Jakou dírku myslíš?? Tu na straně na liště pro odvod vody nad pylovým filtrem??? To jsem řešil s Fokim po telefonu a nakonec jsem ji tam nechal.kalimoco píše:Ja tam mam taky mezeru,ale co me zavarili tu dirku,tak mam v aute sucho
Zatékání ke spolujezdci
- Macek
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ford Focus III kombi, 1.5 EB, 110 kW, 2016, caribou
Ford Focus combi, 1,8TDCi, 115PS, 2001, polar silver
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mi do auta naštěstí neteklo (klepu na dřevo), ale pro jistotu jsem pod tu gumu dal takovou černou "housenku". No a když jsem ji zvedl, tak tam ta housenka byla už od předchozího majitele
U řidiče ta guma odstávala jenom asi 8cm, u spolujezdce po celé délce. Ono to stejně má "odstávat", není to na utěsnění.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Macek
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal, tak u mě to bylo nejspíš tim plastem.
Tohle jsem zjistil, když jsem ho vyndal ven:

a takhle vypadal po očištění

tak jsem to pořádně očistil, odmastil a zalepil Loctitem. Pro jistotu jsem zespod dal ještě silikonový tmel. Nakonce jsem nalepil pásku a šlo to zpět na auto. Tak uvídím, snad to bude už v pohodě.

a takhle vypadal po očištění

tak jsem to pořádně očistil, odmastil a zalepil Loctitem. Pro jistotu jsem zespod dal ještě silikonový tmel. Nakonce jsem nalepil pásku a šlo to zpět na auto. Tak uvídím, snad to bude už v pohodě.
Ford Focus III kombi, 1.5 EB, 110 kW, 2016, caribou
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Sice je to asi konkurenční stránka http://focus.fordclubs.org/navody/05.php , ale píše se tam, že by ta guma měla pěkně doléhat k oknu. Tak já fakt nevím. Ptal jsem se u Forda a tam to jedno "torpédo" stojí něco kolem 800,-
Nejlepší by asi bylo zajet někam na burzu...nevíte někdo, kdy je burza v Gliwicích (PL)? Jestli je to v SO nebo v NE?

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- kalimoco
- Pokročilý
-
- Pokročilý
Měl jsem něco podobného, ale prasklé to bylo jen na boku, tak jsem to stáhl svorkou z drátu, nahoru pod "gumu"co přiléhá na sklo čáru ze sanitárního silikonu(transparent) a místo ulomeného prostředního "zacvakávacího čepu" jsem propích vrtákem dirku, zahloubil a přitáhl černým(sádrokartonářský) vrutem(až zrezne, tak ho vyměním) aMacek píše:Jak jsem psal, tak u mě to bylo nejspíš tim plastem.

Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- Bery
- Junior
Kolik tě ta páska stála????Macek píše:Tak mi to nedalo a šel jsem to okouknout a zetéká opravdu mezi sklem a plastem. Jak psal Foki tak zkusím tu pásku. Teď jsem volal do Forda a pásku mají v metráži. Tak pro ni zajedu a vyzkouším to. Odpoledne napíšu jak jsem dopadl.

Fíkus 2.0
16v
130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!

Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!
- Ahmed
- Test driver
Ja jsem menil celni sklo. Mechanik mi rikal - chces nove torpedo za 600,- aby ti tam nezatekalo?
Rikal jsem, ze jo, mam nove torpedo a od te doby mam v aute bazen. I kdyz je to torpedo nove, tak nesedi na tom skle uplne presne a v jednom miste je asi 1mm odchlipnute, spis ale bude problem v tom kanalku, ktery ma zachycovat tu vodu ktera protece mezi sklem a plastem. Budu to muset nejak poresit 

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele: