12 900 czk priplatok....vyuzivaju klasika ziarovky H7omik píše:jj. do ff2 sa davaju za priplatok tusim okolo 27000 alebo tak nejak...
a neni pravda, ze to nikoho predtym nenapadlo, mal ich uz kedysi (v 60 alebo 70 rokoch???) Citroen DS, takze focus nie je prvy
Natáčecí světla
-
- Test driver
-
- Pokročilý
jo byla to 603, chybička se vloudilaSkubi píše:nemyslel jsi 603?Ferino píše:Myslím, že to měl i prototyp tatry 613, jak měla vepředu 3 světlomety, ten prostřední se mechanicky natáčel s kolama, nevím, jestli to pak šlo i do výroby, ale asi ne.

FF1 kombi 1.6 - r.2002 310 tis km a stále to jezdí
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
zirafak píše:12 900 czk priplatok....vyuzivaju klasika ziarovky H7omik píše:jj. do ff2 sa davaju za priplatok tusim okolo 27000 alebo tak nejak...
a neni pravda, ze to nikoho predtym nenapadlo, mal ich uz kedysi (v 60 alebo 70 rokoch???) Citroen DS, takze focus nie je prvy
iba 12900? Sa mi zdalo, ze to bolo viac. Mozno kedysi davno, ked som este obzeral oficialne cenniky a bol este bez auta

Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tam nestihl zajít, ale mám info, že se opravdu vyrábí.
Pro zajímavost - natočení světla, to je jednoduché (mají to třeba motorky
), patent spočívá v tom, že elektronika pozná, kdy se jedná o náhodný pohyb volantu, jako třeba objíždění díry, anebo opravdu zatáčení.
Jen jsem ty lampy ještě neviděl. Můžu taky mrknout do podnikové prodejny na aktuální cenu. Ale - zítra.
Pro zajímavost - natočení světla, to je jednoduché (mají to třeba motorky

Jen jsem ty lampy ještě neviděl. Můžu taky mrknout do podnikové prodejny na aktuální cenu. Ale - zítra.

FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
ačkoli do těch obchodů nevidím, myslím, že Hella je slušná konkurence. 

- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ty světla viděl. Jsou na nového Fokuse, takže mého bych musel upravit nůžkama na plech
abych je tam dostal. Navíc by asi nekomunikovaly s mou řídící jednotkou, protože, jak jsem psal výše, elektronika odděluje náhodné pohyby volantu od zatáčení a ještě je tam něco jako stabilizátor vy tanku
, světla svítí stále pod stejným úhlem ať je auto naloženo jak chce a taky snad kompenzuje hrboly.
Vypadají trochu podobně jako ty od Helly, jen ty natáčecí čočky ještě více připomínají oko (více těsní) taky ty blinkry jsou jiné a to dálkové taky. A pak tam byl taky prototyp, který se ještě neprodává a ten vypadal dost dobře.
Podniková prodejna už nefunguje.
A je to.

Vypadají trochu podobně jako ty od Helly, jen ty natáčecí čočky ještě více připomínají oko (více těsní) taky ty blinkry jsou jiné a to dálkové taky. A pak tam byl taky prototyp, který se ještě neprodává a ten vypadal dost dobře.
Podniková prodejna už nefunguje.