NEMYSLÍŠ - ZAPLATÍŠ
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: NEMYSLÍŠ - ZAPLATÍŠ
S tím příslušníkem jsi mi připomněl případ, kdy se matka mé kamarádky v Písku blížila ke křižovatce u gymplu (jela od nádraží po hlavní, která zahýbá vpravo, ona potřebovala na náměstí, takže doleva), když ale zjistila, že nejdou světla a místo nich řídí dopravu policajt, auto před křižovatkou zaparkovala a zbytek došla pěšky... 

Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- bertikcertik
- Junior
U tý Slavie tomu pomohl i ten vyhrazenej pruh pro autobusy, hned za křižovatkou směrem na Žižkov. Lidi se bojej, že je potom už nikdo nepustí, tak se cpou do levýho hned od začátku. Přijíždějící tramvaj pak div nenabodne překážející auto a tramvajáka nenapadne nic jinýho, než usnout na zvonku. Nejraději by to tlačítko zamáčk až na podlahu.
Pořiď si Focus a pocit z jízdy okus.
Je dobré mít v životě i chvíle, kdy nespěcháme ...
Je dobré mít v životě i chvíle, kdy nespěcháme ...
- ZonixX
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no jo, s tim pruhem je to dalsi specifikum - zarazovat se do prubezneho pruhu idealne tak sto metru pre prekazkou a bloknout dva pruhy a pak se zaseka cela krizovatka.. zrovna na ty Slavii by mozna pomohl britsky zpusob - zlute cary pres cely prostor krizovatky, kamery ze vsech stran a fotit + pokutovat ty, kdo tam zustanou stat..
Fiesta ST180 '16 Stage 4
Honda Civic FK2 '10
ex: Honda Civic EP2 '02, Nissan 350Z '06, Ford Ka '01, Mondeo ST200
Honda Civic FK2 '10
- solfan
- Test driver
no ja si myslim, ze tie videa zmysel maju (ostatne akcie neviem...), pretoze ludia si uvedomia co im hrozi ked to vidia...samozrejme, urobit len tuto akciu a inak nic, tak to nebude mat ziadny efekt...
inac to aby bolo policajtov viac vidiet je fajn, ale stale je to o tom, ze ludia dodrziavaju co maju, len ked tam ten policajt je, ked zmizne, tak uz si robia co chcu...
mne nejak vysoka rychlost nevadi, pokial je prazdna dialnica (pozor, na okreskach je niekedy aj tych 90 vela)...najhorsie su na tom borci, ktorym kazdy zavadzia, prirutia sa a zacnu vyblikavat, tlacit sa, pripadne to vzdaju a v momente, ked sa chcem preradit, tak ma zacnu predbiehat z prava...no kopec srandy...
inac to aby bolo policajtov viac vidiet je fajn, ale stale je to o tom, ze ludia dodrziavaju co maju, len ked tam ten policajt je, ked zmizne, tak uz si robia co chcu...
mne nejak vysoka rychlost nevadi, pokial je prazdna dialnica (pozor, na okreskach je niekedy aj tych 90 vela)...najhorsie su na tom borci, ktorym kazdy zavadzia, prirutia sa a zacnu vyblikavat, tlacit sa, pripadne to vzdaju a v momente, ked sa chcem preradit, tak ma zacnu predbiehat z prava...no kopec srandy...
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

- jack-3d
- Pokročilý
Trochu zdrsníme:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ILMkpRNC ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pLspVYXY ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pubTiDCE ... re=related[/youtube]
... chudáci Fordíci...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ILMkpRNC ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pLspVYXY ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pubTiDCE ... re=related[/youtube]
... chudáci Fordíci...
Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
- petulak
- Test driver
A umíš podle toho příslušníka, co řídí tu dopravu na křižovatce jezdit? Já už asi NEE. 

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- ZonixX
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja s tim nemam problem - kdo ma ridicak, tak by to asi mel zvladat... horsi je to u chodcu, kteri jak hloupe ovce koukaji na auta a hledaji skulinku, kudy projit
...pred par lety jsem tohle zazil na Safarikovom namesti v Bratislave, zrovna na prave poledne, vsude plno studentu pred FFUK - jeden prislusnik uprostred krizovatky pred Starym mostem a po dvou minutach uz ani nemohl piskat, nemel dost sil... chodci totiz koukali hromadne na svetla a po skupinach skakali rovnou pod auta, ktera chudak policista poustel z druhe strany 

Fiesta ST180 '16 Stage 4
Honda Civic FK2 '10
Honda Civic FK2 '10
- Lukysek
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
o tak to jsou videa dost brutální ale bohužel reálny

