Pokud se pojede na jih, mohl bych mít domácí výhodu
AOS - S.O.S. Rallye 2013 (MJD Rallye)
- JardaB
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: AOS - S.O.S. Rallye 2013 (MJD Rallye)
Jestli myslíš, že to pomůže
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

-
zaks
- Pokročilý

Chtěl bych ti poděkovat, za vytažení Civica ze škarpy, my než jsme je našli, tak ty už jsi je vytáhl, díky 
- JardaB
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No vidíš a já měl dojem, že jsi nakonec nejel. Sice tam bylo několik focusů, ale po podložkách nebo nějaké povědomé tváři jsem se díval marně. A nebo nedostatečně
Alespoň jsem to lano před lety nepořizoval zbytečně. Do soboty se totiž nenaskytla vhodná příležitost k jeho použití
No hlavně že nepokračovali až do té zdi...
Jen si myslím, že to bude jedno z míst, kde nás místní nebudou mít rádi - někteří to brali v protisměru, než byl správný průjezd, a při vyhýbání jim tam ten promoklý trávník rozjezlili. Druhé místo je to Zvíkovské podhradí, kde nás hned po výjezdu z parkoviště stopla hlídky, co že to tu jezdíme za soutěž...
A jak jste vlastně dopadli?
Alespoň jsem to lano před lety nepořizoval zbytečně. Do soboty se totiž nenaskytla vhodná příležitost k jeho použití
No hlavně že nepokračovali až do té zdi...
Jen si myslím, že to bude jedno z míst, kde nás místní nebudou mít rádi - někteří to brali v protisměru, než byl správný průjezd, a při vyhýbání jim tam ten promoklý trávník rozjezlili. Druhé místo je to Zvíkovské podhradí, kde nás hned po výjezdu z parkoviště stopla hlídky, co že to tu jezdíme za soutěž...
A jak jste vlastně dopadli?

-
zaks
- Pokročilý

Podložky nemám a byli jsme ten tmavě modrý Focus HB s číslem 28. My jsme skončili 23. a posádka s Civicem 21.
Upřímně - naši posádku toto moc neoslovilo (to řešení Itiků) takže už tuto rally opakovat nebudeme, posádka Civic příští rok možná přijede
Upřímně - naši posádku toto moc neoslovilo (to řešení Itiků) takže už tuto rally opakovat nebudeme, posádka Civic příští rok možná přijede
- JardaB
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mně se letos itíky naopak celkem líbily. Jen na průjezd jsme měli nějak málo času a noční a D3 jsme měli po limitu. Za všechny denní jsme nedali jen jediné SK (začátek poslední části v D2). Zato druhou polovinu noční etapy jsme zcela zvorali chybným určením bodu C a jeli přes celou mapu na jih...
Nebýt toho deště, tak jsem byl naprosto spokojený, splnili jsme si i cíl být v první polovině. Ještě ubytování mohlo být lepší, ale to je u SOS již zřejmě takový lowcost standard.
Nebýt toho deště, tak jsem byl naprosto spokojený, splnili jsme si i cíl být v první polovině. Ještě ubytování mohlo být lepší, ale to je u SOS již zřejmě takový lowcost standard.