Přezutí na zimu
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
ja neviem, ale zmysel to dáva..Foqus píše:ty si dofukuješ kapalinu? to jde? já myslel, že se dolejvá..hide píše:Si dofouknu a přehodím a zkontroluju kapalinu sám za 0,- Kč včetně DPH. A vyvážený je to z loňska.![]()
Nesmíš to tak prožívat !
každopádně já mluvil o pneu a kolech.
ja len, že kontrolu kapaliny nechávam na servise, raz som si kupil ten hustomer v baumaxe a akosi som nepochopil jeho princíp

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dneska přezul na zimní, přehození pneu na ráfku a vyvážení všech kol á 478,- Kč
ráno mě to lehké sněžení zaskočilo, zimáky jsem měl v kufru a objednán jsem byl až na 13:30

ráno mě to lehké sněžení zaskočilo, zimáky jsem měl v kufru a objednán jsem byl až na 13:30

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

-
- Test driver
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:

- Ahmed
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Take jsem prezul az dnes vecer. Brzo rano jsem jel na chalupu na H.Becve pro jablka na jablkovici. Bylo tam 10cm snehu, skoncil jsem uz na 1. kopecku. Tak tak jsem couvnul na parkoviste a pak rychle 3km pesky. Jeste ze jsem nemel na nohach kristusky, rano jsem si mimoradne vzal tenisky. Zpatky s trakarem a 4 pytli jablek. Bylo toho 115kg a ted jen cekam, az mi z Fleretu z Frenu zavolaji, ze si mam prijit pro 10l jablkovice. Cely den jsem byl nedohraty, ted uz je to vporadku, nejaka stamprle a horky caj se slivovici.Skubi píše:tak jsem dneska přezul na zimní, přehození pneu na ráfku a vyvážení všech kol á 478,- Kč![]()
ráno mě to lehké sněžení zaskočilo, zimáky jsem měl v kufru a objednán jsem byl až na 13:30![]()

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no myslím, že dneska bylo překvapeno více lidípelen píše:Take jsem prezul az dnes vecer. Brzo rano jsem jel na chalupu na H.Becve pro jablka na jablkovici. Bylo tam 10cm snehu, skoncil jsem uz na 1. kopecku. Tak tak jsem couvnul na parkoviste a pak rychle 3km pesky. Jeste ze jsem nemel na nohach kristusky, rano jsem si mimoradne vzal tenisky. Zpatky s trakarem a 4 pytli jablek. Bylo toho 115kg a ted jen cekam, az mi z Fleretu z Frenu zavolaji, ze si mam prijit pro 10l jablkovice. Cely den jsem byl nedohraty, ted uz je to vporadku, nejaka stamprle a horky caj se slivovici.![]()
![]()

-
- Pokročilý
Co člověk pro chlast neudělá! Kvůli moštu bys asi trakař nehoni, co?pelen píše:Take jsem prezul az dnes vecer. Brzo rano jsem jel na chalupu na H.Becve pro jablka na jablkovici. Bylo tam 10cm snehu, skoncil jsem uz na 1. kopecku. Tak tak jsem couvnul na parkoviste a pak rychle 3km pesky. Jeste ze jsem nemel na nohach kristusky, rano jsem si mimoradne vzal tenisky. Zpatky s trakarem a 4 pytli jablek. Bylo toho 115kg a ted jen cekam, az mi z Fleretu z Frenu zavolaji, ze si mam prijit pro 10l jablkovice. Cely den jsem byl nedohraty, ted uz je to vporadku, nejaka stamprle a horky caj se slivovici.Skubi píše:tak jsem dneska přezul na zimní, přehození pneu na ráfku a vyvážení všech kol á 478,- Kč![]()
ráno mě to lehké sněžení zaskočilo, zimáky jsem měl v kufru a objednán jsem byl až na 13:30![]()
![]()
![]()

FoFo mám přezuté, ale fábii ještě ne a to jsem dnes od 5.00 absolvoval trasu Tábor-Praha-Chodov(KV)-Cheb-Plzeň-Tábor. No letní gumy nic moc

Před pár lety v předchozí firmě byly jen feldy a jen na letňákách - celoročně! Nějaké přezouvání neexistovalo.
Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mnogo, mnogo , každé ráno na povzbuzení organismu, když je kosa tak i přes den, pokud je možno - prevence proti chřipce musí být
kua dneska bylo krásné probuzení, všude bílo, což na Přerov není obvyklé
ještěže jsem včera přezul, bylo to za 5 min 12

kua dneska bylo krásné probuzení, všude bílo, což na Přerov není obvyklé

ještěže jsem včera přezul, bylo to za 5 min 12