- pbjun
- Test driver
Ty videa co tady jsou maji daleko vetsi vypovidaci hodnotu nez ty co vysilaji u nas... Navic konecne nekdo pochopil ze to ze nekdo jede rychleji nez je v predpisech je z 90% az druhorady problem na cestach... Dneska sem jezdil cca dle predpisu a muzu rict ze kdybych jezdil rychleji tak bych mel mene problemu jelikoz by si ostatni davali vetsi pozor - konkretne kamionaci...
- VH123
- Zkušený
No, oni ty policajti stejně řídí dopravu drobátko jinak než je na obrázcích v testech. Nás učili mnemotechnickou pomůcku že když stojí čelem nebo zády a má rozpaženo tak bych mu přerazil ruku => že nesmím jet. Když je bokem tak mu nic přerazit nemůžu.petulak píše:A umíš podle toho příslušníka, co řídí tu dopravu na křižovatce jezdit? Já už asi NEE.
Vojta
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Regulovčík roku 2010 (policie)
Na té písecké křižovatce u gymplu občas trénovali jak policejní, tak vojenští regulovčíci - bylo to většinou veselé zpestření přestávek
Pro případné oživení: suchý text zákona nebo stravitelnější forma pro děti
(s přímým otevřením toho PDF jsem měl problém, pomohlo uložit soubor na disk a teprve pak ho otevřít).
Na té písecké křižovatce u gymplu občas trénovali jak policejní, tak vojenští regulovčíci - bylo to většinou veselé zpestření přestávek

Pro případné oživení: suchý text zákona nebo stravitelnější forma pro děti
(s přímým otevřením toho PDF jsem měl problém, pomohlo uložit soubor na disk a teprve pak ho otevřít).
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak ta nálepka se dá sehnat u čerpacích stanic EuroOil nebo u čerpacích stanic u Glóbusu. Musíš se ale ptát pravidelně, protože jak mi říkala paní z čerpačky, vždycky se po nich zapráší .

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Pražskou spz je vidět nejvíc, protože je tady nejvíc aut. V Praze nemá bohužel slušný řidič moc šancí chovat se slušně. Já se taky snažím, ale někdy taky pospíchám a není to ani kvůli frajeřině ani kvůli tomu, že by mě pomalá jízda nudila, ale protože prostě opravdu spěchám. Nicméně se snažím nikoho neohrozit ani neomezit (to snad ani nejde, když ujedu vždy dřív než si mě ostatní všimnou
) a když vidím tohle video, tak si říkám, proč to ty lidi dělaj?! A začíná to tím, že si někteří řidiči zapomínají uvědomit, že na silnici není jen jejich auto. jako třeba dnes. Během 6 km mě málem sestřelili dvě auta, protože se najednou rozhodli, že můj pruh je lepší. To že sem ale skoro vedle nich jim bylo šumák. Nejdřív pán na křižovatce jel a v křižovatce se řadil do pravého a já vedle něj do levého a najednou šup a pán si to s novým passatem a telefonem u ucha mířil do mého pruhu. SPZ měl Zlínský kraj. A za chvilku paní s Peu 206 v tuning úpravě ala čirá světla vzadu, folie (to ještě šlo), ale ten DTM výfuk a dieslový motor? Hádejte jak vypadal levá celá zadní strana auta-černě. Zbytek auta byla modrá metla. A ta se rohodla, taky pěkně v křižovatce, kde jsme stáli vedle sebe, že uprostřed si přejede do mého pruhu, protože ta felda před ní jede hrozně pomalu a když mě málem vystrčila podruhé, tak sem se srovnal s rychlostí te feldy a pani jsem nechal jet pěkně za náma. My jeli předpisových 50, takže jsem ani nikoho vlastně neomezoval
Řeknu Vám, že občas bych bral řidičáky na potkání (když sem byl mladší, tak i sobě) a v Nemyslíš zaplatíš vidím dobrou věc. Bohužel dokud bude cenzura a nebude vidět vše nebo se nebudou točit takováhle videa i nás, samolepka na autě je k ničemu, protože všichni ti závodníci si ji na boku auta stejně nevšimnou.

Řeknu Vám, že občas bych bral řidičáky na potkání (když sem byl mladší, tak i sobě) a v Nemyslíš zaplatíš vidím dobrou věc. Bohužel dokud bude cenzura a nebude vidět vše nebo se nebudou točit takováhle videa i nás, samolepka na autě je k ničemu, protože všichni ti závodníci si ji na boku auta stejně nevšimnou.
- globe
- Test driver
ty videa jsou brutal

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
JJ na boku je na prd, ale kam s ní? Mám tmavé auto, takže by moc vzadu nešla vidět a na zadním okně by jí za chvíli sedřel stěrač
Jak jsem psal, mám ještě jednu tak to pošpekuluju 

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA