Trošku šok takhle v neděli poránu. V první chvíli mne napadlo, že se někdo do fóra nabořil a máme výchozí nastavení phpBB (téměř styl prosilver).
Přijde mi to asi jako přechod ve Windows z klasického vzhledu na XP. Dlouho jsem se mu bránil, ale časem jsem si na XP také zvykl...
Co mi asi tak nejvíce vadí:
- Je to takové "vyblité" - nesedí mi ta bílá záhlaví a zápatí, byl bych pro původní tmavě modrou; tu světle modrou v seznamech fór a témat asi překousnu
- Slabé odlišení nových/aktualizovaných fór, témat a příspěvků - nyní jen ikona na začátku, prosím o vrácení oranžového názvu fóra/tématu; přiznávám, že si nejsem jist, jak byly zvýrazněny nové příspěvky, ale jen tou miniikonou to asi nebylo...
- Identifikace autora vpravo od příspěvku - Přiznám se, že při procházení příspěvků se nejprve mrknu na autora, a podle toho mu případně (ne)věnuji pozornost. Teď mi pořád oči cukají doleva. Prosím o navrácení na původní místo vlevo, ať si nevypěstuji tik
- Slabé odlišení příspěvků v tématu - Střídavé světlé a tmavé pozadí příspěvků mi přijde méně výrazné. Pokud by se ale vrátily avatary vlevo, lze ponechat tak, jak je nyní.
- Tlačítka - s novým stylem by to chtělo zesvětlit také tlačítka (Nové téma, Odpovědět, MAIL, SZ,...). Ta tmavá, z původního stylu jsou zbytečně výrazná.
Bylo by možné udělat dva styly (starý a nový), aby si uživatel mohl v nastavení svého profilu vybrat?
Pak tu jsou ještě vyložené chybky, které je potřeba doladit:
- Zarovnání "Ford Focus Forum" a "Věříme, že zde najdete co hledáte." v záhlaví s levým okrajem obrázku
- Uteklo vyhledávání - lépe v modrém prostoru pod obrázkem, "Pokročilé hledání" není vůbec vidět.
- Uživatelský panel / Manage personal albums - funkčnost zřejmě nebyla zcela nasazena, vyhazuje chyby "[function.include]: failed to open stream: No such file or directory" a pár, tedy dvě, další podobné
- Uživatelský panel / Manage personal albums - chybí CZ lokalizace popisku
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver