Takze idem to zhrnut ako som spravil vyhrievanie celneho okna ..... tym ze mal som predprypravu v aute tak som potreboval:
Celne okno vyhrievane,vypinac na zapnutie vyhrevy, relatko do poistkovky v motorovej casti a musel som aj gem modul vymenit bo moj nepodporoval funkciu vyhrevu.
ci mate predpripravu sa da zistit tak ze vytiahnete tlacitko vyhrevu zadneho okna a ked tam budete mat natiahnuty aj druhy konektro tak mate cast predprypravy. druhu cast najdete v motorovej casti a to pod plastami okolo pantou na prednu kapotu.aby ste nemuseli davat oba dole tak staci len ten kde je kabinovy filter. Konektor tam je so spodu na plechy a je zaslepeny. Je tam jediny konektor takze si ho nemate s cim pomylit, a taky isty konektor sa nachadza aj na vodicovej strane.
takze potom staci vymenit celne okno za vyhrievane, zapojit oba konektory.Vymenit vypinac, osadit rele a skusit ci pri nastartovanom motore zopne vyhrev a ak nie tak treba vymenit aj gem ktory sa nachadza pred spolujazdcom pod kastlikom.
Po vymene gemu treba znova nakodovat vsetky kluce na dialkove ovladanie!!!!!
P.s. Ked si najdem trocha casu tak spravim foto vsetkeho kde sa co nachadza. Zatial len prikladam len foto poistkovej skrinky kde ma byt rele ....
Ak by niekomu nebolo nieco jasne tak kludne ss alebo sem do temy ....