no ta guma je na stary a novy model narazniku. teda pred a po LF.Jari píše:Tak jsem to tam nacvakl.Ale průser je to o 2cm. kratší na jedný straně.To existuje vic druhů origo narazniků??jestli jo tak to půjde na prodej![]()
![]()
Aspoň udělam někomu radost
vykasli sa na to a nechaj to tak, si azda nemyslis ze si to niekto vsima. Keby ma mali trapit taketo veci ohladne auta, tak nemem radsej ziadneJari píše:Kdybych to mněl málo naražený,jak píšeš,Tak by se ta gumova lišta posunula ještě víc dopředu,a vznikla by ještě větší mezera od konce narazníku.Neboj mněl sem to dost,ani sem to nemohl sundat.pudu na to ještě jednou a pošlu foto
no jestli je to tam vsazene zevnitr tak mas recht, uz si to nevybavuju... a jestli je to fakt 1cm, asi bych to neresil (Zn: 25čísel na konci broskev)...Jari píše:Kdybych to mněl málo naražený,jak píšeš,Tak by se ta gumova lišta posunula ještě víc dopředu,a vznikla by ještě větší mezera od konce narazníku.Neboj mněl sem to dost,ani sem to nemohl sundat.pudu na to ještě jednou a pošlu foto
A když jsi je porovnával, byly tam ty dva cm rozdílu nebo ne??? Ty asi děláš někde v obchodu s díly že jo?Meda píše:No asi Ti to špatně prodali. Porovnával jsem je a ten co máš ty je na model od 15.1.2001 do konce výroby FF IJari píše:JJ.ten prolis tam je to máš pravdu,ale když ho dám na střed,tak mně pak na koncích chybí na každý straně 1cm.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host