Priestor na zadnych sedadlach

Interier, sedačky, palubní deska ...
Moderátor:ZaQik
anubis
Nováček
Nováček

Re: Priestor na zadnych sedadlach

Příspěvek od anubis » 19.03.2009 21:44

Dlhsie trasy - prostredny vzadu asi nebude spokojny, ale inak priestornejsi voz v tejto triede asi nenajdes. hravo schova do vrecka aj "supergolf" - zober si do bazaru zvinovaci meter a pomeraj. napr sedak je o v golfe o 5cm kratsi. na sirku pocitovo (nemeral som, ale posedel som) azda aj lepsi ako C-klasse od MB...ale to len BTW...a ze je focus siroky zistis ked si chces nieco vybrat z velice hlbokej priehradky pred spolujazdcom :-) a to nehovorim, ak si vozis CD vo dverach spolujazdca.
...aj ked vzdy je co zlepsovat :-) mne, z hladiska dlhsich tras, v interiery najviac prekaza, ze si nemam kde odlozit flasu -dorobena neoriginalna predna laktova opierka (v golfe 5gen mas hned 4 otvory vo dverach rovno pre 1,5lflase). ze nedokazali sudruhovia v NSR urobit nieco podobne s plastami na dverach ani v poslednom vydani (r2008) focusa je neuveritelne. kapsy vo dverach sa na nic ine ako na drobnosti do velkosti CD nedaju pouzit. pardon, trochu krivdim - v mojich dverach mam nasackovany skladaci dazdnik (cinsky), reflexnu vestu a baterku. este sa tam zmesti karta prvej pomoci,ale len so sebazaprenim...
FoFoII 5door hatchback Collection X 74kW vyr 07/2007
https://moje.auto.cz/l-n/ford-s-max.html

Odpovědět

Zpět na „Interier“