A takto mi došel

ještě že už je večer a já doma.
Teď vedle mě sedí tchán....kamioňák a kouká přes rameno....nevim proč, ale tam co bydlíš prej často jezdí, tak prej bude mít aspoň důvod to tvoje tvrzení Ti potvrditsilverwolf píše:Nejhorší řidiči jsou tzv.profesionálové - autobusy a největší hovada jsou kamioňáci
Hovado není nadávka, to je vlastnostJozkablack píše:Teď vedle mě sedí tchán....kamioňák a kouká přes rameno....nevim proč, ale tam co bydlíš prej často jezdí, tak prej bude mít aspoň důvod to tvoje tvrzení Ti potvrditsilverwolf píše:Nejhorší řidiči jsou tzv.profesionálové - autobusy a největší hovada jsou kamioňáci![]()
![]()
Sranda prej mu to jen přijde strašně směšný, když někdo někoho napadá nadávkami tipu: hovado.
Tak ty budeš mit nakonec všechno nové! To za ty nervy stojí ne?Fordik píše:Foťák reklamuju u kamaráda ve firmě,kde sem ho kupoval.Posílal se v pouzdru a dobře zabalený,ale ze servisu mi volali když ho tam měli už pár dní,takže jejich smůla.Navíc mám protokol před odesláním a tam o žádné prasklině není ani slovo.Doufám že spíš vrátí prachy abych si mohl koupit nějaký novější
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti