no dřív možná, ale teď už nejsem v tréninku, i když možná podle toho, co by se pojídalo....Radek 1.8 16V píše:A co soutěž, kdo toho nejvíc sežere...to by mi asi šlo. Přece jenom je to už pár let co jsem naposledy popoběh.

no dřív možná, ale teď už nejsem v tréninku, i když možná podle toho, co by se pojídalo....Radek 1.8 16V píše:A co soutěž, kdo toho nejvíc sežere...to by mi asi šlo. Přece jenom je to už pár let co jsem naposledy popoběh.
Dobrý nápadmisoo píše:a co takto motokary, hm ? tam sa ukaze kto ma aky zmysel pre jazdu a pretekane !![]()
ale samozrejme to mam od vas daleko, takze si zajdem s brachom a budem na vas mysliet...mozno niekto z blavy a okolia by sa mohol pridat... ze zirafak ?
no, to by taky nebylo špatné, už jsem se na nich dlouho neprojelmisoo píše:a co takto motokary, hm ? tam sa ukaze kto ma aky zmysel pre jazdu a pretekane !![]()
ale samozrejme to mam od vas daleko, takze si zajdem s brachom a budem na vas mysliet...mozno niekto z blavy a okolia by sa mohol pridat... ze zirafak ?
kukam do mapy kde ze to je a ono ten Zlin neni az tak dalekolubec píše:Dobrý nápadmisoo píše:a co takto motokary, hm ? tam sa ukaze kto ma aky zmysel pre jazdu a pretekane !![]()
![]()
Ináč aj v Zlíne je dobrá motokárová hala
však to je za necelé tři týdnymisoo píše:kukam do mapy kde ze to je a ono ten Zlin neni az tak daleko![]()
niekedy by sme sa mohli dohodnut, no zatial je to v nedohladne, niekedy v 2007...
Jasné, dohodneme sa! A keby sa niekto k nám pridal, bolo by to supermisoo píše: kukam do mapy kde ze to je a ono ten Zlin neni az tak daleko![]()
niekedy by sme sa mohli dohodnut, no zatial je to v nedohladne, niekedy v 2007...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host