Jojo černy Focus tam byl, tady ho v bazaru prodává tak si ho kupDany píše:Prý tam bylo lidí jak sraček. Viděl jsem fotky, někdo tam měl překrásného černého třídveř fofana se super úpravou. Normálně mi oči přecházely.
Ja jsem spal v Koprivnici a jeli jsme na tuning cca v 8:00, ale zkratkou. Pohadal jsem se sice s policajtem - dost hrube, az jsme fotili jeho cislo kvuli identifikaci pro naslednou stiznost... Ale pohoda, za 30 minut tamM1chal píše:Jojo černy Focus tam byl, tady ho v bazaru prodává tak si ho kupDany píše:Prý tam bylo lidí jak sraček. Viděl jsem fotky, někdo tam měl překrásného černého třídveř fofana se super úpravou. Normálně mi oči přecházely.
![]()
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... pic&t=3632
měl jsi na něj vypustit bodyguardapepson píše:Ja jsem spal v Koprivnici a jeli jsme na tuning cca v 8:00, ale zkratkou. Pohadal jsem se sice s policajtem - dost hrube, az jsme fotili jeho cislo kvuli identifikaci pro naslednou stiznost... Ale pohoda, za 30 minut tam
No to by byl zas utok na verejneho ciniteleSkubi píše:měl jsi na něj vypustit bodyguardapepson píše:Ja jsem spal v Koprivnici a jeli jsme na tuning cca v 8:00, ale zkratkou. Pohadal jsem se sice s policajtem - dost hrube, az jsme fotili jeho cislo kvuli identifikaci pro naslednou stiznost... Ale pohoda, za 30 minut tam![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 0 hostů