Sjíždění zadních pneumatik k vnější straně
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sjíždění zadních pneumatik k vnější straně
Podle mne taky jenom sbíhavost tvar kol nevím teda 

Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019
-
- Člen klubu
Ten excenter sa toci v kruhu. Takze to spodne rameno vie pritiahnut alebo odtlacit od osi auta. Zaroven sa pohybuje hore-dole, cim cez paku cez pruzinu sa zmeni odklon. Aj ked minimalne.
bajeluk: Mas pravdu, tam ide viac o upravu zbiehavosti. Uprava odklonu je minimalna. Tam nejake vylepsenie drzania v zatazkach nehrozi. To viac ovplyvnuje celkovy stav podvozku (tlmicov, ramien).
bajeluk: Mas pravdu, tam ide viac o upravu zbiehavosti. Uprava odklonu je minimalna. Tam nejake vylepsenie drzania v zatazkach nehrozi. To viac ovplyvnuje celkovy stav podvozku (tlmicov, ramien).
- vitr73
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak tak..hlavne kouknout na predni silonbloky na podelnejch ramenech(ty co jsou schovany v prahu)...jestli nejsou utrzeny a tim to nezmnenilo uhel ramena...a v pripade vymeny vzdy koukat na to aby diry co to drzej do kasle byli na kazdou stranu stejne daleko od ramena..jinak to nejde exentrama absolutne dohnat a bude to ometat gumy porad.
..to jsem tuhle resil..jeden si to nechal prelisovat za novej a ten nekdo to udelal blbe...a furt to nicilo gumu ze vnitr...muselo se to vyvesit a stahovakem kousek ten silonblok potahnout a pro sichr jsem ho hevtnul na dvou mistech COckem aby se nemohl hnout...ale frajera to do te doby stalo 2 znicene gumy....a fakt stacilo ten blok v rameni potahnout o 1 cm a zajistit
..to jsem tuhle resil..jeden si to nechal prelisovat za novej a ten nekdo to udelal blbe...a furt to nicilo gumu ze vnitr...muselo se to vyvesit a stahovakem kousek ten silonblok potahnout a pro sichr jsem ho hevtnul na dvou mistech COckem aby se nemohl hnout...ale frajera to do te doby stalo 2 znicene gumy....a fakt stacilo ten blok v rameni potahnout o 1 cm a zajistit
Ford Focus kombi 1.8 16V zmetec -E léta páně 1999
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...