no před pár lety by to nepřežil, takhle to odnesla jen nohaMobyDick píše:Hamilton se pěkně ukázal,ale co Kubica snad bude v pořádku nechtěl bych v tom sedět

hold je vidět, že se muselo pár lidí zabít, aby s tím začli něco dělat

no před pár lety by to nepřežil, takhle to odnesla jen nohaMobyDick píše:Hamilton se pěkně ukázal,ale co Kubica snad bude v pořádku nechtěl bych v tom sedět
U mně vede rally,ale motorky mám taky moc rád,Pešek jel parádně,škoda toho pádu,ale hlavně že se zvedl a pokračoval a F1 sleduji jen občas.cajda píše:Na to, že F1 moc nesleduju po dnešku možná začnu fakt perfektní závod!!! až na ošklivou nehodu to bylo fat něco. A k tomu vítězství Hamiltona, prostě Black is number 1![]()
![]()
![]()
![]()
PS: U mě stejně vedou motorky a dnešní závody to bylo taky něco. Škoda Pešouna už zase spadl, ale 3 body jsou doma
no Moto GP a teď i 125 díky Pěškovi taky sleduji. Rossi a Stoner, to dneska opět nemělo chybucajda píše:Na to, že F1 moc nesleduju po dnešku možná začnu fakt perfektní závod!!! až na ošklivou nehodu to bylo fat něco. A k tomu vítězství Hamiltona, prostě Black is number 1![]()
![]()
![]()
![]()
PS: U mě stejně vedou motorky a dnešní závody to bylo taky něco. Škoda Pešouna už zase spadl, ale 3 body jsou doma
jj az dnes som videl tu havarku, mal som dost, takto "oholit" kokpit sa uz davno nikomu nepodarilo... a o tyzden do toho ide znova... klobuk dolu za tu techniku a bezpecnost !!Damon píše:Konečně ukázal Hamilton kdo je u McLarenu jedničkou.![]()
Jo a to předjíždění Sata jak vzal Alonsa vzbudilo velký potlesk u nás v hospůdce.![]()
A Kubica chce jet hned v neděli.Je vidět že ty prachy na bezpečnost jezdců nejdou do kopru.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů