No já mam stejnou barvu ajko ty a určitě uvažuju o těch tmavšíchspoofan píše:Konecne se mi hodi, ze jezdim i na SlovenskoTakze postovny levnejsi a nemusi me zajimat kurs eura.
![]()
Takze otazka c.2:
- cerne
- stribrne
?

takhle vypadaj ty tmavší no..
No já mam stejnou barvu ajko ty a určitě uvažuju o těch tmavšíchspoofan píše:Konecne se mi hodi, ze jezdim i na SlovenskoTakze postovny levnejsi a nemusi me zajimat kurs eura.
![]()
Takze otazka c.2:
- cerne
- stribrne
?
čoveče, ty folie k tomu jsou bájový, zrovna to taky řeším, mam možnost si udělat půlku za cca 2tis a nevím zda do toho jíst, lidi tady na foru mě zvyklali, že to vypadá jak náklaďák, ale těm světlům by to chtělo ty folie přidat no...jelikož nemam na STK žádnýho známýho a dost se bojim, abych teď na jaře prošel, tak taky nechci dávat do předu...a i ta firma co mi za ty prachy může udělat je odmítla dopředu dát...ale ty světla budou vypadat určitě bájově...ty máš focuse před FL nebo už po??spoofan píše:masky: podle tech fotek je cerna jasna volba. Jen pak by to chtelo i folie na okna, ale bohuzel jezdim se slovenskou RZ, takze by mohli byt folie jen vzadu
No ještě to taky promyslím, popř si počkám na nějakou akci na jaře..teď před Vánocema a na zimu to asi stejně nemá cenu. Kdyby sis někdy udělal výlet na sever, tak koukni na stránky autoskla origo, jestli zas nemaj 50% slevu. Jinak co mi psali tady hoši, tak v Ostravě maj taky prej zajímavý cenyspoofan píše:mam 2007, takze jeste pred FL. Na Leonovi mame folie jenom vzadu a nevypada to spatne. K tem svetlum ale urcite folie patri, navic te pak zezadu tolik neoslnujou ridici v noci. Taky me ceka STK a na slovensku proste ve predu folie byt nesmi, takze i kdybych mel certifikat, tak me poslou do...i kdyz na STK znameho mam. Ale v pripade policejni kontroly by z toho byly jen problemy a docela mastna pokuta. Takze v mem pripade jedine folie dozadu. Jen musim sehnat neco za rozumnou cenu.
Myslíš, že ne jo? když to nebudeš mít na předních bočních? jak to pak je, když si koupíš auto z německa a má tam folie s kartičkou...to ti jí pak neuznaj? zkus se na to zeptat, pokud bys nesehnal i nějakou dobrou akci na slovensku...spoofan píše:masky: diky, jen nevim, jestli mi na slovensku na STK projde certifikat od ceske firmy
No tak to určiět no...tak uvidíš, zkus si zavolat někam na slovenskou STK nebo stačí asi i sem na ty folie a zeptat se, podle mě by to platit mělospoofan píše:opravdu nevim, musim se na to zeptat. Kazdopadne by pro me bylo jednodussi nechat udelat folie v cechach, protoze jsem tady 99% casu. I kdyz si myslim, ze pokud jsou folie jen vzadu, tak by problem byt nemel.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů