No tak dopadlo to tak,ze bych to auto nejradeji prodal,ale vsechno melo dobry konec.Volal mi ze mu nejde auto nastartovat ze 10 otoci a nic a z toho to chytne jednou,ze mam v hajzlu spinacku .Ja vim,ze byla nacata,ale uz mam svuj pohyb klicem abych nastartovalo.. nicmene vyhodil z ni nejaky ulomeny zoubek s pruzinkou nevim co s tim udelal a startuje normalne. Display je opraveny prepajeny procesor a nevim co jeste...pry jak mel vytahlou palubovku a kroutil s ni tak to delalo diskoteku.Sviti jak ma takze jsem moc spokojeny. No a pred odchodem jsem mu rekl jestli by mi neudelal diagnostiku,ze mam pres obd 2 na telefonu a pise to chybu ze nezregeneroval filtr a nejaky overboost a nejde to vymazat a tim nastaly problemy... Filtr zaneseny na 85% pry mam tak cca 8tis kilometru nez se to zastavi tak to uz jsem sel do vyvratu.Rekl at jedu natankovat aspon 10 litru poradne to zahrat a pak to se mnou sel do prumysloveho arealu vypalit pres diagnostiku. Sranda no auto regenerovalo cca 12-14 minut na 4 tisice otacek a slo hodne slyset jak je vyfuk ucpany a nechce to ven a pri konci regenerace uz z nej sycelo a slo poznat,ze je vyprazdneny.Celkem jsem mel aji strach aby to auto neshorelo jake slo z toho teplo tak dlouho ho tocit na miste. Kazdopadne byl jsem to asi 20 kilaku projet o litr minimalne spadla spotreba a daleko silnejsi akcelerace uplne jsem hledel jako by to bylo po chipu.Takze opravena spinacka,display a zregenerovany filtr na 0%!!! cena pry,ze je s otcem kamarad 1000kc.