Prohlídka auta před koupí!!!

Moderátor:phofy
herizn
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od herizn » 21.04.2007 22:26

Jozkablack píše:No je pravda že jsem se tak trochu styděl :oops: , ale na druhou stranu, zkusit jsem to musel!! :twisted:

:roll: no to teda nemáš zrovna "košer"svoji vizitku.....,ale jinak nic ve zlém,jen názor......ale i tak neveřím na boží mlýny,takže dále no coment.....
Ford Focus 1,6 Zetec-SE,Futura-74KW-stříbrná metla,11/2001,hatchback5

Obrázek

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 22.04.2007 06:51

Jozkablack píše:No je pravda že jsem se tak trochu styděl :oops: , ale na druhou stranu, zkusit jsem to musel!! :twisted:
Takže rozkaz zněl jasně: "Zastavit muže s koženou brašnou."
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Obrázek
Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Jozkablack
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozkablack » 23.04.2007 20:41

No na mlýny nevěřim taky a na AAA nenadávám, nic bych si tam nekoupil, je to jen nabídka a poptávka a na každym je co si koupí a co ne!! měl jsem bouraný auto a prodal jsem, trochu jsem lhal a vyšlo to!! I já si svoje první auto takhle koupil.....slušná bouračka a bylo mi to zatajeno!! Proto si sebou od tý doby beru profíky a on si ho přived taky!! Já mu ho nenutil.....a stejně....docela by mě zajímalo v kolika rádo by nebouranejch autech tady jezdíme a nevíme o tom a nikdy se to ani nedovíme!!!
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996

Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/

Odpovědět

Zpět na „Pokec“