nedobrovolné rozloučení se s Fordíkem

Moderátor:phofy
chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 19.02.2007 10:36

tiež parkujem na sídlišti..ked som mal ešte škodovku, tak som mal mimo dvere u spolujazdca, nešli otvarat z vonku (asi táhlo)ale ked si zabral za kliku tak vyskočil čudlík vnutri, ale dvere sa neotvorili..(za mesiac som ho mal rano vždy tak cca.5 krat...)takže fakt nezabudajte zamykat..

stalo sa to už aj mojim známym, boli na dovolenke, vybielili im byt a odišli ich autom..ja by som sa zblaznil...

pevne verím, že to bol iba niejaký zlodejíček a auto sa najde..stálo tam nahodou, tak si ho zobral..ale pochybujem, že sa ho lahko zbaví...držím palce...

AberF
Junior
Junior

Příspěvek od AberF » 19.02.2007 13:43

kamaráde, vím jak se cítíš, mě už ukradli 2 auta.
1) byla Felda - ta se nenašla a já v ní měl věci z tréninku (Inline brusle za 10k, v kufru byly taky nový repráky ještě v krabici, který sem ten den koupil), ale plánuju si koupit letenku na ukrajinu a aspoň auto si přivézt z5 :lol:
2) byla Fabka - ta se naštěstí našla 6km od místa kde parkovala, ale byla tak oholená že když odjeli policajti tak přijel servisman od Klokočky a chudák se dvakrát vracel, protože tam chyblěo snad úplně všechno včetně třeba pojistek nebo rukojeti na kastlík.

Mazec na tom je, že obě auta stáli na stejným parkovišti a bylo to v rozmezí asi 2. mesíců. Pokud toi někoho zajímá tak to bylo v Praze 9 Kbelých (kdo to tam zná tak u Liďáku). Už si v životě nekoupím nic od VW!!! Zlatá moje Fifinka.
Takže Respect to Ford a tobě hodně štěstí a nervů.
jeabude Seat Toledo III 1,6 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 19.02.2007 15:29

8O Tak to je mazec. To si je snad musel dráždit, nebo co. A jestli se můžu zeptat, parkuješ pořád na tom stejném místě?? :lol:
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

AberF
Junior
Junior

Příspěvek od AberF » 20.02.2007 07:55

blázníš? 8O S manželkou teď máme rodinej barák za Prahou, takže už tam neparkuju, ale byl jsem tam v dobrý restauraci a to auto sem tam musel zaparkovat, kua já byl jak na trní. Jinak na tom parkovišti se ztratí (ukradnou) min 1 auto za 1-2 mesíce a poldi na to z vysoka...
jeabude Seat Toledo III 1,6 Silver
bylonebylo jedno super auto - FF 1.8 16 ´99 Silver

UcuLeLembo
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UcuLeLembo » 20.02.2007 10:08

Škoda,smůla,pech a kdoví co ještě.Já jsem to svoje dal radši na pojistku.Třeba by nebylo marný tady nechat nějaké fotky (jestli teda máš) a možná ho někdo potká :wink:
Obrázek
bylo fofo 1,8i 115k,r.v.99,5-dv.hb
je Kia Ceeď 1,4 cvvt

Odpovědět

Zpět na „Pokec“