Oranžový jsou fuj

- bohužel je při akci nikde vyfocený nikde nemám ale přijde mi, že mají ještě víc oranžovou než normální oranžový plexi a hlavně to nevypadá špatně a mají docela velkou svítivost - jo, jo jsou to ty duhový. Nebudeš litovat.Hurvajs píše:To jenda: ty diademový myslíš takový ty jakoby duhový? Ty si chci koupit, ale u nás je nikde nemaj, budu si pro ně muset někam zajet. Ještě jsem je nikdy neviděl blikat, jakou barvou to bliká, normální oranžovou?Nemáš fotku?
JJ, já asi za 139,-jenda píše:- ještě jsem ti zapomněl napsat. Když jsem je kupoval, tak jsem dal za dvě žárovky 500. - to byla ještě novinka, teď jsem je viděl někde na internetu za necelý dvě stovkyHurvajs píše:Super, to jsou oni, taky se mi líbí, jdu do nich
V Táboře jsem je viděl za 80.-, ale nakonec se mi víc zalíbily ty chromovanýHurvajs píše:JJ, já asi za 139,-jenda píše:- ještě jsem ti zapomněl napsat. Když jsem je kupoval, tak jsem dal za dvě žárovky 500. - to byla ještě novinka, teď jsem je viděl někde na internetu za necelý dvě stovkyHurvajs píše:Super, to jsou oni, taky se mi líbí, jdu do nich
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů