenajmeme ale nie na cely pobyt, prijde nam to zbytočne stravit dovolenku v zapchach,tak radšej kupime tyždenny listok na metro, ževraj 25 dolačov (nejake rady, čo a ako?)
auto (dufam fofo,alebo možno aj nejaku peknu ameriku by som chcel) budeme mat max na 5 dni a chcel by som stihnut vidiet aspon Washington a Filu
ako som už písal v inom vlakne, po zrušení vizovej povinnosti stačí vyplnit formular zadara, kde su aj 5 uchylne otazky (nakopirujem) a povolenie vam prijde snad do 5 min, ja viem,musim sa ešte usmievat aj na imigračneho pracovnika..