Dobrý den, už druhým měsícem řeším asi stejný problém, jsem ráda, že jsem zde na toto narazila.
Mám FFII benzín,2005,1.6,85kW. Velmi náhodně (častěji v horkém počasí) se mi stává, že mi spadnou ručičky na tachometru a otáčkách, vynuluje se kilometrovník, rozsvítí se mi všechny kontrolky - auto jede normálně - po chvíli (někdy 2min, někdy 10 min.) se ručičky nahodí, kontrolky zhasnou a zůstane svítit pouze ESP a "červený vykřičník v kolečku"

Od této doby špatně reaguje plynový pedál, auto se cca 3 vteřiny jakoby dusí, než se chytne. Ručičky padají a kontrolky se rozsvěcejí při jízdě i několikrát. Jízda je velmi nepříjemná. Nejdříve mi měnili baterku, která byla velmi slabá...nepomohlo a dále si s tím nevěděli rady. Dala jsem do jiného servisu, kde mi udělali diagnostiku, neřeknu vám konkrétní chyby, a poslední, co navrhli je, že to vypadá na výměnu modulu ESP, který stojí 15 tisíc. A teď tu čtu, že stačí oprava budíků za 2000 ?!?! Nevím, sice, co konkrétně se při této opravě provádí, ale myslíte si, že moje závada je stejná a dalo by se to takto vyřešit? Ještě něco - někdy se mi stane, že nemůžu nastartovat - auto vůbec "neškrtne" – zkusím to ještě jednou, dvakrát a pak se auto chytne. Když jsou rozsvícené všechny kontrolky a spadlé ručičky, tak přestane jít klimatizace. Jak se vám to jeví? Moc díky za každý podnět!