Mám "Aerotwiny" taky od Alca, a jak jsem říkal... nic moc... nestírají do krajů...Stenly píše:na efekt dlabu, koupil jsem v Tescu v akci - 1ks stěrač s grafitovou gumičkou (Fa ALCA) - kus za 60,- Kč!!!martas69 píše:já nemyslel Bosche Aero Twin... mylsel Jsem Bosche klasické stěrače... Nemají sice ten efekt, ale účel plní na maximum:o)chmelko píše:takže su k ničomu, tiež by som chcel aero twin, ale 1000kč sa mi za ne dávat nechceNaprostá spokojenost
, takže jsem je dal i na služební fabuli, ve které trávím podstatně víc času
. Za ty peníze je klidně na jaře hodím do popelnice
A k žárovkám - asi zkusím ty z Autolamp. H7 v FoFo svítí podstatně hůřnež H7 ve fabuli. O víkendu jsem se zkoušel dostat na levou žárovku, ale bez demontáže kastlíku baterky to fakt nejde
![]()
Jo a dnes jsem měnil baterku, dával jsem 55Ah VARTA BLUE dynamic
Jsou jiný, ale vlastně asi stejný...chmelko píše:to su tie z cartechgroupu?
alebo tam predavaju inu značku za tých 200kč..?
Skubi to není vůbec žádnej problém!Skubi píše:tak mi dneska konečně došly žárovky, takže zítra bych je mohl nasadit, ale musím to prvně pořádně nastudovat v manuálu, ve Vyškově na srázku jsem totiž nedával pozor
a teď mám problém
![]()
Navod na vyrovnani ramenek je v "Jak na to?".chmelko píše:myslel som, že tie nahražky za aerotwins su o ničom...
tiež stále kupujem klasické bosche, ale vždy tak po pol roku mi začnu drhnut, s nečistotami to myslim nič nemá, skor mám podozrenie na zle ramienka na aute..viem, že sa to dá niejako spravit,vyrovnat, vycentrovat ale nikto mi s tým nevedel poradit..neviete o tom niečo?
No, ja jsem dopadl podobne. Kupoval jsem 4 sady H4, ze jedna bude pro brachu a on ma H7, ale uz jsem to vyresil a pridal jsem svou novou objednavku ke kolegovi.Damon píše:Když tak si objednej H7 jako romosch ať se na ně můžeš aspoň koukat na stole![]()
V sobotu se chystam do Polska, Mrknu se tam po dalsi sade zarovek (ty uplne prvni jsem tam kupoval), pak na sterace pro FoFo a S105 - grafitove Alca a take pro filtry (palivo, olej, vzduch).Jasio píše:Taky si na vás posvítím. Když není sníh tak je v noci černočerná tma a prd vidím, tak jsem je rovněž objednal:
Jen doufám, že jste je ještě nevykoupili.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host