Ac1D píše:jakub.sampon píše:chlapík tam byl prodat passata,prodejci říkal na internetu se prodává za 160 000kč a on no my vám dáme 105 000kč

a co si myslíte že řekl on to bral....

třeba pašík byl v takovym stavu ze i tech 105k bylo vyhra
Ja se byl se podivat v Pardubicich a pak jeste v HK a auta vypadali jako kdyz se ucastnili nejakeho derby (otluceny a spinavy) a ta cena
Kdyz jsem byl u konkurence (jestli vubec maji Acka nejakou) a kupoval svyho fesaka tak i vzorek na gumach byl umytej

O pardubkách a jejich AAA mi ani nemluv

byl jsem se tam dívat na fofo1. měl jsem doluvenou prohlídku červeného 1.4 a stříbrného 1.6 přivezly je pro mě až z prahy

.. ( to musím podotknout že po předchozí domluvě po telefonu, kde mi tuto možnost nabídly samy pač pardubky jsou blíž) říkám pokud je to zadara tak se přijedu na ně podívat
no tak sem přijel... to je eště umejvaly v té dílně co tam maj.. tak sm procházel po dvoře koukal po autech.. no špinavé je neměly, ale rez byl jen přelakovanej

většinou jiným odstínem:-D píchlé kola atd
no tak asi po půl hodině čekání.. mi ty "krasavce ukázaly" po telefonu říkaly úžasnej stav... ak začku tou 1.4:-D
tak 1.4.... tak tento rudej fofo+ r.v 2000 HB cena u nich byla 74K

podle nich v super stavu

no tak otevřel sem dveře koukám naprvní pohled pohoda

no pak sem vyděl korozy /maloú ve dveřích .. oni že to tomu autu musím odpustit že je 10 let staré... no říkám to je pravda .. pak otevřu dveře u spolujestcě tam nic nebylo to mě utvrdilo že by mohlo bejt v stavu dobrém:-D tak mě nabídly at se svezu

no to byla panečku jíízda -D ložiska v prdely

myslím že všechny 4

minimálně zadní určitě

to vám byla hrůůza převodovka se zasekávala

prostě z 2 jedničku sem tam nedostal ani za nic

muselo se uplně zastavyt:-D nevím proč,ale je to tak-D takže nato mi řekly že to je vlivem používání najeto měl 130k podle nich.. a prej ložiska by stály 2000kč výměna

lol:-D a ta převodovka to jde prej o zvyk že to nemám vruce ale funguje jak má

říkám že nechci auto do kterého musím dávat další navíc money.. a on že mi slevěj tak 2000

a já říkám že ne.. a jely jsme z5 do AAA no tam sem skusi polohování volantu:-D dal sem ho dolůů a už se nedal vrátit nahooru

a on že to má nějákej spínač

že to nezná, ale že ví že se to musí někde nacvakat -D ... hrůůza
1.6 tak toto auto bylo s 60K najeto. /prej.. R.v 1998

cena 89000

no tak u tohoto auta bylo vše uplně oka!! to mě překvapilo zvuk kráása. prej sportovní výfuk
tak říkám že ho beru... že další dn přijedu s penězma .. oni ok.. ta sem přijel z kámošem mechanikem.. abyy to eště okoukl.. na stránkách píšou že vám auto zvednou na požádání na plošinu.. tak sme je poprosily.. oni že ho maj rozbitej atd.. no vykecávaly se pač tam měly auto zvedlé. tak musel fakat... íkám že bez toho to nekoupím.. tak ho tam teda daly, ale dělaly že to nejde.. no.. tak koukáme a ejhle ten zvuk to nebyl sport vejfuk, ale jen laděná noncovka (byla navařená) tak to nebylo poznat na prvý pohled.. koroze jako prase... nějákej drát tam vysel.. vypadalo to ja něco od brzdy:-D no tak že nám to opravěj zadara.., říkám tak jo.. nechal sem se ukecat... tak po 2 hodinách opravily.. (udajně) jsme se vrátily.. a skouším odstřikovače --- nestříkaly.. tak dolily vodu do odst. a skoušám znova ono to stříkalo vyhráno mám myslel jsem si:-D ale po chvilce byla louže u kola řidiče:-D no myslíte že to bylo? odstřikovač děravej

yale oni to nevěděly jak si ho nechaly dovést .-D ..., a tam sem řek že to nechci...
a následovalo peklo... přišel hlavní manager. začal na mě s právníma kecama. o klamání prodejce atd... že když je sem dovezly že si ho musím koupit.. že to nevezly naprázdno.. že můžu dostat pokutu.. a že mi slevěj 5 000 říkám že mi musej slevit 15 a beru ho... a oni max 7 a dal nepůjdou a že pak to bude mít následky atd... říkám at si dělaj co chtěj.. že odcházíme.. a ten tlustej blbeček mě málem ani nepustil.. že jim musím něco zaplatuit.. ATD.. no zálohu za přivezení která byla vratná podle stránek.. mi nechtěly vrátit.. no hrůůza. pak sem měl 5 telefonátu z AAA centrály.. nabízely mi pak i 16 000 slevu.. ajá nechtěl.. jen tu zálohu... tak nakonec vrátily.. ale čekal sem na ní 2 hodiny !!!. a mezidím mi nechaly odtáhnout auto kterým jsem přijel -D ( bratra superb) a samosebou byl poškrábanej... tak asi odtahovka nevím.. neřešil sem.. ale od té doby se vyhejbám obloukem...
a to doporučuju všem..
a nejem po mé skušenosti, ale i po bráchově kterej nezávazně po mě asi cca 3 měsíce toho superba prodával chtěl toho nového superba a staršího predával.. nabízely mu za starého o 80K více než bylo ve smlouvě doufajíc že si toho nevšimne

a když všiml se vykecávaly že o tom věděl... ale nic takého mu neřely

a když to odmítl podepsat tak vyhrožovaly právní cestou. pač vynaložily nějáké nálady na já nevím co ani...
prstě aaa nechat bejt..
PS: nakonec jsem fofo koupil v pardubicích. za 63 000 kč 1.6 ghia. s 84000km zeleného s uplně ovema zimníma pneu na všechny kola.. letní byly na 80% v pěkném stavu.. s novým vejfukem.. den po stk:-) s novejma rozvodama filtrama atd.. s malinkou vadou na kráse a to malá koroze pod tesněním dveří p 2 hodinách práce bylo vše jak má být. a za 63 000 no neberte to:-)
FOFO 1 dark green metal..HB. 1.6-16v zetec R.v 98