POMOC - VIBRACE
-
- .
Re: POMOC - VIBRACE
0,5 cm je podle mne uplne zanedbatelny,to musi vychytat silentbloky.Ledaze by se nekde motor mohl o neco opirat a prenaset vybrace do karoserie.Zkus to vsude skontrolovat zda se motor pri pohybu nemuze o neco dotykat,pro jistotu,za to nic nedas. 

- TomFocus
- Test driver
Nemusí se dotýkat, bohatě stačí když je motor vychylenej v silentu a ten neplní svoji funkci na 100%. Většinou se to stane při výměně spojky nebo rozvodů..prostě, když se sáhne do původního uložení. Pak je dobrý vyměnit všechny tři a je na léta pokoj. Pokud si vybrace nedělá motor sám!
-
- .
Ahoj vsichni.Tak uz mam vibrace take.Dnes jsme s kamosem delali rozvody a po smontovani a nastartovani uplne stejne vibrace jako u vas.Za jizdy,akceleraci,deceleraci vytoceni motoru na miste okolo 2000 ot proste citim jek se auto chveje a pred delanim rozvodu vubec nic.Zkouseli sme motor na silenblokach ruzne posouvat,zkontrolovat je az na ten pod baterkou uz nebyl cas a vypadaji uplne v poradku.
Je nejaky posun u vas cim to bylo?

Je nejaky posun u vas cim to bylo?
-
- .
-
- .
Auto mam va 100% serii.Do doby nez jseme udelali rozvody,defakto odmontovali silentblok u rozvodu nebylo po vibracich ani naznaku.rikam si ze sme mozna nejak poskodili silenbloky na prevodovce jak jsme s motorem pohybovali nahoru a dolu.Jinak motor po vimnene rozvodu jede uplne normalne takze ty musi byt slozene zpravne,i na tocici se remenici sme se divali jestli nejak nehazi a bezi rovne.Pak sme akorat jeste mnenili pravou poloosu za novou,ta by teoreticky mnela vliv na vibrace pri jizde, ale na u stojiciho auta se zvysenyma otackama takze tu vylucuji take.
-
- .
-
- .
Rozvodovou sadu sem koupil od Continentalu.Ted nebudu mit cas, ale hned jak jo tak auto jeste jednou nekde poradne projedu v ruznem zatizeni, otackach, zarazene rychlosti at si 100% ujistim kdy a jak moc to ma vibrace a pak zvednu auto a vse jeste jednou prekontroluju i rozvody nez zacnu kupovat vsechny nove silenbloky.
-
- .
-
- .
- BuffITer
- Nováček
Zdar, dlouho jsem nebyl online. Tedy k odpovědím. Moje je klasika 1,6Ti. Po výměně lambda sondy a cívky se vibrace změnily a to tak, že místo pod plynem se nejvíce projevuje třepání při sešlápnutí brzdy. A to už tak silně, že se rozklepou plasty a palubovka, nejvíc plastový kryt Airbagu na volantu.
Už to asi pošlu ze skály.
inTer: jj pochopil jsi správně, jak píše 6666667, tak já ST nemám, ale vypnout to nejde taky (takže tím pádem ani tady problém vibrací nebude vznikat
Už to asi pošlu ze skály.

inTer: jj pochopil jsi správně, jak píše 6666667, tak já ST nemám, ale vypnout to nejde taky (takže tím pádem ani tady problém vibrací nebude vznikat
BFT - Focus 1,6Ti-VCT 2005 3dv., ST paket, duplex koncovka Layting, lak Electric orange